This version of the page http://zt.20minut.ua/Zdorovya (172.64.110.4) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-25. The original page over time could change.
Новини здоров'я, новини з галузі здоров'я у Житомирі - 20 хвилин Житомир

Здоров'я

Подаруйте дітям турботу – долучайтеся до ініціативи «Аптечка для школярів»

SOCAR Energy Ukraine ініційовано проведення благодійної акції «Аптечка для школярів» – збір коштів на медичні набори для школярів. Долучитися до ініціативи відтепер може кожен бажаючий.

Які ліки можна безоплатно отримати при лікуванні у стаціонарі та амбулаторно

Повномасштабна війна, розв’язана російською федерацією, не тільки нищить інфраструктуру України, позбавляє життя її захисників і захисниць, а й відбивається, на жаль, на стані здоров’я – фізичного чи психічного – майже кожного українця.

Де у Житомирі можна вакцинуватися від COVID-19: адреси

У всіх 4 амбулаторіях сімейного типу можна вакцинуватися від COVID-19 або отримати перший чи другий бустери.

У МОЗ заявили, що не будуть розголошувати інформацію про місце реєстрації випадків мавпячої віспи

Головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін заявив, що таким чином у МОЗ хочуть  повністю забезпечити комфорт пацієнта та уникнути цькування.

За минулий тиждень на Житомирщині на COVID-19 захворіло майже 2200 осіб

Як повідомляє Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України, щотижня в області зростає захворюваність на COVID-19.

МОЗ отримало гуманітарну допомогу: вакцини проти поліомієліту, правця і дифтерії

Попри те, що повномасштабна війна в Україні триває сьомий місяць, чимало закордонних партнерів повторюють, що підтримуватимуть Україну аж до перемоги.

Стрес шкодить травленню: розповідаємо, що з цим робити

Одразу до поганих новин: шлунково-кишковий тракт (ШКТ) страждає від стресу не менше за мозок та інші системи нашого організму.

15 вересня в Україні лабораторно підтвердили перший випадок віспи мавп

Про це повідомили у МОЗ України.

Як отримати антибіотики за електронним або паперовим рецептом — роз’яснює МОЗ

З серпня місяця українці  отримують електронний рецепт на антибіотики.

Вакцина Janssen (Jcovden) захищає від тяжкого перебігу COVID-19

У серпні Дитячий фонд ООН UNICEF Ukraine доставив в Україну 100 000 доз векторної вакцини від COVID-19 Janssen (Jcovden) в межах міжнародної ініціативи COVAX.

Свіжий випуск

№ 22 від 14 вересня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up