This version of the page http://te.20minut.ua/Podorozhi (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-10. The original page over time could change.
Подорожі у Тернополі й за кордоном, де відпочити - 20 хвилин Тернопіль

Подорожі

photo_camera Місця для купання на Тернопільщині: офіційні та улюблені водойми влітку (ФОТОПІДБІРКА)

На Тернопільщину знову прийшла спека. У таку погоду хочеться охолодитися та скупатися. Хтось захоче ще й порибалити у затінку. Чи є офіційно дозволені місця для купання в області, де вони? Які водойми найбільш облюбовані мешканцями? Читайте та дізнавайтесь ТОП місць для купання та відпочинку біля водойм.

На вокзал та з вокзалу в комендантську годину. Які є виклики – перевірив журналіст «20 хвилин»

Кореспондент «20 хвилин» розповідає про те, як діставався до залізничного вокзалу після початку комендантської години та повертався звідти також у нічний час.

photo_camera Популярне місце в туристів: на Тернопільщині розчистили еколого-освітню стежку «Устечко—Червоне»

Колектив Національного природного парку «Дністровський каньйон» провів благоустрій на еколого-освітній стежці «Устечко…Червоне», де знаходиться урочище «Пустельня».

Чим доїхати з Тернополя в сусідні області: ми порівняли ціну і час поїздки потягом, автобусом і BlaBlaCar

На подорожі під час війни зважується далеко не кожен. Складною залишається і ситуація з паливом. Через його недостачу зросла вартість квитків та підняли ціни перевізники. Є можливість скористатись сервісом BlaBlaCar, що дозволяє водіям розділити свої дорожні витрати з попутниками. Та чи вигідно це? Ми порівняли ціни на поїздки потягом, автобусом та «блаблакаром» в центри сусідніх з Тернопільською областей, та визначили, яким транспортом мандрувати найдешевше.

photo_camera play_circle_filled За газ платять в одну область, за світло – в іншу: історії зі зникаючого села, розкинутого через Збруч

Ми розкажемо про реалії невеличкого села Тарноруда Підволочиського району, однойменний «брат-близнюк» якого розташований на Хмельниччині, варто лише перейти міст через річку.

Зимовий релакс у чані. Зібрали місця, де покупатися на Тернопільщині (ЦІНИ)

Їдете на чани в Карпати, а можна насолодитися ними тут. Місця для зимового відпочинку у гарячих купелях Тернопільщини зібрали журналісти «20 хвилин».

Туристичний маршрут до унікальної церкви і цілющого джерела почав діяти на Тернопільщині

На Тернопільщині «мозаїчна» церква та цілюще джерело стали туристичним «магнітом».

Новий рік в екзотичній країні чи рвонути на лижі? У скільки обійдеться святкування за кордоном

Цьогоріч тернопільські турагенції вперше пропонують зустріти свято на на о.Сал Кабо-Верде (Санта Марія), що на екваторі. За таку поїздку на двох у тризірковому готелі доведеться викласти від 65 тис грн. Святкова поїздка на Мальдіви чи Занзібар може обійтись за ціною Єгипту. На що звертати увагу, підбираючи тур? Які гірськолижні курорти популярні цьогоріч і скільки потягне такий відпочинок на Новий рік? 

photo_camera Де відпочити восени: ТОП-7 туристичних баз на Тернопільщині(ЦІНИ)

Осінь — період оксамитового сезону для відпочинку. Щоб перевести подих, навіть їхати далеко не доведеться. Адже і на Тернопільщині є де відпочити. Ми зібрали інформацію про відомі туристичні бази в межах області. Куди їхати і скільки це коштує? 

ТОП-10 місць, які варто відвідати туристу у Тернополі

Тернопіль - це затишне місто з неймовірними краєвидами та мальовничими місцями.  Ми підготували добірку з 10 місць, які варто відвідати у Тернополі

Свіжий випуск

№ 32 від 10 серпня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Авторські матеріали підготовлені за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up