This version of the page http://gazeta.dt.ua/all-news (104.21.12.206) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-01. The original page over time could change.
Всі новини

Останні новини01 Вересня 2022

01 Вересня 2022
«Це їм з нами треба порозумітися, а не нам з ними»: Данілов про жителів окупованих територій Донбасу Секретар РНБО певен, що після деокупації всіх територій люди, що проживали всі ці роки там, повинні змиритися з неподільністю України. ► Відео
Рафаель Гроссі розказав коли МАГАТЕ відвідає ЗАЕС і скільки триватиме місія – Reuters Перебування представників Міжнародної агенції з атомної енергії тривати довше, ніж заявляла російська окупаційна адміністрація.
Швидко та без фейків: читайте ZN.UA у Telegram
САУ Archer, ППО та боєприпаси: Швеція надасть Україні зброї на 500 млн крон Міністерка оборони Швеції наголосила, що цей пакет допомоги «не останній».
Випущена по Харкову ракета впала під Бєлгородом Момент вибуху зафіксували очевидці. ► Відео
Україна очікує від Сербії більш чіткої позиції щодо ставлення до агресії Росії Заступник міністра закордонних справ провів зустріч з сербськими ЗМІ.
Понад 200 «денацифікованих» росіян: як минула остання доба на південному фронті ЗСУ завдали удари по місцях зосередження окупантів, їхніх тилах, зокрема по пунктах управління безпілотниками, станціях РЕБ, ППО й тримали під вогневим контролем мости. 
Ліз Трасс заприсяглася приїхати до Києва в разі перемоги на виборах Чинна міністерка закордонних справ обіцяє Україні повну підтримку.
Побережіть сили: США закликали Україну дещо обмежити контраступ на півдні – CNN Українці спочатку розглядали ширший контрнаступ, але під впливом США звузили свою місію за географією і масштабом. 
Список Кремля — Зеленський представив відео на Венеціанському кінофестивалі До учасників фестивалю він звернувся зрозумілою для них мовою кіно. ► Відео
Пенсії в Україні: чи зараховується період навчання в університеті до страхового стажу У Пенсійному фонді України дали роз’яснення. 
У Маріуполі окупанти хочуть знищити пам’ятку археології, датовану 5 тисячоліттям до н.е. – Андрющенко Курган Дід є ровесником єгипетських пірамід, але його віддають під забудову ростовському забудовнику.
День знань: історія та традиції свята Цьогоріч початок навчального року відбудеться без гучних святкувань.
Міноборони передало до ВР пропозиції змін щодо постановки жінок на військовий облік Наразі зміни опрацьовуються в Комітеті.
Влада Італії заарештувала вілли російського мільярдера Його вважають близьким до Путіна.
новини за 31 серпня
  • ДЗЕРКАЛО ТИЖНЯ, УКРАЇНА Архів номерів | Останні статті < >
    • ОКУПОВАНІ. Як змінюються жителі ТОТ і чому час має значення Технологія окупації Опитування читачів
      Автори Олександр Клюжев, Анатолій Бондарчук Стаття 30 серпня 17:00
    • Куди запрошують українських науковців під час війни Із початком війни можливостей для виїзду науковців за кордон стало більше Опитування читачів
      Автор Оксана Онищенко Стаття 30 серпня 13:05
    • Навіщо Міненерго Росії (дез)інформує Кремль Про наслідки санкцій для російської енергетики Інфографіка Опитування читачів
      Автор Михайло Гончар Стаття 30 серпня 08:30
    • Земля у вогні. Як війна впливає на ґрунти Що потрібно для відновлення земель Опитування читачів
      Автори Марія Дячук, Лоріна Федорова Стаття 29 серпня 08:30
    • Півроку війни: як Росія інформаційно супроводжує вторгнення в Україну Про основні пропагандистські наративи, які Кремль просував протягом півроку повномасштабної війни Опитування читачів
      Автор Денис Самигін Стаття 28 серпня 16:01
    • «Зима близько»: на державу надійся, а сам не зівай Прогнози та фахові рекомендації для киян і не тільки Опитування читачів
      Автор Юрій Щедрін Стаття 28 серпня 08:35