This version of the page http://valtec.ua/pro-kompaniyu/ (185.68.16.138) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-15. The original page over time could change.
Про компанію - Інженерна сантехніка Valtec
Східний виробничий майданчик Valtec
Комплекс підготовки алюмінієвого шару труб Valtec
Процес зварювання алюмінієвого шару труб автоматизований
Процес виробництва

Про компанію

Історія. Бренд «VALTEC» створено кращими фахівцями в області інженерної сантехніки після уважного вивчення всіх переваг і недоліків представленої продукції різних виробників. Компанією «VALTEC S.R.L» створено власний асортимент конкурентоспроможної продукції. При цьому, виробничі потужності компанії для зниження вартості та збереження високих технічних характеристик продукції, були розташовані в кількох підприємствах в Китаї, Туреччині та Італії.

Доступність і оперативність. Продукція «VALTEC» представлена мінімум в 10 000 супермаркетах сантехніки, спеціалізованих магазинах та інших торгових точках, розташованих у всіх регіонах України. Тому, її нескладно придбати в будь-якому з населених пунктів. Повністю укомплектований запас на основному складі, розташованому в Києві, чітко продумана логістика і широка мережа дилерів дозволяють забезпечити всіма необхідними комплектуючими об'єкт будь-якого масштабу та складності.

Надійність. Ретельно налагоджене регулювання процесів виробництва і постійний контроль якості сантехнічних виробів, а також іншої продукції, що виготовляється, дарує впевненість у бездоганній роботі виготовлених конструкцій протягом усього зазначеного в супроводжуючій документації експлуатаційного терміну.

Технічна підтримка. Правильне використання сантехнічних виробів бренду «VALTEC» докладно описано в супровідній і допоміжній технічній документації. Дотримання рекомендацій дозволить якомога довше зберегти технічні характеристики навіть після тривалої і активної експлуатації інженерної сантехніки.

2002
Ідея заснування торгової марки Valtec
2003
Перші поставки на Український ринок
2007
Розроблена система контролю якості
2010
Володар премії «Бренд року»
2012
Доступність продукції понад у 10 000 роздрібних магазинах
2015
Поступове збільшення гарантийного терміну на ряд продукції до 10 років
2017
Розширення асортименту: гнучкий шланг, системи із неіржавіючої сталі INOX-PRESS
2019
Учасник виставки Aquatherm Kyiv, фестиваль - "Я - Монтажник"

Портфоліо

ЖК "Полтавський"

м. Ірпінь, Київська обл.

Житловий Комплекс "Полтавський" від забудовника "Linevich Group"

Встановлене обладнання