This version of the page http://www.colocall.net/annex/netiquette.html (62.149.2.1) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-02. The original page over time could change.
ColoCall | Мережевий етикет

Мережевий етикет

1. Використання Послуги у мережі Інтернет.

1.1. Через надавані нашим датацентром можливостями можна користуватися як безпосередньо Послугами та їхніми складовими, так і глобальною мережею Інтернет. Крім чітко вказаної інформації, продуктів і послуг, Виконавець не надає та не контролює інформацію, послуги та продукти в мережі Інтернет.

1.2. Усі товари, інформація та послуги, що пропонуються або доступні в мережі Інтернет, надаються третіми сторонами, що ніяк не пов’язані з Виконавцем (за виключенням явно вказаних як Послуги датацентру). Замовник бере на себе повну відповідальність і ризики за використання Послуг та Інтернет.

1.3. Виконавець не надає ніяких гарантій, явних або неявних враховуючи, без обмеження, гарантії виконання прав або придатності для конкретної мети) на будь-які товари, інформацію та послуги, що надаються через Послугу або через Інтернет взагалі. Виконавець не несе відповідальності за будь-які витрати або збитки, що прямо або опосередковано виникли в результаті подібного надання.

1.4. Замовник несе повну відповідальність за оцінку точності, повноти та придатності усіх думок, оцінок, послуг й іншої інформації, якості та функцій товарів, що надаються через Послугу або Інтернет загалом.

1.5. Замовник визнає, що Інтернет містить невідредаговані матеріали, деякі з яких носять відверто насильницький або сексуальний характер, або можуть містити образливу для будь-кого інформацію. Виконавець не контролює ці матеріали та не несе за них жодної відповідальності.

2. Правила роботи з Послугою.

2.1. При використанні Послуги забороняється:

2.1.1. Обмежувати доступ або перешкоджати доступу інших користувачів до мережі Інтернет.

2.1.2. Надсилати рекламну інформацію без прохання зі сторони адресатів, а також в електронні видання та конференції, не призначені для реклами (спам).

2.1.3. За допомогою Послуги надсилати, публікувати та розповсюджувати через Інтернет будь-яку інформацію, розповсюдження якої, так чи інакше, суперечить українському або міжнародному праву.

2.1.4. Публікувати або передавати через Послугу будь-яку інформацію чи програмне забезпечення, що містить в собі віруси або інші шкідливі компоненти.

2.1.5. Використовувати Послугу для злому, створення перешкод у роботі, сканування та інших деструктивних дій як стосовно мереж і систем Виконавця, так і щодо інших мереж і систем Інтернет.

2.1.6. Використовувати Послугу для незаконного/неавторизованого доступу до комп’ютерних систем як Виконавця, так і доступних по Інтернет комп’ютерних систем третіх осіб.

2.1.7. Без дозволу власника (автора) надсилати, публікувати, передавати, відтворювати або поширювати через Послугу отримані в будь-який спосіб програмне забезпечення або інші матеріали, повністю або частково захищені авторськими або іншими правами.

2.1.8. Використовувати особисті або надавані інформаційні ресурси (поштові скриньки, адреси електронної пошти, веб-сторінки і т. ін.) в якості контактних координат при здійсненні будь-яких із вищенаведених дій, незалежно від того, з якої точки Мережі були здійснені ці дії.

2.2. Згідно з чинним законодавством України та загальноприйнятими міжнародними нормами мережевого етикету Виконавець залишає за собою право відмовити у пересилці або видаляти будь-яку інформацію або матеріали, які повністю або частково є неприйнятними, небажаними чи порушують дану Угоду.

Примітка: На наших поштових серверах встановлені фільтри, що відсікають масові рекламні розсилки або іншу не замовлену кореспонденцію (спам), та віруси, що поширюються електронною поштою. В поодиноких випадках фільтруються й листи, що не є спамом. Це трапляється, коли у відправника невірно налаштований поштовий сервер, і в цьому випадку відправнику відсилається повідомлення про те, що листа не доставлено.

Назад