This version of the page http://te.20minut.ua/Reviews (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-10. The original page over time could change.
Огляди подій в Тернополі, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Тернопіль

Огляди

photo_camera Мільярди гривень на ЗСУ, бойові автівки та інше. Як волонтерять відомі інста-блогери з Тернополя (ОГЛЯД)

З перших днів вторгнення кожен українець намагається наблизити нашу перемогу. Особливо активні інфлюенсери, або простіше: блогери. Вони займаються волонтерством, донатять на потреби ЗСУ та ведуть інформаційну війну, показуючи реальні події в державі. Як у воєнний час допомагають відомі тернополяни, яких ви чи щодня бачите в своєму інстаграмі? Читайте у нашому матеріалі.

Як драйвово відпочити у Тернополі та скільки це коштує: ми зібрали для вас найцікавіші варіанти

Можливості екстремального дозвілля в нашому місті різноманітні. Ранки вихідних днів можна почати не з кавою у ліжку, а у крутому квадро-турі на вершину Тернополя, або на фотосесії з кіньми, або прямісінько у небі, під час польоту на параплані чи паратрайку. Освоїти такі види драйвового відпочинку до снаги навіть новачкам, та чи багато грошей це вартуватиме? Про все дивіться у нашій підбірці.

Є за 240, а є й за 19 тисяч гривень! Скільки коштує оренда номера на ніч в готелях Тернополя?

Літо – традиційна пора відпусток. Попри війну, багато людей сьогодні подорожують і приїжджають до Тернополя. У них виникає потреба в тимчасовому житлі. В нашому місті можна з легкістю орендувати як номер у готелі чи хостелі, так і окрему квартиру на добу. Щоправда, ціни зросли порівняно з довоєнним часом. Цей нюанс варто враховувати, плануючи відпочинок. «20 хвилин» порівняли, скільки наразі коштує орендувати номер для себе, для пари та родини з дітьми.

Піца та суші з доставкою у Тернополі (партнерський проєкт)

Заклади харчування – численні кафе, ресторани, бари – пропонують широкий асортимент страв, які доставляють в усі куточки міста. Після піци другою стравою, яку замовляють в Тернополі з доставкою, є суші. Суші-бари пропонують різні варіанти цього смачного наїдку. Пропонуємо огляд піцерій та суші кафе у Тернополі: Піцерія Автопорт La Farina Кафе-піцерія "У мами" Сімейний клуб-кафе "Happiness" (Хепінес)

Все для ремонту та будівництва у Тернополі (партнерський проєкт)

Будівництво і ремонт активно розвивається в Тернополі та в Україні. Магазини будівельних матеріалів відвідують в тому випадку, коли хочуть оновити свій будинок, квартиру, дачу, змінити дизайн інтер'єрів. За допомогою нових шпалер, підлогового покриття, підвісної конструкції стелі, сухих будівельних сумішей, можна кардинально змінити кімнати до невпізнання. Від якості будматеріалів для ремонту залежить і його естетичність і довговічність. Компанії в огляді: Будівельний супермаркет та меблевий салон "АРС" "Фасад-Центр" гуртівня будматеріалів Натяжні стелі "Delux" Компанія Rolletto "Карнизи & Жалюзі" "Вершина Комфорту" продаж камінів Будівельний маркет "Дві Правих" Приватне підприємство "ТРАНСБУД-1"

Ціни іноді «кусаються»! Скільки коштує замовити зйомку у тернопільських фотографів (ОГЛЯД)

Весілля та сімейні свята, хрещення, контент для брендів і магазинів, що відновили роботу попри вторгнення, творчі проєкти – це ще не повний перелік фотозйомок, котрі наразі цікавлять тернополян. Літо у розпалі, для багатьох актуальними є послуги фотографа. Скільки коштує замовити зйомку у місцевих митців. Які умови пропонують клієнтам? Коли віддадуть готові світлини? «20 хвилин» підготували огляд.

Все для дітей у Тернополі (партнерський проєкт)

З появою в домі дитини життя кардинально змінюється. Але змінюється не тільки звичний уклад і розпорядок, в кімнатах з'являється дуже багато нових речей, які необхідні і для догляду за малюком, і для прогулянок, і для ігор, також важливим є розвиток дитини. Все це в широкому асортименті пропонують компанії в Тернополі.

photo_camera ТОП-5 найстаріших костелів області в межах 50 кілометрів від Тернополя

Ці старовинні костели вразять вас своєю історією або архітектурою.

Де у Тернополі замовити продукти через смартфон та чи не влетить це у копієчку? «20 хвилин» дізнались

Через війну український ринок фудтех-стартапів, які займаються доставкою продуктів та їжі, зазнав значних змін. Окремі компанії взяли паузу у бізнесі, деякі працюють, але обмежено й не в усіх містах країни. Які відомі сервіси з доставки продуктів та готових страв наразі діють у Тернополі, а які призупинили роботу? Скільки в середньому коштує замовити «їжу в телефоні»? Що можна придбати онлайн та чи є певні обмеження? Про все читайте у матеріалі.

Салони краси та перукарні Тернополя (партнерський проєкт)

Якщо чоловіки іноді можуть дозволити собі прогладити по волоссю і так зробити укладку, то для жінки це неприпустима розкіш. Пропонуємо вам огляд салонів краси та перукарень у Тернополі, де професіонали ножицями і гребінцями замість чарівних паличок творять магію. 

Свіжий випуск

№ 32 від 10 серпня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Авторські матеріали підготовлені за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up