This version of the page http://mitsubishi-autograd.com.ua/credit?model=8 (104.248.80.227) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-16. The original page over time could change.
Кредитний калькулятор моделей Mitsubishi від АВТОГРАД, розрахувати вартість автомобіля Mitsubishi у кредит

Кредитний калькулятор

Mitsubishi в кредит

Автомобілі Mitsubishi відрізняються японською якістю, надійністю, сучасним дизайном та відмінною прохідністю по бездоріжжю. Завдяки партнерству ТОВ «ЕМ ЕМ СІ Україна» з фінансовими установами придбання позашляховиків Mitsubishi стає ще більш зручним та реальним. Спеціальна програма кредитування автомобілів Mitsubishi від банків-партнерів пропонує повний спектр фінансових інструментів для покупки авто в кредит. Вигідні умови, легкість та оперативність оформлення дозволить в найкоротші сроки придбати омріяну модель Mitsubishi. Знайомтеся з пропозиціями від Mitsubishi Motors Україна та фінансових партнерів.



* Для того, щоб ознайомитися зі спеціальними умовами кредитування для автомобілів ТМ «Mitsubishi» від Банків - партнерів Дистриб’ютора (надалі - Кредитні програми) та обрати найоптимальнішу для себе Кредитну програму, будь ласка, вкажіть ключові параметри, які Вас цікавлять: модель та комплектація автомобіля ТМ «Mitsubishi», перший (початковий) внесок у %, строк кредитування (від 1 до 7 років).

На основі вказаних Вами параметрів відображаються умови спеціальної Кредитної програми одного з Банків - партнерів Дистриб’ютора, яка автоматично обирається як найоптимальніша серед усіх спеціальних Кредитних програм для автомобілів ТМ «Mitsubishi» від Банків-партнерів Дистриб’ютора, розміщених на цьому веб-сайті у розділі «Кредит».

Вказані умови кредитування відображаються за двома параметрами: (1) за найменшим середнім платежем на місяць, (2) за найменшою сумою переплати за весь період, та включають зокрема:

(і) оптимальний Банк, тобто Банк-партнер Дистриб’ютора, умови спеціальної Кредитної програми на автомобілі Mitsubishi якого є найоптимальнішими для клієнта за вказаними клієнтом параметрами;

(іі) орієнтовний розмір першого (початкового) внеску у гривнях;

(ііі) орієнтовну суму кредиту у гривнях;

(іv) процентну ставку, яка пропонується відповідним Банком-партнером, у % - залежно від розміру першого (початкового) внеску та строку кредитування (не береться до уваги орієнтовна реальна річна процентна ставка);

(v)  орієнтовний (приблизний) розмір щомісячного середнього платежу (із поясненням щодо розрахунку щомісячного середнього платежу Ви можете ознайомитися тут).

Наведені умови кредитування носять умовний характер, не є публічною офертою, подаються для зручності клієнтів Mitsubishi виключно для їхнього ознайомлення зі спеціальними умовами кредитування від Банків-партнерів Дистриб’ютора та їх порівняння, та мають на меті поінформувати клієнтів і скласти їхнє загальне уявлення про орієнтовний (приблизний) розмір щомісячного середнього платежу на Автомобіль у разі придбання цього Автомобіля в кредит в одного з Банків - партнерів Дистриб’ютора.

Не є рекламою відповідної Кредитної програми чи відповідного Банка - партнера Дистриб’ютора. Дистриб’ютор не несе відповідальності за умови кредитних продуктів Банків - партнерів та супутніх страхових послуг.

Детальна інформація щодо умов кредитування, детального розрахунку кредиту (включаючи загальну вартість кредиту, загальні витрати за кредитом, реальну річну процентну ставку тощо) надається консультантами Банків - партнерів Дистриб’ютора, для цього Ви можете подати через обраного офіційного Дилера відповідний запит на отримання консультації щодо спеціальних умов кредитування, заповнивши форму запиту.
​​​​​​​

Eclipse Cross
від 762 000 гpн *
Перший внесок від 76 200 гpн **
Платіж 2 722 гpн/місяць
ASX
від 669 000 гpн *
Перший внесок від 66 900 гpн **
Платіж 2 390 гpн/місяць
Outlander
від 728 000 гpн *
Перший внесок від 72 800 гpн **
Платіж 2 600 гpн/місяць
Pajero Sport
від 0 гpн *
L200
від 0 гpн *
menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital