Об'єктиви α
Об’єктиви E-mount від Sony
Більше про об’єктиви для відеозйомки
Об’єктиви Sony E-mount для професійних режисерів

Процес зйомки фільмів докорінно змінився. Висока роздільна здатність і частота кадрів, дистанційне налаштування та зйомка без штатива зробили автофокусування й стабілізацію важливішими, ніж будь-коли. Компанія Sony прислухалася до клієнтів і створила камери й об’єктиви, які максимально ефективно працюють разом і задовольняють усі їхні потреби. Подивіться відео, щоб побачити переваги оригінальних об’єктивів Sony під час відеозйомки.

Точне керування фокусом для універсальної зйомки

Кілька варіантів фокусування підходять для зйомки різних сцен. Точне автофокусування утримує рухомі об’єкти у фокусі, навіть під час зйомки у форматі до 4K 120p з малою глибиною різкості. Функція ручного фокусування з лінійним відгуком забезпечує точне ручне керування. А функція AF Assist дає змогу перемикатися на ручне фокусування, коли ведеться зйомка з автофокусуванням.

Електромеханічне збільшення для якісного зуму

На відміну від об’єктивів із ручним збільшенням, об’єктиви Sony з електромеханічним збільшенням забезпечують плавне тихе керування, навіть за наднизької швидкості. Регулятор збільшення, важіль і дистанційне керування забезпечують зручну роботу.

Стабілізація зображення для зйомки без штатива

Нові камери Sony обладнано системою оптичної стабілізації зображення з Активним режимом для зйомки без штатива. Камери в поєднанні з об’єктивами Sony забезпечують виняткову стабілізацію зображення.

Плавне регулювання діафрагми для точної глибини різкості

Деякі об’єктиви Sony підтримують плавне й безшумне регулювання діафрагми для кінематографічного ефекту боке. Вбудований електронний змінний фільтр нейтральної щільності в деяких камерах Sony дає змогу керувати глибиною різкості, зберігаючи експозицію.

Об’єктиви, створені, щоб змінити світ

Технічні характеристики камер швидко зростають, тому вимоги до об’єктивів постійно змінюються. Серія G Master від Sony створює технологічні об’єктиви для камер майбутнього. Висока роздільна здатність, чудовий ефект "боке" та швидке й точне автофокусування забезпечують нові творчі можливості для обробки зображень і відеозйомки.

Інтерв’ю інженерів FE 50mm F1.2 GM
Див. сторінку інтерв’ю
G Master

Висока розподільча здатність та вражаючий ефект "боке" – результат поєднання об’єктивів з найкращими характеристики та найпрогресивніших корпусів фотоапаратів.

Об'єктив G

Об'єктиви G з широкою діафрагмою поєднують численні вдосконалення для забезпечення виняткових характеристик. Спеціальне скло мінімізує зсув кольорів, характерний для знімків за широкої діафрагми; а кругла діафрагма створює гарне розфокусоване тло.

Об’єктиви ZEISS®

Лінійка об’єктивів Sony, розроблена спільно з легендарною ZEISS®, втілює понад 160 років експертизи у сфері об'єктивів. Спеціальне скло, покриття та досконалі технології виробництва забезпечують для вас творчі інструменти професійного рівня.

Терміни, пов’язані з об’єктивами α

Дізнайтеся про найновішу технологію

Термінологія об’єктивів α

ДЛЯ ВЛАСНИКІВ