ЛІТНІ ШИНИ ДЛЯ ЛЕГКОВИХ АВТОМОБІЛІВ

Не дозволяйте холодній літній погоді неприємно дивувати вас. Літні шини Nokian Hakka відмінно працюють впродовж усього сезону: від перших весняних днів до холодних осінніх вечорів, як на сухому асфальті траси, так і розмитій дощем заміській дорозі.

Знайдіть найкращі шини для вашого автомобіля

Nokian Tyres
Nordman SX3

скоро

Літні шини для невеликих автомобілів економ-класу

Нові літні шини Nordman SX3 від компанії Nokian Tyres дарують відчуття збалансованості і комфорту як за дощової погоди, так і на розпеченому сонцем асфальті.

Докладніше

Nokian Tyres
Hakka Blue 3

скоро електромобілі
4.6 | 17 reviews

Літні шини преміум-класу для потужних легкових автомобілів і спортивних сімейних автомобілів

Нові шини Hakka Blue 3 пропонують безпеку і комфорт тоді, коли ви їх найбільше потребуєте.

Докладніше

Nokian Tyres
Nordman SZ2

новинки
Залишити відгук

Форма протектора ідеально підтримує точність реакцій цієї спортивної шини. Жорсткі внутрішні та зовнішні плечові зони з'єднуються з протекторними блоками, пов'язаними між собою поздовжніми ребрами. Широкі масивні ребра покращують жорсткість шини ...

Докладніше

Nokian Tyres
Hakka Green 3

новинки перемогивтестах електромобілі розширенагарантія
4.5 | 112 reviews

Екологічні літні шини преміум-класу для легкових автомобілів

Нові шини Nokian Hakka Green 3 вміло поєднують безпеку у дощову погоду та легке кочення. Розроблені для мінливої північної погоди, Nokian Hakka Green 3 поводяться безпечно та збалансовано у дощові дні, економлять пальне та забезпечать багато кілометрів насолоди від водіння. Розраховані на сімейні автомобілі меншого та середнього розмірів, ці нові шини преміум-класу також пропонуються у різноманітних розмірах для гібридів та електромобілів.

Докладніше

Nokian Tyres
Hakka Black 2

електромобілі розширенагарантія
4.6 | 370 reviews

Потужні та спортивні автомобілі

Нова літня шина Nokian Hakka Black 2 майстерно впорається з найскладнішими умовами мінливого літа. Nokian Hakka Black 2 забезпечує стабільне й передбачуване керування на складних ділянках дороги, під час різкого маневрування та проходженні поворот...

Докладніше

95 % – стільки рецензентів рекомендують нашу продукцію

Вибагливі споживачі прагнуть купувати найкращі товари.  За роки споживання у них добре розвивається відчуття того, чи зроблений вибір був правильним.

Оцініть ваші шини!

Напишіть власний відгук Переглянути відгуки про продукт

Усього відгуків про продукт
16799
4.5