This version of the page http://pravo.org.ua/announcements/ (104.21.87.21) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-23. The original page over time could change.
Анонси Архів – Центр політико правових реформ

Що вас цікавить?

Анонси

29 Червня

Українське громадянське суспільство: через війну до європейського майбутнього України

Серед доповідачок громадської онлайн-дискусії «Українське громадянське суспільство: через війну до європейського майбутнього України» експертка Центру політико-правових реформ Вікторія Мельник. Щоб долучитися до дискусії, необхідна попередня реєстрація

27 Червня

Гарантування конституційного статусу парламенту в умовах війни

Програма USAID «Рада: наступне покоління» запрошує доєднатися до парламентського семінару на тему «Гарантування конституційного статусу парламенту в умовах війни».

10 Лютого

Законопроєкт про місцевий референдум: перспективи ухвалення та оцінка Венеційської комісії

Парламент має невдовзі розглянути законопроєкт про місцевий референдум і висновок Венеційської комісії до нього. Пояснюємо, чому ухвалення важливе та як працюватиме місцевий референдум.

30 Листопада

Нелегітимність призначення суддів Конституційного Суду за квотою Президента: як запобігти кризі?

Громадськість закликає Конституційний Суд відтермінувати приведення до присяги новопризначених суддів КСУ; Президента не провокувати подальшу ескалацію конфлікту з Конституційним Судом, який шкодить стабільності конституційного порядку.

24 Вересня

Презентація звіту за результатами дослідження «Втручання у незалежність суддів під час розгляду справ, пов’язаних зі збройним конфліктом на сході України»

24 вересня о 14:00 експерти представлять звіт за результатами дослідження «Втручання у незалежність суддів під час розгляду справ, пов’язаних зі збройним конфліктом на сході України».

21 Вересня

Обговорення звіту за результатами дослідження «Втручання у незалежність суддів під час розгляду справ, пов’язаних зі збройним конфліктом на сході України»

21 вересня о 14:00 експерти представлять звіт за результатами дослідження «Втручання у незалежність суддів під час розгляду справ, пов’язаних зі збройним конфліктом на сході України».

20 Вересня

Презентація звіту за результатами дослідження «Втручання у незалежність суддів під час розгляду справ, пов’язаних зі збройним конфліктом на сході України»

20 вересня о 14:00 експерти представлять звіт за результатами дослідження «Втручання у незалежність суддів під час розгляду справ, пов’язаних зі збройним конфліктом на сході України».

18 Червня

Пресконференція: Досягнення та виклики у сфері адмінпослуг: децентралізація, плата за адмінпослуги та реформа «прописки»

18 червня об 11.00 експерти пояснять, що відбувається у сфері надання адмінпослуг, зокрема, які реформи проведені за останній рік, і які проблеми залишаються невирішеними.

14 Червня

Пресконференція: Чому необхідно невідкладно ухвалити закон «Про адміністративну процедуру»?

Пресконференція: Чому необхідно невідкладно ухвалити закон «Про адміністративну процедуру»? 14 червня о 10:00 експертна громадськість разом з представниками влади пояснять, чому Закон «Про адміністративну процедуру» потребує негайного розгляду та якнайшвидшого ухвалення. Законопроєкт покликаний запровадити спрощені, чіткі й уніфіковані правила для всіх видів взаємодії держави з громадянами та бізнесом і навести порядок в адміністративній практиці, що зміцнить […]

31 Травня

Парламентська експертна робоча група з питань конституційного реформування

Запрошуємо Вас взяти участь у дев’ятому засіданні

27 Травня

Парламентська експертна робоча група з питань конституційного реформування

Запрошуємо Вас взяти участь у 2 частині розширеного засідання

25 Травня

Пресконференція: «Презентація Зеленої книги конституційної реформи в Україні»

Пресконференція: «Презентація Зеленої книги конституційної реформи в Україні» 25 травня об 11:00 експерти Центру політико-правових реформ презентують громадськості Зелену книгу конституційної реформи в Україні, яка була напрацьована в межах діяльності парламентської експертної робочої групи з питань конституційного реформування протягом січня –  травня 2021 року.  Зелена книга є документом, який розкриває ключові проблеми конституційного дизайну державної влади […]

1 2 3 17 »

Експерти ЦППР

Денис Гартвіг
Юлія Кириченко
Ігор Коліушко
Євген Крапивін
Роман Куйбіда
Олександр Марусяк
Володимир Петраковський
Максим Середа
Роман Смалюк
Віктор Тимощук
Дмитро Український
Микола Хавронюк
Євген Школьний

Відшукайте матеріал по тегам

  • Заява
  • Звернення
  • антикорупційна експертиза
  • Революція Гідності
  • Венеційська комісія
  • журналісти