This version of the page http://acco.ua/ru/news/ (62.149.0.102) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-15. The original page over time could change.
Новини ВЦ АККО Інтернешнл | НОВИНИ | АККО Інтернешнл
UA | EN
+38 044 456-3804
  ВИСТАВКИ  КОНФЕРЕНЦІЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  
ВИСТАВКОВИЙ ЦЕНТР ОРЕНДАРЯМ КАЛЕНДАР ЗАХОДІВ ВІДВІДУВАЧАМ ВИСТАВКИ АCCO Int. НОВИНИ ПРО КОМПАНІЮ
  • НОВИНИ
  • Oренда конференц - залу
    Конференц-зали виставкового центру "АККО Інтернешнл" - зручне та сучасне місце для проведення конференцій, прес-конференцій, семінарів, презентацій, симпозіумів, тренінгів та інших заходів. У кожному залі - 100 місць.
  • Oренда виставкового залу
    Павільйон Виставкового центру "АККО Інтернешнл" розташований у парковій зоні центральної частини Києва і має зручну транспортну розв`язку. Тут проводяться будь-які заходи: виставки, фестивалі, покази мод; з`їзди, конференції та симпозіуми; корпоративні свята; шоу-програми.
  • Ресторан у парку Пушкіна
    Затишний ресторан на другому поверсі виставкового комплексу "АККО Інтернешнл" з кондиціонуванням - чудовий вибір для організації банкетів, фуршетів, презентацій, весіль і корпоративних заходів. Місцезнаходження у живописному парку створює неповторну атмосферу і дає безліч переваг.
  • Побудова виставкових експозицій
    Компанія Експосервіс виконує: проектування та будівництво виставкових стендів «під ключ», монтаж виставкових експозицій для колективних організаторів, технічне забезпечення корпоративних заходів

НОВИНИ

24.04.2022

Зі світлим святом Великодня!

Шановні друзі та партнери! Від щирого серця вітаємо вас та ваші родини з Великоднем! Бажаємо всім миру та добра. Нехай Господь захистить Вас!

23.04.2022

Разом до Перемоги!

Перемогти у війні буде важко без функціонування бізнесу, який дозволяє українцям забезпечувати себе та підтримувати Збройні сили. Чимало підприємств опинилися в районах активних бойових дій і змушені були евакуюватися в більш безпечні райони або припинити роботу. Але навіть в умовах війни бізнес повинен працювати там, де це можливо, платити податки та давати країні ресурс для продовження оборони.   Сьогодні, завдяки успіхам Збройних сил України, бізнес починає відновлюватись. Планує відновлення і безпосередньо своєі діяльності компанія «АККО Інтернешнл». Основним і першочерговим нашим завданням є сприяння відродженню економіки країни. Перші кроки з нормалізації роботи нашої компанії – це актуалізація контактів з партнерами, організація швидкої відбудови бізнес-процесів. Планові виставки відбудуться згодом, коли економіка вже міцно стане на шлях відновлення.   Разом із вами віримо в нашу перемогу. Слава Україні!

Рік: 2022202120202019201820172016

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ:

WI-FI ЗОНА

РЕСТОРАН

ЗАБУДОВА

КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛ

ПАРКІНГ

КОМУНІКАЦІЇ

ЧЛЕНСТВО В СПІЛКАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ: