This version of the page http://gazeta.dt.ua/all-news (104.21.12.206) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-31. The original page over time could change.
Всі новини

Останні новини31 Липня 2022

31 Липня 2022
Мелітопольці не підтримують окупантів, з міста виїхало 60% населення — мер Загарбники активно готуються до псевдореферендуму.   
Український боєць Потеря дебютував у UFC з дострокової поразки Українець не впорався зі своїм першим суперником у престижній промоції. ► Відео
Швидко та без фейків: читайте ZN.UA у Telegram
В ООН знайшли спосіб допомогти Україні зі зберіганням зерна ООН придбає обладнання для зберігання зерна в Україні.
Китай провалив запуск своєї суперракети, уламки якої безконтрольно впали на Землю У НАСА заявили, що Пекін відмовився ділитися будь-якою інформацією.
У Харківській області на міні підірвався комбайнер Війська РФ обстріляли чотири райони Харківської області.
Пелосі розповіла про маршрут свого турне країнами Азії Про візит на Тайвань не згадується.
Окупанти зранку обстріляли Сумщину. В одній з громад пів сотні прильотів Дмитро Живицький повідомив про пожежу на місцевій фермі.
В НБУ виправдались, чому ввели заборону обмінникам виставляти валютний курс Жодних підстав для валютної паніки немає – голова Ради НБУ.
Масований обстріл Миколаєва: в ОВА повідомили попереднє число загиблих та поранених Мер міста назвав обстріл Миколаєва цієї ночі найсильнішим за весь час.
Лукашенко став майже повністю залежним від Росії — Міноборони Британії  Лукашенко продовжує дотримуватися лінії Москви щодо війни проти України.
Мінус 160 одиниць особового складу, літак, кілька танків та безпілотників: Генштаб ЗСУ повідомив втрати ворога За даними Генштабу Збройних Сил України, найбільших втрат противник зазнав на донецькому напрямку.
Нацбанк порахував, скільки втратила економіка України через падіння експорту-імпорту Дефіцит платіжного балансу зріс у червні до $2,1 мільярда.
"Звільнення Криму буде ефективнішим": Братчук прокоментував атаку на ворожий чорноморський флот Напередодні про "приліт" повідомив так званий "губернатор" Севастополя. Внаслідок атаки безпілотником – п'ятеро поранених росіян. 
Війська РФ вбили 358 дітей в Україні з початку війни — Офіс генпрокурора Ці цифри не остаточні. 
Спроби покращити свої позиції для наступу на Бахмут окупанти підтримують авіацією – Гайдай Сергій Гайдай повідомив, що окупанти хочуть скувати сили оборони, аби наші захисники не могли проводити ротацію чи підсилювати інші напрямки.
Обпалене покоління: українські арт-зірки в контексті революції й війни Олег Вергеліс Опитування читачів
Нічний обстріл Дніпропетровщини: масштабні руйнування та постраждалі люди Внаслідок обстрілу пошкоджені газогін і водопровід, згоріли два автобуси на автопідприємстві та постраждали житлові будинки. Фото
Мер про нічний обстріл Миколаєва: «Напевне найсильніший за весь час» Ворог зруйнував низку об'єктів.
Росіяни віддають пріоритет наступальним операціям у напрямку Бахмута: ISW Українські військові завдали ударів по залізничному мосту на Херсонщині.
ЗСУ знешкодили розвідувальну групу ворога біля Соледара, відбили наступ у районі Пісків — Генштаб На сході ворог активно використовує безпілотники для розвідки позицій оборони українських підрозділів.
Німеччина, Угорщина та Італія патрулюватимуть повітряний простір країн Балтії Вони замінять бельгійські, французькі та іспанські екіпажі, які контролювали регіон з квітня
Полювання почалось: Херсонські партизани збирають дані про місця відпочинку окупантів Раніше також Центр національного спротиву розробив посібник щодо громадянського спротиву на окупованих територіях.
Гаубиці 70-х років і танки, більша половина з яких не заводиться: експерти розповіли, чим Лукашенко збирається воювати в Україні Білоруська армія абсолютно неготова до наступу на Україну, але це не виключає можливості її вступу у війну.
