This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/austria.htm (185.149.6.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-02. The original page over time could change.
Budget Оренда авто Австрія
Локація початку прокату
Локація повернення
Отримати тариф

Оренда авто в Австрії



Оренда авто в найбільших аеропортах Австрії



Австрія – це країна, що протягом цілого року приваблює туристів своєю природою, архітектурою, ресурсами, екологією. Для того щоб зробити Вашу подорож якомога більш комфортною Budget пропонує взяти автомобіль напрокат у найбільш розповсюджених аеропортах країни. Австрійські автомобільні дороги насправді заслуговують найкращої похвали. Ви можете їхати по автобану з максимально дозволеною швидкістю. Зменшити швидкість до 40км/год Вам доведеться лише на кордоні. Беручи авто напрокат, пам’ятайте, що в Австрії потрібно постійно користуватись ременями безпеки. А також обов’язковим буде покупка він’єток ("10-Tages-Vignette"), що дають змогу проїзду на платних дорогах Австрії. Інформація про стан доріг та інтенсивність руху постійно доступна на англомовному радіо "Blue Danube Radio" на 102.5 FM.

Локації Budget в Австрії


Локації Budget дуже зручно розташовані на території Австрії, що надасть змогу взяти авто напрокат любителям водних видів спорту, таких як серфінг і водні лижі, адже в Австрії знаходяться безліч озер і гірських річок, а також шанувальникам зимових видів спорту. Оренда авто від Budget зробить приємною і цікавою подорож до гірськолижних курортів любителям ковзанів, сноубордів та лиж. Австрія – це високорозвинена економічна країна, з великою лісовою зоною відпочинку, у якої хороша екологія у поєднанні з м'яким кліматом і унікальними природними ресурсами, отож оренда автомобілів у Австрії принесе задоволення шанувальники самого різного відпочинку.

Додаткова інформація, Оренда авто в Австрії від Budget


Австрія –одна з найбільш розвинутих країн Європейського Союзу, батьківщина В.А. Моцарта, Ф. Кафки, С. Цвейга, Арнольда Шварценеггера та ін. Австрія вважається наймузичнішою країною Європи, в кожному федеральному окрузі проходять щорічні музичні фестивалі, які відвідують відомі музиканти зі всього світу. Відень є осередком театрального життя Європи, а щорічні бали бентежать розум своєю вишуканістю та убранством. Австрія вабить та чарує засніженими вершинами взимку, зеленими та мальовничими лугами влітку. Шанувальники будь-якого відпочинку матимуть змогу задовольнити свої вподобання. Країна відома як своїми замками, торгівельними центрами, парками розваг так і гастрономічними витворами. Славнозвісний торт «Захер» не залишить байдужим жодного ласунчика. Для прихильників зимових видів відпочинку-це справжній рай. Лижники будь-якого рівня матимуть змогу удосконалити власну майстерність. На Вас чекає великий вибір зон катання., прекрасні природні умови та високий рівень сервісу.
Послуга оренда авто Австрія дозволить Вам насолодитьсь бездоганним дорожнім покриттям та полонить неперевершеними пейзажами та мальовничими селищами. Якщо ж Ви плануєте відвідати Австрію в ділових цілях, замовте прокат авто в Австрії і Ви неодмінно встигнете відвідати всі зустрічі, а по дорозі зможете насолодитись країною з вікна авто. Прокат автомобіля в Австрії від Budget – це чудовий вибір як для відпочинку так і для бізнесу. Замовте послугу оренда автомобіля Австрія і країна замків, альпійський вершин та гірських річок постає перед Вами як на долоні!

Варто знати:


Виїзд на авто за кордон:


Без додаткових оплат виїзд на орендованому авто дозволено у всі країни Західної Європи. На жаль, не дозволено виїзд на авто в Африку, Албанію, Вірменію, Боснію та Герцеговину, Болгарію, Естонію, Грецію, Латвію, Литву, Македонію, Чорногорію, Румунію та на будь-які острови.
Якщо Ви бажаєте з’їздити в Хорватію, Чеську Республіку, Угорщина, Польща, Словакія, Словенія, необхідно буде додатково сплатити EUR 8.00 в день , максимально EUR 80.00 за весь період оренди. Якщо Ви орендуєте авто Групи І, можливий виїзд Хорватію, Чеську Республіку, Угорщина, Польща, Словакія, Словенія

Оплата:


До сплати вартості оренди та блокування суми депозиту приймаються виключно кредитні картки Для оренди деяких груп авто (бізнес, престиж клас та ін.) необхідно надати менеджеру з оренди 2 кредитні картки.
До сплати приймаються наступні картки:
MasterCard
Visa
Diners Club
American Express
Вікова інформація

Орендувати авто дозволено за умови наявності водійського посвідчення з внесеною інформацією латиницею. Стаж водіння - від 1 року. Мінімальний вік водія-19 років. Дозволено орендувати лише авто, що входять до Групи А. Щоб орендувати авто вище класом, вік водія повинен бути від 21 року. Для оренди деяких груп авто необхідно мати 25 років (бізнес, престиж клас та ін.) Водії від 19-25років мають оплачувати додатковий збір «молодий водій» EUR 14.54 в день. Максимально EUR 145.40 за період оренди. Водіям від 100 років авто не надається.

Додатковий водій:


7,00 EUR в день. Максимально EUR 70,00 за весь період прокату. Додатковий водій повинен обов’язково бути присутнім під час оформлення договору.

Додаткове обладнання:


Дитяче сидіння EUR 32.00 за весь період оренди GPS - EUR 14.00 в день, максимально EUR 140,00 за весь період оренди Ланцюги на колеса - EUR 32.00 за весь період оренди. Ski racks - EUR 32.00 за весь період оренди.



Прокат авто Австрія - Відень - Інсбрук - Зальсбург - Оренда авто в Австрії від Budget