This version of the page http://zt.20minut.ua/Groshi (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-28. The original page over time could change.
Фінансові новини, новини фінансів та грошей - 20 хвилин Житомир

Гроші

Дата, з якої 5 % акцизний податок на тютюнові вироби сплачуватимуть виробники та імпортери, перенесена на 1 січня 2023 року

Головне управління ДПС у Житомирській області нагадує, що дата, з якої 5 % акцизний податок на тютюнові вироби сплачуватимуть виробники та імпортери, перенесена на 1 січня 2023 року.

Що буде з цінами на овочі після жовтня

В Україні з початком війни ціни на продукти харчування зросли на 20%, а ціни на овочі стримуються наразі сезонним фактором.

Допомога від «#UkrainianSisters»: хто та як може отримати виплати

Українці, що постраждали від війни, отримують допомогу від держави, благодійних організацій та партнерів нашої країни

Комунікаційна податкова платформа: відбулася зустріч з аграріями області

 Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Житомирській області, в межах роботи Комунікаційної податкової платформи, відбувся онлайн-вебінар для керівників та бухгалтерів агропідприємств регіону з питання блокування податкових накладних / розрахунків коригування.

До бюджетів територіальних громад області надійшло понад 600 мільйонів гривень єдиного податку

 За словами в. о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Сергія Красиленка, підприємці Житомирської області, які працюють за спрощеною системою оподаткування, протягом січня–липня 2022 року сплатили до місцевого бюджету 600,8 мільйонів гривень єдиного податку.

Потрібна ваша допомога: українці, які живуть у Польщі, збирають кошти на автівку для 95-ї бригади

До редакції «20 хвилин» звернулися українці, які нині живуть у Польщі, з проханням допомогти у зборі коштів для купівлі пікапу для захисників з 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. 

Програма єРобота: Уряд виділив кошти для фінансування перших проєктів зі створення бізнесу та закладки саду

Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 16 серпня ухвалив рішення про виділення 103,3 мільйона гривень з резервного фонду для надання грантів переможцям програми єРобота за напрямами створення власної справи та закладки саду.

Платники податків Житомирщини спрямували до держбюджету 3,5 мільярда гривень

У січні-липні від представників бізнесу і мешканців області до державного бюджету надійшло 3 млрд 488 млн грн.

Міністерство інфраструктури запропонувало частково повернути акцизи на дизель та бензин

Кабінет Міністрів підтримав законопроєкт щодо змін до Податкового кодексу України, яким передбачається часткове повернення ставок акцизу на пальне, які діяли до повномасштабного вторгнення.

Верховна Рада збільшила видатки держбюджету на зміцнення обороноздатності на 270,2 млрд грн

Верховна Рада України схвалила зміни до держбюджету на 2022 рік, якими збільшила видатки загального фонду держбюджету на 270,2 млрд грн з метою зміцнення обороноздатності за рахунок здійснення додаткових внутрішніх запозичень, збільшивши їх з 523,9 млрд грн до 794,1 млрд гривень.  ​​​​​​​

Свіжий випуск

№ 18 від 10 серпня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up