This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/orenda_avto_polsha.htm (185.149.6.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-02. The original page over time could change.
Budget оренда авто Польща
Локація початку прокату
Локація повернення
Отримати тариф

Прокат авто в Польщі



Столиця держави Варшава. Тут розташована велика кількість музеїв, пам’яток архітектури та неповторний зоопарк, прогулянка по якому буде цікава, як дітям так і дорослим. Подорожуючи Польщею на авто від Budget, варто відвідати такі міста як Краків, Катовіце та Жешув. Діставшись до Кракова на орендному автомобілі, перед Вами постане Вавільський замок, «печера дракона», собор Св. Станіслава та ін. Потрапивши до міста Катовіце, що на півдні Польщі, ви відвідаєте музеї, пам’ятки архітектури та побачите стиль міста, котрий відрізняється від інших.

Оренда автомобілів в Польщі


Якщо Вам потрібно відвідати Польщу по бізнес справах, то Ви не пожалкуєте що у Вас замовлений прокат авто від Budget у Польщі, адже територія держави 312 679 км², а на прокатному авто Ви маєте можливість без перешкод пересуватися будь якими дорогами. Подорожуйте разом з нами!