Внаслідок повені в американському штаті Кентуккі загинули 25 людей Понад 23 тисячі людей у штаті залишилися без електрики, багато доріг у штаті заблоковано.
Супутникові знімки Maxar доводять, що українських полонених в Оленівці вбили росіяни На знімках видно, що будівлю тюремного барака було підірвано зсередини, а не знищено ракетою
Військовий облік жінок: чи потрібно студенткам відвідати військкомат В Україні жінки деяких професій мають стати на військовий облік.
Британські солдати беруть участь у навчаннях у Фінляндії Фінляндія підписала з Великою Британією декларацію про взаємні гарантії.
У Миколаєві знову лунають вибухи – правила, що рятують життя під час ворожих атак Напередодні зайнялось декілька пожеж у місцях прильотів. Є пошкодження житлових будинків від ударної хвилі та уламків.
МЗС Франції про теракт росіян в Оленівці: винні повинні бути покарані Ще одна країна суворо засудила злочинні дії росіян в Україні.
Росіяни вчинили масований обстріл Харкова – Терехов Наразі відомо про пошкодження кількох будівель
У Європі зафіксували другу смерть від віспи мавп, в країні спалаху – тисячі інфікованих ВООЗ назвала ситуацію глобальною і надзвичайною у сфері охорони здоров’я, найвищим рівнем тривоги.
«Референдуми» на півдні України можуть стати пасткою росіян для ЗСУ – NYT Кремль намагається спровокувати українську армію на передчасний контрнаступ.
Невідомі обстріляли військових, які охороняли президента Гватемали Алехандро Джамматтеї Інцидент стався неподалік від мексиканського кордону. Сам політик не постраждав.
Тарифи на електроенергію з 1 серпня: чого чекати Підвищення ціни на світло завжди спричиняє зростання тарифу на воду.
Це означає топтати цінності ЄС: Урсула фон дер Ляєн засудила расистську заяву Віктора Орбана Риторика угорського прем’єра все більше ускладнює його стосунки з Європейським Союзом
Путін програє і воює лише тому, що не воювати було б ганебно — професор Єльського університету На думку американського історика, кремлівському диктатору важко визнати помилковість вторгнення в Україну.
Росія завдала ще одного удару по Нікополю Удари по місту вже давно мають систематичний характер.
В окупованому Енергодарі зник інтернет та мобільний зв'язок Загарбники перенесли комендантську годину з 22:00 на 20:00
Окупанти обстріляли Миколаїв касетними снарядами: відомо про пошкодження житлових будинків Наразі у місті триває повітряна тривога, тому небезпека прильотів зберігається.
Росіяни різко збільшили присутність військ у Чорному морі – ОК «Південь» Загалом у морі маневрують 14 російських військових суден
новини за 30 липня
  • ДЗЕРКАЛО ТИЖНЯ, УКРАЇНА Архів номерів | Останні статті < >
    • «Дистанційка» для депутатів Плюси, мінуси та підводні рифи віддаленого голосування у Верховній Раді Опитування читачів
      Автор Олександр Саліженко Стаття 30 липня 08:30
    • Африканське сафарі Кремля Навіщо Сергій Лавров їздив на «чорний континент» Опитування читачів
      Автор Микола Замікула Стаття 29 липня 13:00
    • Що нам робити із надрукованою гривнею Як компенсувати негативний вплив емісії на економіку Опитування читачів
      Автор Олександр Кошовий Стаття 29 липня 08:30
    • Містоутворююча роль університетів. Чому це потрібно Україні Маємо переглянути концепцію післявоєнного університету Опитування читачів
      Автор Олександр Костюк Стаття 28 липня 17:01
    • Як комунальники наживаються на мешканцях Картинки з натури в умовах воєнного стану Опитування читачів
      Автор Олександр Сергієнко Стаття 28 липня 13:00
    • Як покарати Путіна за війну з Україною? Київ створює Спеціальний трибунал, який розглядатиме злочин агресії Росії проти нашої країни Опитування читачів
      Автор Володимир Кравченко Стаття 28 липня 08:30