Новини

в Новини

Втягуюче тренування ФК «Денгофф». Відео

Вашій увазі відео з тренування команди і мої коментарі, а я Олександр Яблонський. Бажаю Вам приємного перегляду!

Підготовчі збори відбуваються на Стадіоні Комплексної Дитяче-Юнацької Спортивної Школи «Чемпіон» на вулиці архітектора Вербицького, що у Києві. Це, друге втягуюче тренування команди. 13 січня, 20 година. У цьому році у команди буде 3-и заняття на тиждень. 11 січня було перше тренування, однак, ще не всі футболісти були на ньому. Тренування у середу 12 січня не відбулось, поле було засипано снігом, а температура була нижче -18 за Цельсієм, також були великі проблеми з рухом транспорту. А сьогодні погода така - градусів -1, -2. Відносно тихий вітер. Футболісти і тренерський штаб скучили за справжньою роботою. На полі, я бачу 22-х гравців і одного поза полем і 4-х тренерів, а також лікаря команди Анара Гулієва, важливу людину у структурі клубу.

* * *

Підтримуюче тренування СК "Денгофф"

Закінчився футбольний сезон 2021 року для футбольної дружини СК«Денгофф» з Денихівкі. Денгофф став віце-чемпіоном Києвської області, чемпіоном міста Києва у сезоні 2020/21, закінчив перше коло Чемпіонату Києва сезону 2021/22 на першому місці. І хоча зимовий сезон 2022 року розпочнеться з 22 січня з Меморіалу Олега Макарова, Денгофф продовжує тренування. Футбол не стоїть на місці, постійно розвивається, тому і під час міжсезонної паузи треба підримувати себе у формі. До того ж, цінність спільних тренувань у підтримці командного, товариського духу, розвитку відносин між гравцями. Це особливо важливо для нових гравців у складі команди. Керує тренуванням тренер Олег Агеев, головний тренер Олександр Собкович примає участь як гравець.
* * *

1-ше Коло - 1-ше Місце. Чемпіонат Києва

Це звіт про перенесену гру 1-го туру Чемпіонату Києва сезону 2021/22, що завершив 1-ше коло. Грали на штучному полі «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Чемпіон», 14 листопада 2021, за 7 грудусів Цельсія.
Грали Чемпіони двох останніх змагань ФК “Легія” і команда “Переможець SC DENGOFF”. «Легия» - синя форма, «Денгофф» - біла/чорна (це для тих, які будуть дивитися відеоогляд).
* * *

1/4 Кубку Києва, йдемо далі

Полюбляю кубкові змагання, особливо, коли грають команди з різних ліг. Тут майже завжди справжня боротьба за результат, таким був і цей матч.
Це гра ¼ фіналу на кубок міста Києва з футболу 2021 року. Поясню, що за команди зараз на полі. Команда «Переможець SC DENGOFF», це фактично віце-чемпіон Київщини, «СК «ДЕНГОФФ». Арсенал-Київ, це команда Ю-19 ДЮСШ «АРСЕНАЛ-АКАДЕМІЯ»

* * *

Поразка від «Дружби»

З  деяким смутком пишу цей огляд. Бо, перервалася рекордна серія з 12 перемог поспіль у Чемпіонатах Київщини, що встановив СК «Денгофф». З 14-ти ігор з 12-го туру до 25-го всього одна нічия і 13 перемог. Гарний виступ дозволив стати віце-чемпіонами Київщини, це найвище досягнення будь якої команди з Тетіївщини.

* * *

Несподівана нічия з «Зміною»

Чемпіонат Києва. Вища Ліга. 10 тур.
Рахунок 6 на 6 не кожен день трапляється.

* * *

Матч, що зробив «Денгофф» Віце-Чемпіоном 

 Чемпіонат Київщини-2021. 25 тур. 30.10.21
Стадіон "Денгофф-Арена".

Денгофф (Денихівка) - Динамо (Фастів)  5-0

* * *

Комфортна гра проти СНД

8 тур чемпіонату Києва з футболу. (Вища Ліга)
24 жовтня 2021, 16-00. 7 градусів.
Стадіон "Комплексно дитячо-юнацької спортивної школ "Чемпіон",   Київ, Парк Воїнів-інтернаціоналістів
(штучне поле) 

"ПЕРЕМОЖЕЦЬ СК ДЕНГОФФ" - ФК "СНД" - 4 : 1

* * *

24 тур. Перемога над Джуніорс з рахунком 3-2

  ДЕНГОФФ (Денихівка) ДЖУНІОРС (Шпитьки) 3:2

Чемпіонат Київщини-2021. 24 тур. 23 жовтня, субота, 15:00.
Денихівка, стадіон «Денихівка Арена»

(Рогульчик, 19, 51, Лагойко, 27 — Чорномаз, 9, Сікорський, 10).

* * *

Десятка від «Денгоффа»

 

Аматорська дружина з Денихівки встановила рідкісний рекорд цьогорічного сезону. (Сайт Києвської обласной асоціації футболу про нашу команду)

«Денгофф» обіграв «Юніор» у звітному турі — і довів свою вищолігову переможну серію до десяти зустрічей. Починаючи зі старту другого кола, денихівці взагалі не знають жодного турнірного збою. За цей період вони завдали 37 результативних ударів і досягли різниці забитих і пропущених м’ячів, позначених яскравою цифрою 25. Усі ці показники є рекордними для Вищої ліги Київщини.

