This version of the page http://volz.ua/data-exchange/ (213.160.133.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-21. The original page over time could change.
ВОЛЗ пропонує найнадійнішу передачу даних

ПЕРЕДАЧА ДАНИХ

НВФ "ВОЛЗ" ЗАБЕЗПЕЧУЄ НАЙБІЛЬШ БЕЗПЕЧНУ ПЕРЕДАЧУ ДАНИХ

Передачі даних – це перенесення даних сигналами від однієї точки до іншої або до кількох за допомогою засобів електрозв'язку по каналах передачі даних (наприклад, бездротові канали передача даних або оптоволоконної лінією передачі і т. п)

ПОСЛУГИ

"НВФ "ВОЛЗ" використовує сучасні технічні розробки для реалізації даної послуги, що дозволяє клієнтам компанії отримувати додаткові переваги.

ОТРИМАЙТЕ БІЛЬШЕ З ВОЛЗ

Крім прозорого ціноутворення, наші клієнти отримують високу якість послуг,котре забезпечується і підтримується експертами нашої компанії, а також постійно вдосконалюється.

ОТРИМАЙТЕ БІЛЬШЕ З ВОЛЗ

Наша команда експертів забезпечує стабільну роботу всіх сервісів, що дозволить клієнтам користуватися всіма перевагами співпраці з ВОЛЗ. Ми використовуємо самі новітні технології, постійно тестуємо наше обладнання для запобігання збоїв. Таким чином, замовники можуть бути впевнені в тому, що система буде працювати стабільно.

ТЕХНІЧНА ПІДТРИМКА

У разі виникнення проблем з використанням наших послуг або необхідності отримати кваліфіковане обслуговування - просто зверніться до служби підтримки.

ТЕХНІЧНА ПІДТРИМКА

Наші експерти будуть раді відповісти на Ваші запитання, допоможуть знайти рішення для проблем і проконсультують Вас щодо використання послуг.

ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ

Принципом роботи компанії є індивідуальна розробка кожного проекту для конкретного клієнта. Це дозволить нашим замовникам отримати відгук на будь-яке побажання щодо використання послуг.

ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ

Компанія ВОЛЗ завжди прислухається до думки клієнтів і готова йти їм назустріч. Ми знайдемо підхід навіть до самого вимогливого клієнта.

СПІВПРАЦЯ

Ми прислухаємося до побажань замовника і пропонуємо стабільно високу якість наших послуг, незалежно від вибору клієнта.

На сьогоднішній день, існування без Інтернету здається зовсім неможливим, навіть маленьким компаніям користування даною послугою допоможе знизити витрати і зберегти дорогоцінний час.

ФОРМА ЗАМОВЛЕННЯ
КОНТАКТИ

ПЕРЕВАГИ

Стабільність, надійність, доступність, безпека, висока якість, чуйна служба підтримки будуть супроводжувати Вас під час співпраці.

ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" пропонує своїм клієнтам послугу передачі даних. Ми побудуємо якісну корпоративну мережу для Вашої компанії, організації, фірми і т.д. на території України. Для поліпшення якості ми практикуємо впровадження найсучасніших технологій, однією з яких є MPLS.

MPLS - це масштабований і незалежний від будь-яких протоколів механізм передачі даних. Пакети даних мережі, яка заснована на MPLS, отримують певні мітки. Рішенням для подальшої передачі пакетів даних на інший вузол мереж проводиться лише у відповідності з основою значень присвоєних мітці, не вдаючись до потреби аналізу пакету даних.