This version of the page http://k-z.com.ua/protesty (104.21.30.55) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-20. The original page over time could change.
Протесты - Конфликты и законы

  • главная
  • Мир
  • Украина
  • Политика
  • Происшествия
  • Киевские новости
  • Видео
  • Спорт да дело

Протесты

Війна, яка принесла горе, страждання та сльози не в одну сім’ю України, примушує нас дивитися на все, що відбувається, по іншому і відповідно діяти. Події в Маріуполі, особлива героїчна боротьба захисників міста Маріуполь, не залишила байдужими весь світ. Такого героїзму не бачили з часів Спарти. Але, коли вони по наказу головнокомандувача для збереження життя більш ніж 2500 воїнів вийшли в полон до росіян, то для рідних героїв страждання стали ще більш нестерпними. Кожного дня вони переймаються за своїх рідних, які страждають у полоні від тортур, того ж голоду та неволі. А після подій в Оленівці їх життя взагалі перетворилося на жах.

Вот натурально не могу понять, на что рассчитывает власть! Президент обещает, что граждане будут получать газ примерно по 8 грр за куб. При этом Кабмин уточняет, что цена будет не выше 16 грн, то есть, тупо перечеркивая обещания президента. С мэрами городов Кабмин договаривается о цене 13 гр, но на бюджетные организации уже выписывают платежки по 27 гривен!

На акцію проти вакцинації, яку організували 24 липня у центрі Львова антивакцинатори, прийшло чимало дітей. Протестуючі із плакатами «Stop вакцинація» пройшлися центром Львова. Під час акції діти також несли плакати з закликами проти щеплень «Я здоровий без щеплень».

Коли Зеленському відводили сто днів, констатували: він ще не розібрався, у нього ще є сили на зміни і він почне їх робити. Проте ще не один президент в Україні не мав за неповний рік правління стільки протестів проти своєї діяльності, та діяльності представленої ним політичної сили, які має Зеленський.

Назва пісні славетних «бітлів», яку виніс у заголовок, пригадалася, коли почув звістку про те, що Верховна Рада в першому читанні схвалила скорочення свого конституційного складу з 450 до 300 нардепів. Показово: за таке рішення у сесійній залі, окрім тієї «монобільшості», що з усіх фракцій, проголосувала лише проросійська «Опозиційна платформа – за життя». Наступним кроком парламентської реформи, можливо, стане пропозиція поєднати сесійну роботу народних депутатів з іншими видами діяльності. Справді, навіщо весь час «протирати штани» за пультами. Краще, як це вже було за пріснопам’ятних часів УРСР, пару разів на рік депутатам з’їхатися під купол й ухвалити заздалегідь підготовлені законопроєкти. Ото й буде справжній «турборежим». Слово в парламентському лексиконі начебто нове, але методи роботи нинішньої Верховної Ради схиляють до минулого, сумнозвісного…

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...
Ожидаемые премьеры в кинотеатрах

Последние новости

20.09.2022 10:02

​Загальні бойові втрати противника з 24 лютого по 20 вересня

20.09.2022 08:46

​Оперативна інформація станом на 06.00 20.09.2022 щодо російського вторгнення

19.09.2022 20:35

​19.09 оперативная обстановка. Боеспособность войск рф, на правом берегу Днепра. Олег Жданов

19.09.2022 19:40

​Київські оперативники викрили двох наркозбувачів

19.09.2022 19:15

​Судді КГС ВС не підтримали висловлення довіри чи недовіри заступнику голови Верховного суду Богдану Львову

19.09.2022 18:48

​кремль уповает лишь на переговоры

19.09.2022 16:27

​«Ванька-встанька, що таке? Приготуй собі пакет!»

19.09.2022 15:44

​У Польщі два десятки бібліотек проводять інтеграційні заняття для українських дітей

19.09.2022 15:09

​Глава Міненерго Туреччини підтвердив домовленість про оплату за газ у російських рублях

Оперативная обстановка на 19 сентября 16 часов по киевскому времени - есть события как позитивные, так и негативные

подробнее
Конфликты и законы

Опрос

На вашу думку, як має бути страчений путін?

Результаты

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Одессе

влажность:

давление:

ветер:

Погода во Львове

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Донецке

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Симферополе

влажность:

давление:

ветер:

Дела всемирные

Правовой акцент

Судебные хроники

Резонансные вердикты

Известные ответчики

Знаменитые истцы

Интернет-конфликты

Популярные темы

Конфликты и законы © 2008-2022.

Электронная версия всеукраинского юридического журнала «Конфликты и законы». Свидетельство о госрегистрации: КВ № 13326-2210Р от 19.11.2007 г. Полная или частичная перепечатка материалов сайта разрешается только после письменного согласия редакции. Внимание! Начиная с 21.11.2013 года (дня провала евроинтеграции с ЕС) редакция журнала «Конфликты и законы» (вопреки правилам правописания) оставляет за собой право публиковать слова «партия регионов» и «виктор федорович янукович» со строчной буквы. Также, начиная с 29.06.2016 года, редакция «КЗ» оставляет за собой право навсегда публиковать на своих страницах со строчной (маленькой) буквы слова (и образованные от них аббревиатуры) и словосочетания «москва», «россия», «российская федерация», «владимир путин», а вместе с ними и сокращение «роскомнадзор» (как и все прочие госучреждения рф), нарушив таким образом установленные правила правописания независимо от языков, на каких эти слова и названия публикуются. Это наше оружие в информационной войне с оккупантом.