This version of the page http://te.20minut.ua/mostcomment (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-10. The original page over time could change.
Найчастіше коментують

Найчастіше коментують

Днями мав приїхати додому, аби одружитись. Тернопільщина прощається з Володимиром Теслюком

Наступного дня після повномасштабного вторгнення, не чекаючи на повістку, Володя вистояв довжелезну чергу і таки потрапив до лав тероброни. «Я йду захищати тебе, мамо, сестричку Оксанку та наречену Іринку». Горе рідних осягнути неможливо. На наречену, з якою планували побратись саме у ці гіркі дні, дивитись боляче. Сестра повертається із закордону, аби провести єдиного брата в останню путь. А побратими сина запевнили маму, коли та гірко плакала, бо немає в неї вже сина: у вас тепер є сто синів, ми вас не залишимо…

Синові 4 рочки, донечці два, а йому назавжди 25. Тернопільщина прощається з Ярославом Федьківим

Він народився на Франківщині, де досі проживають його батьки — Іван та Галина. У Тернополі на тата й чоловіка чекали дружина Наталя та двоє малюків. Війна, з якою загарбницька росія прийшла на українську землю, забирає кращих з кращих, — оплакують свого героя й земляки з Франківщини.

Частинка Херсона у Тернополі. Реальна історія про те, як відкрити кав’ярню під час війни

Саме час реалізувати мрію – подумали херсонські переселенці і відкрили у Тернополі першу власну кав’ярню «Південь.ua 2022». Цей заклад – наче коротка розповідь про Херсон для тих, хто там ніколи не був. Лого з кавунчиком, локальні напої, яскраві фото з мирного життя Херсонщини – такими атрибутами Семен Батаков та Артем Сафонов наповнили власний заклад. Тож, якщо бажаєте попри окупацію відвідати Херсон – скоріше завітайте до цієї кав’ярні.

photo_camera У Сопільче обірвався підвісний міст. Що робитиме влада? (ФОТО ДНЯ)

У гідропарку Сопільче в неділю 7 серпня обірвався підвісний пішохідний міст через річку Серет. Світлина такої оказії з’явилась у соцмережах. Місце обгородили і просять тернополян бути обережними. Що далі буде з мостом та коли його ремонтуватимуть – читайте у матеріалі.

У Тернополі депутати перевіряють укриття в багатоповерхівках. Де вже побували

Уже проінспектовано десятки будинків у місті.

10-го серпня у Тернополі День жалоби: місто прощатиметься з Героями, які загинули на Донеччині

Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал.

На дорогах Тернопільщини своя війна і чорні дні: в аваріях загинули шестеро людей

На минулі вихідні біля Озерної та поблизу Шибалина, у Колодіївці трапилися смертельні ДТП. Ми дізналися про причини страшних аварій і людей, які постраждали або загинули. Серед них є як місцеві, так і ні.

photo_camera На випадок радіаційної загрози: куди ховатися? Ми перевірили укриття в Тернополі

Впродовж останніх днів ситуація в Україні залишається напруженою через погрози російських окупантів підірвати заміновану Запорізьку атомну електростанцію. Ми радимо не панікувати та перевірили, у якому стані укриття, які можуть захистити від радіації.

photo_camera Мільярди гривень на ЗСУ, бойові автівки та інше. Як волонтерять відомі інста-блогери з Тернополя (ОГЛЯД)

З перших днів вторгнення кожен українець намагається наблизити нашу перемогу. Особливо активні інфлюенсери, або простіше: блогери. Вони займаються волонтерством, донатять на потреби ЗСУ та ведуть інформаційну війну, показуючи реальні події в державі. Як у воєнний час допомагають відомі тернополяни, яких ви чи щодня бачите в своєму інстаграмі? Читайте у нашому матеріалі.

play_circle_filled Тернопільська поліція розшукує крадія

Камери відеоспостереження зафіксували крадія.

Тривожні кнопки та відеоспостереження у школах і садочках: як працюватимуть та чи платитимуть батьки

До початку навчання у всіх навчальних закладах Тернопільщини планують облаштувати «тривожні кнопки» для виклику охорони. Також згодом у планах встановити відеоспостереження для безпеки дітей. Журналісти «20 хвилин» дізналися, скільки закладів планують взяти під контроль правоохоронців та головне – хто платитиме за це.

photo_camera Як змінився мікрорайон «Дружба» у Тернополі: відтворили 10 ретро-фото

Один з мікрорайонів міста «Дружба» з’явився після відбудови зруйнованого Тернополя під час Другої світової війни. Пік розбудови припав на 70–ті роки минулого століття. Журналісти «20 хвилин» відтворили ретро–фото з цього житлового масиву. Дивіться та порівнюйте, як змінилась «Дружба» за понад 50 років.

photo_camera Як одесити відкрили у Тернополі мотошколу, а їхня 5-річна донька ганяє на мотоциклі: історія родини (ЕКСКЛЮЗИВ)

Дмитро та Олена – професійні інструктори з мотоспорту, які приїхали до Тернополя з Одеси минулого року. Причиною стала мовна еміграція. У червні подружжя відкрило тут мотошколу та дає всім охочим унікальні знання, які неможливо здобути в інших містах заходу України. Їхня 5-річна донечка Соломійка змалечку впевнено їздить на «мотику». Зараз триває її перший мотосезон. Дівчинка мріє стати чемпіонкою. Історію цікавої родини читайте у нашому матеріалі.

На виїзді з Тернополя зіткнулись фура й рейсова маршрутка. Є постраждалі (ОНОВЛЕНО)

У поліції повідомляють про ускладнений рух на ділянці, де трапилась аварія.  Як вдалось дізнатись "20 хвилин", в ДТП постраждали двоє пасажирів маршрутки.  У салоні автобуса "Тернопіль-Манаїв" перебували 12 людей, двох з них з травмами доправили до лікарні.  

Сьогодні, 8 серпня: День альпінізму та котів

Міжнародний день альпінізму та Всесвітній день кішок відзначають 8 серпня.   

photo_camera play_circle_filled Вбрання за тисячі доларів на один раз та зіркові гості: як у Тернополі проходили паради випускників

Парад випускників – грандіозне дійство, яке щороку проходило у Тернополі, незважаючи на погоду, ситуацію в країні чи карантин. Випускники те прямують від набережної Тернопільського ставу до міського стадіону, де проходить нагородження кращих учнів та святкова програма. Однак цього року війна внесла корективи і всі масові заходи скасували.  Давайте згадаємо, як проходив парад раніше. Хто з відомих артистів розважав молодь та чому свято кілька разів було зіпсовано?

Напав на самотню пенсіонерку та погрожував сокирою. Що загрожує кривднику

За розбійний напад на пенсіонерку раніше судимому жителю Шумська загрожує 9 років за гратами.

На Тернопільщині дві смертельні аварії: рятувальники діставали тіла з понівечених машин

Протягом вихідних днів рятувальники двічі залучались до ліквідації наслідків ДТП.

Тиждень без пластику: реально чи ні? Результати експерименту від журналістки «20 хвилин»

Тиждень тому ми анонсували експеримент «7 днів без пластикових пакетів». Тож наша журналістка спробувала повністю відмовитись від їх використання. Що з цього вийшло і чи виникали якісь проблеми, читайте у нашому матеріалі.

Оновлений мобільний додаток «Штрафи ПДР»: тепер сплатити штраф можна в кілька кліків

В Міністерстві внутрішніх справ оновили мобільний застосунок.

Свіжий випуск

№ 32 від 10 серпня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Авторські матеріали підготовлені за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up