This version of the page http://www.imena.ua/help (195.39.197.221) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-26. The original page over time could change.
Допомога. Управління доменом, поради, FAQ | Imena.ua
+380 (44) 201-01-02
Технічна підтримка

Допомога

Оберіть розділ, який найбільше підходить тематиці вашого питання

Фінансові та юридичні питання

Необхідна фінансова інформація. Дізнайтеся як оплатити або продовжити термін дії доменного імені, які необхідні документи, які системи оплати запропоновані, що необхідно робити у випадку помилкової транзакції.

Технічна інформація

У цьому розділі ви можете знайти необхідну технічну інформацію стосовно послуг imena, а також рекомендації по налаштуванням доменних імен. Передивіться цей розділ перед реєстрацією доменного імені.

Партнерська програма

Розділ для партнерів. Дізнайтеся як стати партнером imena, ознайомтесь з інструментами і можливостями партнерського аккаунта, знайдіть відповіді на найбільш поширені запитання.

Глосарій термінів

У цьому розділі зібрані терміни, які найчастіше використовуються веб-мастерами. Якщо ви новачок, у цьому розділі ви знайдете значення і опис необхідних слів, для комфортного вивчення інформації або спілкування з технічною підтримкою.

Потрібна допомога? Пишіть нам прямо зараз

Відправити запит