This version of the page http://k-z.com.ua/znamenytye-ysttsy (104.21.30.55) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-20. The original page over time could change.
Знаменитые истцы - Конфликты и законы

  • главная
  • Мир
  • Украина
  • Политика
  • Происшествия
  • Киевские новости
  • Видео
  • Спорт да дело

Знаменитые истцы

Суд у південному окрузі Флориди обіцяє розкрити більше деталей щодо речей, вилучених у резиденції Дональда Трампа в Мар-а-Лаго 8-го серпня. Також суд вимагає звіт від слідчої групи про стан розслідування справи вивезених документів з Білого дому на початку 2021-го року, коли Трамп покинув офіс. Такі вимоги окружна суддя США Ейлін Кеннон поставила на засіданні у четвер, 1-го серпня, повідомляє «Голос Америки».

Колишній президент США Дональд Трамп у п'ятницю подав позов до федерального суду у Флориді з вимогою зобов'язати компанію Twitter Inc. відновити раніше заблокований обліковий запис Трампа у відповідній соціальній мережі. Компанія видалила аккаунт президента у січні, заявивши, що повідомлення, оприлюднені Трампом, були «підбурливими» та «закликали до насильства», повідомляє Голос Америки.

Бруклінський федеральний суд виніс вирок засновнику культу NXIVM, багаторівневої маркетингової компанії зі штаб-квартирою поблизу Олбані штат Нью-Йорк, який організував підпільний гарем з молодих жінок, що складався «рабинь», які повинні були беззаперечно підкорятися своєму «повелителю». Зокрема, при зарахуванні до культу, вручати Раньєрі або його наближеним «доказ вірності» у вигляді компромату на себе.

Міністерство юстиції подає до Окружного суду округу Колумбія на Стефані Уінстон Волкофф, колишню подругу та колишнього радника першої леді Меланії Трамп, стверджуючи, що вона порушила угоду про конфіденційність, опублікувавши книгу «про все».

У позові вказано, що раз Волкофф порушила угоду про нерозголошення, то суд повинен лишити прибуток від книги у державному фонді. У позові стверджується, що ні перша леді, ні керівник її апарату, ні офіс Білого дому не отримували проект цієї книги і що колишній радник ніколи просила дозволу розкрити деталі своєї роботи для першої леді. Сама ж Волкофф заявила CNN, що «не зважатиме на тактику залякування». «Використання президентом і першою леді Міністерства юстиції США для затикання мені рота є порушенням моїх прав на першу поправку та відвертим зловживанням уряду для переслідування власних особистих інтересів та цілей», - заявила авторка книги. «Я виконала усі умови угоди про безоплатну службу, і положення про конфіденційність закінчилися, коли Білий дім розірвав угоду. З публікацією моєї книги «Меланія і я: Підйом і падіння моєї дружби з Першою леді» я скористалась своїм правом на вільне вираження поглядів» - зазначила вона. У книзі Волкофф «Меланія і я: Підйом і падіння моєї дружби з першою леді» детально описуються наслідки робочих та особистих стосунків Волкофф з Меланією Трамп, включаючи приватні розмови між ними.

За повідомленням cnn

Президент США Дональд Трамп оскаржує рішення федерального апеляційного суду, який вирішив, що Трамп порушив Конституцію США, блокуючи у Twitter людей, погляди яких він не поділяє. Відповідно до подання до суду з боку Міністерства юстиції США, Трамп домагається повторного розгляду 2-им Апеляційним судом США у Нью-Йорку, називаючи попереднє рішення «принципово неправильним», повідомляє «Голос Америки».

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...
Ожидаемые премьеры в кинотеатрах

Последние новости

20.09.2022 10:02

​Загальні бойові втрати противника з 24 лютого по 20 вересня

20.09.2022 08:46

​Оперативна інформація станом на 06.00 20.09.2022 щодо російського вторгнення

19.09.2022 20:35

​19.09 оперативная обстановка. Боеспособность войск рф, на правом берегу Днепра. Олег Жданов

19.09.2022 19:40

​Київські оперативники викрили двох наркозбувачів

19.09.2022 19:15

​Судді КГС ВС не підтримали висловлення довіри чи недовіри заступнику голови Верховного суду Богдану Львову

19.09.2022 18:48

​кремль уповает лишь на переговоры

19.09.2022 16:27

​«Ванька-встанька, що таке? Приготуй собі пакет!»

19.09.2022 15:44

​У Польщі два десятки бібліотек проводять інтеграційні заняття для українських дітей

19.09.2022 15:09

​Глава Міненерго Туреччини підтвердив домовленість про оплату за газ у російських рублях

Оперативная обстановка на 19 сентября 16 часов по киевскому времени - есть события как позитивные, так и негативные

подробнее
Конфликты и законы

Опрос

На вашу думку, як має бути страчений путін?

Результаты

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Одессе

влажность:

давление:

ветер:

Погода во Львове

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Донецке

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Симферополе

влажность:

давление:

ветер:

Дела всемирные

Правовой акцент

Судебные хроники

Резонансные вердикты

Известные ответчики

Знаменитые истцы

Интернет-конфликты

Популярные темы

Конфликты и законы © 2008-2022.

Электронная версия всеукраинского юридического журнала «Конфликты и законы». Свидетельство о госрегистрации: КВ № 13326-2210Р от 19.11.2007 г. Полная или частичная перепечатка материалов сайта разрешается только после письменного согласия редакции. Внимание! Начиная с 21.11.2013 года (дня провала евроинтеграции с ЕС) редакция журнала «Конфликты и законы» (вопреки правилам правописания) оставляет за собой право публиковать слова «партия регионов» и «виктор федорович янукович» со строчной буквы. Также, начиная с 29.06.2016 года, редакция «КЗ» оставляет за собой право навсегда публиковать на своих страницах со строчной (маленькой) буквы слова (и образованные от них аббревиатуры) и словосочетания «москва», «россия», «российская федерация», «владимир путин», а вместе с ними и сокращение «роскомнадзор» (как и все прочие госучреждения рф), нарушив таким образом установленные правила правописания независимо от языков, на каких эти слова и названия публикуются. Это наше оружие в информационной войне с оккупантом.