* * *

23 тур. Рядова перемога над Юніорами, 6-2

ЧЕМПІОНАТ КИЇВЩИНИ-2021
23 ТУР. 16 Жовтня, субота, 15-00
Стадіон «Денгофф-Арена», с.Денихівка, Києвська область
С першого дотику до м’яча, що здійснив Павло Дацюк, ввівши м’яч  у гру, стало зрозуміло, Денгофф має бажання досягнути перевагу у першому таймі, а не грати на «нервах» у всіх зацікавлених.
* * *

5 тур. Переможець-СК Денгофф виграє 2-1 у Юніор-Спорт. Рудика ставить крапку

Перша дія схожа на атаку вдалася "Юніор Спорт" на 15-й хвилині, вже після того, як пропустли з 11-тиметрового удару від Кості Захарченко. Він заробив це пенальті і він його реалізував, вколотив м'яча у сітку, такі м'ячі не беруться. Наша перевага була такою безперечною, що коли пропустили після стандарту (карного удару), добре виконаний навіс і після удару головою, рахунок став, 1-1. Це сприйнялося як непорозуміння. Однак, численні атаки закінчувалися гольовими моментами, а голу не було.

* * *

21 тур. Реванш відбувся, перемогли Городок-1998. І піднялись на другу сходинку

ДЕНГОФФ (Денихівка) - ГОРОДОК-1998 (Васильків) —  4:2
Перший гол - Дацюк Паша з передачи Бровка Ігора.
Другий гол - Ігор Бровко з передачи Олега Дмитренка.
Третій гол Артем Рогульчик з передачи Бровка.
Четвертий гол Роман Воробей з 11-тиметрового удару (пенальті заработив Антон Рудика).

* * *

21 тур. Реванш відбувся, перемогли Городок-1998. І піднялись на другу сходинку

ДЕНГОФФ (Денихівка) - ГОРОДОК-1998 (Васильків) —  4:2
Перший гол - Дацюк Паша з передачи Бровка Ігора.
Другий гол - Ігор Бровко з передачи Олега Дмитренка.
Третій гол Артем Рогульчик з передачи Бровка.
Четвертий гол Роман Воробей з 11-тиметрового удару (пенальті заработив Антон Рудика).

* * *

Грати у меншості, для Денгоффа звично. Калинівка не встояла.

ФК КАЛИНІВКА — ДЕНГОФФ (Денихівка) — 0:2 
(Голи: Дацюк, 17, 58). Вилучення: Ставицький (Денгофф, 32).
Перемога у меншості. Дубль Павла Дацюка. Всі грали добре, не можна когось відмітити. Скажу так не краще за інших, а краще за свої попередні матчі зіграли Воробей, Гаврилюк і Лагойко.

 

 ***

 

Сокіл у Денихівці не злітає

ДЕНГОФФ (Денихівка) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 6:1 (Бровко, 14, Третяк, 32, 44, Рустамов, 39, Рудика, 76, Солонина, 86 — Ломако, 12). Нереалізований пенальті: Сапоненко (Сокіл, 79).

А, ще Андрій Третяк став кращим бомбардиром Лігі та лідером бомбардирів сезону. Читайте про це і дивіться огляд матчу. І Ви побачити 7-м голів, незабитий пенальті.

* * *

Перша перемога в Ірпіні

Павло Дацюк віддає довгий діагональний пас на кут карного майданчику Кості Захарченку, у штрафну вчить Дмитро Касабуцький і отримує пас, робить простріл на лінію воротарської площі, де на випередження Рома Ткаченко б'є в упор, воротар Румянцев відбив на Павла Дацюка, що прибіг у воротарську і Павло добиває м’яча у сітку, рахунок став 1-0 на користь команди «Денгофф». І динихівцям вдалося втримати переможний рахунок, це була перша перемога на полі «Кудрівки» в Ірпіні на Центральному стадіоні. 

* * *

Переїхали бузовську "Ниву

4 вересня 2021. Стадіон «Денгофф Арена»
ДЕНГОФФ (Денихівка) — НИВА (Бузова) — 4:2 
Голи: Васильченко, 17, Третяк, 47, 63, Захарченко, 90+6 — Сомов, 5, Балацький, 76.
 
* * *

Денгофф засмутив Софію

У 16 турі грали з таким собі середняком Чемпіонату «Софією» з Софіївський-Борщагівки, це така команда у котрій начебто потрібно вигравати, однак треба грати обережно і водночас агресивно. У «Денгоффа» був такий стартовий склад:  №23 Григоренко Олександр, №33 Ярослав Гаврилюк, №4 Лагойко Артем, №16 Бровко Ігор, №14 Дмитренко  Олег, №21 Чепурний Андрій, №8 Русланов Тимур, №5 Солонина Євген, №10 Тищенко Артем, №11 Рудика Антон, №17 Третяк Сергій
* * *

Проїхали по Межигір'ю, як катком

На матч 15-го туру Чемпіонату Киіівщини з командою "Межигір'е", "Денгофф" прибув на стадіон ФК "ДІНАЗ" у с.Лютіжі, набагато раніше супротивника.
Треба було хоч трошки звикнути до футбольного поля. А полю вже більше 10 років, воно штучне і не поновлювалося, поле це застаріле, жорстке як асфальт, тільки, що пофарбоване у зелений колір. "Межигір'е" звикло грати на такому полі, а що робити.