This version of the page http://www.concert.ua/event/atlas-weekend-2021-22 (104.22.30.171) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-09. The original page over time could change.
Atlas Weekend 2021 Київ >> Купити квитки на 05 липня 2022, 14:00 | Концерт.юа
24-pay-mark Created with Sketch.
today
tomorrow
this-week
this-weekend
this-month
Увійти
Поп Інді Хіп-хоп Рок Фестивалі Концерти

Atlas Weekend 2021

05 - 10 липня 2022 14:00
ВДНГ Київ, пр-т Ак. Глушкова, 1
Atlas Festival (ФОП Єрченко Олександра Олегівна)
від 600 грн.
від 600 грн.

Галерея

TOP
Atlas Weekend 2021 у Києві - фото №2
Atlas Weekend 2021 у Києві - фото №3
Atlas Weekend 2021 у Києві - фото №4
Atlas Weekend 2021 у Києві - фото №5
Atlas Weekend 2021 у Києві - фото №6
Atlas Weekend 2021 у Києві - фото №7

Про подiю

Перший анонс Atlas Weekend 2021

Twenty One Pilots приєднались до лайн-апу Atlas Weekend 2021. Дует був анонсований на фестивалі 2020, який у зв’язку з пандемією COVID-19 перенесено на наступний рік.

Виступ гурту мав відбутись у п’ятницю 10 липня 2020 року, саме тому Twenty One Pilots виступлять як і було заплановано у п’ятницю, але 9 липня. По традиції фестиваль Atlas Weekend проходить з вівторка по неділю, в 2 тиждень липня. Організатори пообіцяли дзеркальне перенесення фестивалю на наступний рік з максимальним збереженням анонсованих по дням артистів.

Twenty One Pilots - американський дует з Коламбуса, штат Огайо. Гурт був створений в 2009 році і на даний момент складається з Тайлера Джозефа і Джоша Дана. Колектив випустив два альбоми: “Blurryface” і “Trench”. У 2017 дует отримав «Греммі» в номінації «Кращий поп-дует». Авторитетне видання Billboard назвало альбом “Blurryface“ найуспішнішою платівкою десятиліття. Кліп гурту на пісню “Stressed out” зібрав більше 2 мільярдів переглядів на YouTube. Також Twenty One Pilots відомі своїм хітом “Heathens”, який є саундтреком до фільму «Загін самогубців». Останнє відео на пісню Level of Concernбуло відзнято на карантині і зібрало вже близько 36 мільйонів переглядів на Youtube.

Фестиваль Atlas Weekend 2021 відбудеться 6-11 липня в Києві на території ВДНГ. Організатори обіцяють максимально перенести заявлений лайн-ап Atlas Weekend 2020 який вже був анонсований до початку карантину.

Що робити з квитком на Atlas Weekend 2020?

  • Ідеальний варіант — сховати в надійному місці до наступного літа, адже твій квиток є дійсним на Atlas Weekend 2021. Таким чином ти не лише забезпечиш собі яскравий тиждень на початку наступного липня, а й зробиш свій внесок у розвиток фестивалю та відновлення музичної культури України загалом.
  • Якщо ти вже знаєш, що не зможеш потрапити на Atlas Weekend в 2021 році, то з 1 по 31 серпня ми прийматимемо заявки на повернення квитків (деталі повідомимо згодом). Повернення коштів доведеться ще трохи зачекати, воно відбуватиметься з 1 жовтня по 31 грудня.

Зверни увагу, що ціна на квитки будь-якого типу зростатиме з наближенням фестивалю, тому здати квиток зараз та купити згодом буде просто невигідно.

З будь-якими питаннями чекаємо на тебе на [email protected]

Що таке фестиваль ATLAS WEEKEND

Фестиваль Atlas Weekend — це наймасштабніша музична подія в Україні. З 2015 року тут збираються тисячі фанів лайв-інтертейменту, щоб наживо послухати улюблених виконавців, більшість з яких виступають у нас вперше.

Вже 5 років Atlas Weekend збирає понад 250 популярних виконавців різних жанрів. Placebo, Kasabian, The Black Eyed Peas, The Chemical Brothers, The Prodigy — лише початок довгого списку легенд світової сцени, що вже виступали на фестивалі. Окрім світових зірок, на Atlas Weekend виступали легенди й вітчизняної музики — Софія Ротару, Павло Зібров, Вєрка Сердючка, Олег Винник, а також сучасні українські артисти — The Hardkiss, Jamala, Pianoбой, 5’NIZZA, Сергій Бабкін, NK, Mozgi та багато інших.

У 2019 році Atlas Weekend відвідало більше ніж пів мільйона людей із 75 країн світу.

Як один із найбільших опенейрів Європи, Atlas Weekend — це більше, ніж музичний фестиваль. Це подія, що поєднує музику, активний відпочинок, освітні й громадські проєкти та найкращий український стрітфуд.

Мета фестивалю — відкривати людям різних уподобань сучасну фестивальну культуру та стирати кордони міст, країн і стереотипів.

Лайнап скоро буде оголошено.

Які квитки можна купити на фестиваль Атлас Вікенд 2021

Фестиваль Атлас Вікенд в Києві традициійно триває 6 днів, перший з яких – це День української музики. Вхід на нього безкоштовний.

Щоб відвідати Atlas Weekend на ВДНГ в інші дні, потрібно придбати один з абонементів:

  • квиток на один день – дає право відвідування одного дня фесту;
  • абонемент на всі дні – право входу на територію фестивалю протягом всього періоду;
  • VIP-standing – дає право пріоритетного входу на ВДНХ без черги, місце на парковці, доступ до окремої зони біля сцени з розширеним баром та фудкортом;
  • кемпінг – додатковий квиток, який надає доступ до кемпінгу.

Купити квитки на Atlas Weekend 2020 краще завчасно, адже вони дорожчатимуть ближче до події, по мірі анонсування нових артистів.

Артисти

alt-J Про виконавця TWENTY ONE PILOTS Про виконавця

Схожі події

26 серпня 13:00, пт Faine Misto x Rockowa Noc 2022. Благодійний фестиваль Жешув, Miasteczko Akademickie PRZ від 69.88 PLN Вже не хочу 26 серпня Faine Misto x Rockowa Noc 2022. Благодійний фестиваль Miasteczko Akademickie PRZ Придбати Кожного дня Cертифікати CONCERT.UA Київ, Concert.ua від 250 грн. Вже не хочу Кожного дня Cертифікати CONCERT.UA Concert.ua Придбати