This version of the page http://volz.ua/services/ (213.160.133.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-23. The original page over time could change.
НВФ ВОЛЗ надає послуги вже 20 років!

ПОСЛУГИ

ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" ПРОПОНУЄ ПОСЛУГИ ВИСОКОШВИДКІСНОГО ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ ДЛЯ, ФІНАНСОВИХ УСТАНОВ, БАНКІВ І ПІДПРИЄМСТВ

Наші клієнти можуть замовити дану послугу за доступними цінами зі збереженням високої якості. Співпраця з ВОЛЗ відкриє для Вас нові можливості.

ІНТЕРНЕТ

Якісний сервіс та доступна ціна

Якщо Ви ще не вирішили, з яким провайдером слід співпрацювати, то зверніть увагу на нашу компанію. ВОЛЗ існує на ринку телекомунікаційних послуг вже більше 20 років і радує своїх клієнтів високою якістю послуг.

Завдяки пропускним здібностям наших каналів зв'язку, ми забезпечуємо високоякісний доступ до мережі Інтернет. Дана послуга дозволить використовувати всі переваги World Wide Web на високій швидкості.

БІЛЬШЕ

ПЕРЕДАЧА ДАНИХ

Більше не потрібно витрачати час на пересилку всіх файлів. Передавайте до двадцяти Gb за один раз!

Передачею даних називають фізичне перенесення даних під виглядом сигналу від однієї точки до іншої точки або від однієї точки до двох і більше точок, використовуючи для цього електрозв'язок по каналах передачі даних. Передача даних може бути аналоговій або цифровій, а також побудована з допомогою аналогових модуляцій або цифрового кодування. Аналоговий зв'язок - це передача цифрового сигналу, який весь час змінюється, а цифровий зв'язок являє собою безперервну передачу повідомлень. Наша компанія реалізує всі переваги даної послуги та постійно інвестує в її розвиток. На даний момент клієнти ВОЛЗ можуть обмінюватися даними обсягом до 20 Gb за один раз.

БІЛЬШЕ

ТЕЛЕФОНІЯ

IP-телефонія є найсучаснішим видом телефонії.

IP-телефонія є видом надання послуг телефонного зв'язку з використанням каналів доступу до мережі Інтернет. Єдиною необхідною умовою експлуатації даного сервісу є підключення, швидкість якої становить не менше 128 Кбіт / с. Таким чином, IP-телефон буде доступним у всіх точках земної кулі, де є доступ в Інтернет.

Це відкриє Вам можливість зв'язку з партнерами, які знаходяться поза межами України. Наприклад, Ви відправили відповідальну людину, котра має провести перемовини і Вам слід їй надати відповідні вказівки. З даною послугою це буде дуже вигідно, зручно та продуктивно при використанні.

БІЛЬШЕ

СЕРВІСНА ПІДТРИМКА

Наша компанія завжди прислухається до думок клієнтів. Якщо у Вас з'явилися запитання щодо експлуатації, технічні проблеми або Ви хочете дізнатися тарифи послуг, котрі вас цікавлять - просто досить звернутися в нашу сервісну підтримку, і ми допоможемо вирішити всі проблеми, а професійні консультанти ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" дадуть відповідь на будь-які питання. Для цього Вам потрібно заповнити відповідну анкету на сайті, або відвідати наш офіс, або зателефонувати за цілодобовим номером технічної підтримки 247-40-08.

БІЛЬШЕ

ХОСТИНГ

Наша компанія надає всі умови для розміщення будь-яких видів сайтів.

Наша компанія надає дану послугу в декількох напрямках. Першим з них є віртуальний хостинг (сервер з великою кількістю сайтів, адміністратори яких отримують ідентичні права). Другий - це виділений віртуальний сервер (незалежна частина простору диску на сервері з фіксованими ресурсами; Власник сайту може сам керувати програмами).

Третій вид називається Виділений сервер (Адміністратор отримує всі права на володіння сервером з окремою операційною системою і програмним забезпеченням). І останній вид послуги - co-location, тобто розміщення серверів, якими володіє установа, банк, і т.д. в датацентрі нашої компанії. Таким чином, ми реалізуємо всі можливості даної послуги і надаємо високоякісний хостинг для всіх клієнтів.

БІЛЬШЕ