This version of the page http://www.staff.ua/recomend (185.233.40.13) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-17. The original page over time could change.
Отзывы и рекомендации клиентов - Golden Staff (Киев, Украина) - Страница 1
  • Eng
  • Rus
  • Ukr
(067) 197 71 10
(067) 197 71 10
Обратный звонок
г. Киев,
ул. Бассейная,
9-Г, оф. 24
office2@staff.ua
Мы в соц сетях:

Golden Staff разрывает все отношения с российскими партнёрами и сторонами, поддерживающими военные действия в Украине!

Рекомендации и отзывы наших клиентов

  • АТ КБ "ПриватБанк"

    Акціонерне Товариство КБ «ПРИВАТБАНК» висловлює свою подяку ТОВ "ГОЛДЕН СТАФФ" за надання послуг у форматі тренінгу на тему "Школа переговірників".
    Хочемо відмітити високий рівень кваліфікації, швидкість роботи та досвід тренера Марини Таран у цій сфері.

  • Компания "Robota.ua"

    Товариство з обмеженою відповідальністю «РОБОТА ІНТЕРНЕШНЛ» висловлює особливу вдячність центру бізнес-навчання Golden Staff Training та експертам Юлії Кривенцевій і Ользі Лущик за організацію і проведення ассессмент-центру. 3 повагою відзначаємо високу кваліфікацію, чітку і професійну poботy, відмінну організацію всіх процесів з підготовки і проведення оцінки персоналу.

  • Компания "DTEK"

    Протягом вересня 2021 року Центр бізнес-навчання Golden Staff для співробітників компанії DTEK провів навчання на тему «Управління змінами». Під час всього навчання здійснювався якісний двосторонній зворотній зв'язок між тренером та учасниками. Жива подача матеріалу та глибокі знання тренера, практичні завдання і активне запучення в процес всіх учасників дозволипи отримати максимальну ефективність з кожної темі.

  • Компания "Avenga"

    Співробітники і керівництво компанії висловлює подяку компанії Golden Staff та тренеру Кусковській Ользі за проведення тренінгу на тему «Тренінг для Тренерів».
    3 повагою відзначаємо високу кваліфікацію, чітку і професійну роботу, відмінну організацію всіх робіт з підготовки і проведення навчання, мотивацію учасників тренінгу на подальшмй розвиток.

  • АТ "ПУМБ"

    АТ «ПУМБ» висловлює подяку і глибоку вдячність Центру бізнес-навчання Golden Staff за плідну співпрацю протягом двох місяців насиченого навчання.
    Хочеться відзначити працівників центру, які здійснюють організацію навчання: вони лояльні, а також відрізняються вихованістю та готовністю прийти на допомогу. Також, особливо хочемо nодякувати тренера Марину Таран. Марина позитивна, мудра і володіє величезним запасом енергії і багажем знань. Всі учасники тренінгу отримали безцінні знання, вміння та навички, які доnоможуть їм у роботі.

  • Компания "Coca-Cola"

    Вже протягом кількох років дуже задоволені нашим співробітництвом. За цей час працювали з різними менеджерами й завжди всі питання вирішуються швидко, позитивно та якісно, на зворотний зв'язок завжди реагують.