This version of the page http://lse.ua/direction/angliyskiy-online/ (134.122.80.117) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-16. The original page over time could change.
Школа Англійської онлайн | Online курси англійської в LSE

Всі курси

Ваша школа: LSE Online, Україна

Онлайн
Головна

Школа англійської онлайн

Школа англійської онлайн

Вступний тест у школіВступний тест онлайн

online для дітей

Заняття з англійської онлайн в LSE допомагають дітям легше звикнути до англомовного середовища, адже вчителі уникають перекладу на рідну мову

online для підлітків

Після закінчення останнього рівня Secondary Advanced підлітки володіють рівнем С1 та готові до вступу у вітчизняні та закордонні навчальні заклади

online для дорослих

100% англомовне середовище на заняттях. Акцент курсів - на граматиці англійської мови та ґрунтовній практиці усіх мовленнєвих навичок

LSE Online

London School of English пропонує онлайн-курси англійської мови

Онлайн навчання в LSE проводиться за підручниками популярних міжнародних видавництв: Pearson та Cambridge. Студенти занурюються в англомовне середовище протягом усього заняття, вивчаючи сучасні розмовні конструкції.

Програма онлайн-курсів не побудована на абстракції, а відтворює реальні життєві ситуації на заняттях, що дозволяє побачити якісний прогрес у вивченні мови.

Курси Англійської онлайн розроблені для дітей від 6 років, підлітків та дорослих. Групи формуються як за віком, так і за рівнем знань. Записатися в групу можна за результатами безкоштовного онлайн-тесту.

 

1

online для дітей

Заняття з англійської онлайн в LSE допомагають дітям легше звикнути до англомовного середовища, адже вчителі уникають перекладу на рідну мову. Ми пояснюємо новий матеріал за допомогою асоціацій, малюнків, карток, інших інтерактивних матеріалів тощо. Діти грають в ігри та працюють над різноманітними проєктами, що розвивають креативні й комунікативні навички, допомагають краще засвоїти вивчене.

Англійська онлайн для дітей в LSE - це:

  • Регулярні тести зі зворотнім зв'язком від викладача для контролю прогресу у навчанні
  • Заняття у 100% англомовному середовищі із залученням найсучасніших навчальних матеріалів
  • Навчальні програми, націлені на складання міжнародних мовних іспитів
  • Контроль відвідуваності та виконання домашнього завдання
1

online для підлітків

Підлітки вивчають граматику і лексику, що відповідають рівням А2-В2. Після закінчення останнього рівня Secondary Advanced підлітки володіють рівнем С1 та готові до вступу у вітчизняні та закордонні навчальні заклади.

На онлайн-заняттях в LSE ми багато уваги приділяємо покращенню навичок говоріння та аудіювання, що потрібні у повсякденному спілкуванні.

Англійська онлайн для підлітків в LSE - це:

  • Онлайн заняття у 100% англомовному середовищі на усіх рівнях
  • Оцінювання прогресу кожного студента за допомогою регулярних тестів зі зворотнім зв'язком викладача щодо помилок
  • Орієнтація навчальних програм на складання міжнародних мовних іспитів та ЗНО з англійської мови
  • Спілкування у колі однолітків на актуальні та цікаві для підлітків теми, розвиток критичного мислення та навичок, необхідних для успішного майбутнього
вивчайте сучасну англійську онлайн: мінімум технічних вимог, максимум результату!

online для дорослих

На онлайн-заняттях студенти з головою занурюються в англомовне середовище — викладачі не застосовують переклад та пояснюють весь матеріал англійською за допомогою жестів, картинок, презентацій та інших інтерактивних матеріалів. Так ви позбавитесь почуття розгубленості, коли доведеться розмовляти з іноземцями у реальному житті.

Крім постійної комунікації в онлайн-класі, ви будете працювати з інтерактивними навчальними ресурсами, читати адаптовану літературу англійською та дивитися відеоблоги in English. Так ви зможете краще засвоїти граматику, розвинути навички читання і письма та збагатити словниковий запас.

Заняття проводять як носії мови, так і українські викладачі.

Англійська онлайн для дорослих в LSE - це:

  • 100% англомовне середовище на заняттях. Акцент курсів - на граматиці англійської мови та ґрунтовній практиці усіх мовленнєвих навичок
  • Сучасні, інтерактивні та якісні навчальні ресурси від провідного міжнародного видавництва Pearson
  • Оцінка прогресу кожного студента за допомогою регулярних тестів зі зворотнім зв'язком викладача щодо помилок
  • Комфортний графік та різноплановий формат навчання

London School of English

Курси англійської мови Київ, Одеса, Львів, онлайн

Вступний тест онлайн Вступний тест у школі Про нас Викладачі Контакти Політика конфіденційностіПравила сайту

© 2021 London School of English - всі права захищені