This version of the page http://zt.20minut.ua/Kryminal (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-28. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Житомир

Кримінал

На Житомирщині місцевий «авторитет» і його команда займалися рекетом: вимагали з підприємця 7 тис. доларів

На Житомирщині за вимагання «боргу» та побиття підприємця, вчинених в умовах воєнного стану, судитимуть «кримінального авторитета» та четверо осіб.

На Житомирщині з незаконного користування повернуть майже 330 га землі вартістю понад 86 млн грн

За позовом Житомирської обласної прокуратури Господарський суд Житомирської області визнав незаконним та скасував рішення Народицької селищної ради щодо надання в оренду фермерському господарству майже 330 га землі вартістю понад 86 млн грн та зобов’язав користувача повернути землю.

Прокуратура Житомирщини вимагає стягнути борг із підприємців-росіян та розірвати договір вартістю майже 7 млн грн

Прокурори Бердичівської окружної прокуратури, в інтересах держави в особі Бердичівської міськради заявили позов про стягнення з підприємства заборгованості з орендної плати, розірвання договору оренди та повернення земельної ділянки комунальної власності вартістю майже 7 млн  млн грн.

У Житомирі слідчі звершили розслідування службової недбалості на 3 млн гривень збитків

Правоохоронці Житомирського райуправління поліції викрили колишнього начальника комунального підприємства обласного центру у неналежному виконанні службових обов’язків, результатом якого стало укладання угод із необґрунтованими цінами на постачання електроенергії.

Іноземцю, який побив житомирянина, «світить» від 7 до 10 років позбавлення волі

За даними слідства, злочин проти здоров’я та життя людини у серпні 2020 року скоїв 41-річний іноземець, який тимчасово проживав у Житомирі.

На Житомирщині поліцейські зупинили водія з підробленим посвідченням, яке він купив в інтернеті

Днями правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт відносно 36-річного жителя міста Андрушівки. Чоловік близько року користувався підробленим водійським посвідченням, придбаним…через соціальні мережі. Водночас новий факт користування підробленими водійськими правами розслідують бердичівські поліцейські.

Житель Звягельщини віддав шахраям понад 145 тисяч гривень за уявну іномарку

Сподіваючись придбати автомобіль за вигідною ціною, який незнайомець пообіцяв «пригнати» з сусідньої країни, чоловік наперед сплатив завдаток, а згодом і всю обумовлену суму. Після цього ні продавця, ні транспортного засобу заявник так і не побачив.

На Житомирщині 19-річний молодик натрапив на шахрая, купуючи військову амуніцію

Житель Черняхівської громади у соціальній мережі знайшов потрібні йому обладунки та сплатив наперед кошти. Очікуваних товарів він так і не отримав.

Ушпиталеному з гострим інфарктом «житомирському стрільцю» Анатолію Захаренку не зробили термінову операцію на серці

Екстрено ушпиталеному з гострим інфарктом 13 липня 2022 року до Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О.Гербачевського «житомирському стрільцю» Анатолію Захаренку не зробили необхідну операцію на серці через обмеження строку перебування пацієнтів під вартою – не більш 10 днів.

У Бердичеві затримали вінничанина через магазинну крадіжку: нині підозрюваний під вартою

Уночі з крамниці у райцентрі було викрадено виторг та алкогольні напої. Поліцейські швидко встановили особу підозрюваного та під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури затримали його.

Свіжий випуск

№ 16 від 27 липня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up