This version of the page http://deti.inter.ua/uk/news (104.21.233.225) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-15. The original page over time could change.
Новини – Благодійний аукціон «Інтер дітям»
укр рус
.
  • Аукціон
  • Новини
  • Благодійний внесок
Зібрано - 190 000 грн.

Новини

  • ФОНД «ІНТЕР – ДІТЯМ» ПРИДБАВ ЖИТТЄВО ВАЖЛИВЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ІНСТИТУТУ АМОСОВА

    Телеканал «Інтер» та благодійний фонд «Інтер – дітям» не призупиняють свої благодійні ініціативи навіть в умовах війни. Завдяки підтримці глядачів, партнерів і друзів, онлайн-аукціон зібрав мільйон гривень на придбання портативного апарата УЗД для Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова. Це новітнє обладнання вже передали в медичний заклад. Лікарі вже застосовують його у своїй роботі і наголошують: у воєнний час воно допоможе врятувати не одне життя.
  • СЮРПРИЗ ВІД ЧЕМПІОНА: ЖАН БЕЛЕНЮК ПРОВІВ ТРЕНУВАННЯ ДЛЯ ЮНИХ СПОРТСМЕНІВ

    Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби нещодавно відвідав Черкаську область, щоб покласти квіти до пам’ятника Івану Піддубному, 150 років від дня народження якого виповнилося цього року. А ще на батьківщині Піддубного Жан Беленюк відвідав секцію греко-римської боротьби та провів тренування для майбутніх чемпіонів!
  • ОЛЬГА СУМСЬКА ПРОДЕМОНСТРУВАЛА, ЯК ВИГЛЯДЕТИМЕ ПОЇЗДКА У VIP-АВТО ДЛЯ УЧАСНИКА АУКЦІОНУ

    Легенда українського кіно Ольга Сумська завжди підтримує благодійні ініціативи «Інтера». Її лоти – одні з найпопулярніших на нашому сайті. Один з нових лотів від актриси – по-справжньому VIP-формату. Тільки уявіть: ви вдвох із Ольгою Сумською проїжджаєте вулицями Києва у найдорожчому автомобілі у світі – Mercedes-Maybach! Журналістці Анастасії Пелешок вдалося побувати на місці щасливчика, який стане власником цього лоту.
  • ПРАЗДНИК ЧУДЕС И ДОБРЫХ ДЕЛ: КО ДНЮ СВЯТОГО НИКОЛАЯ НА «ИНТЕРЕ» – ТЕЛЕМАРАФОН «ЧУДО НАЧИНАЕТСЯ»

    В пятницу, 17 декабря, с 7:00 в эфире «Интера» – традиционный праздничный телемарафон «Чудо начинается», посвященный Дню святого Николая. Ведущие Анастасия Даугуле, Александр Лукьяненко и команда проекта подготовили множество сюрпризов, ярких встреч и трогательных историй, чтобы каждый телезритель почувствовал атмосферу волшебства и настоящего чуда.
  • КО ДНЮ СВЯТОГО НИКОЛАЯ В ТОК-ШОУ «КАСАЕТСЯ КАЖДОГО» – ПРАЗДНИЧНЫЙ ВЫПУСК «В ОЖИДАНИИ ЧУДА»

    Накануне Дня святого Николая, 16 декабря, в 18:00 на телеканале «Интер» выйдет спецвыпуск социального ток-шоу «Касается каждого» – «В ожидании чуда». В студии программы соберутся участники благотворительного аукциона «Интер – детям» – известные врачи, спортсмены, артисты, телеведущие, – чтобы поговорить о благородной цели, здоровье и детских мечтах.
  • УЧАСНИЦЯ «ІНТЕР – ДІТЯМ» ОТРИМАЛА КОНСУЛЬТАЦІЮ ПСИХОЛОГА ОЛЕНИ РИХАЛЬСЬКОЇ

    Днями учасниця нашого аукціону Ірина Резник реалізувала свою давню мрію: отримала онлайн-консультацію Олени Рихальської – провідного психолога України з 26-річним стажем, кандидата психологічних наук, сімейного та особистісного психотерапевта, що входить до списків найуспішніших українців та впливових жінок.
  • ВОЛОДИМИР ГОРЯНСЬКИЙ ПРОВІВ ЕКСКУРСІЮ ЗА ЛАШТУНКАМИ ТЕАТРУ ДЛЯ УЧАСНИКА АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ»

    Екскурсія від Народного артиста України Володимира Горянського, а також запрошення від нього на виставу в Театр драми і комедії на Лівому березі - володарем такого лота став давній учасник нашого аукціону Станіслав Шепель.
  • БЛАГОТВОРИТЕЛЬНИЙ АУКЦИОН «ИНТЕР-ДЕТЯМ» КУПИЛ ЖИЗНЕННО ВАЖНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ «ОХМАТДЕТа» И ПОСТАВИЛ НОВУЮ ЦЕЛЬ НА 2021 ГОД

    Благодаря общим усилиям неравнодушных телезрителей, звезд и сотрудников телеканала была собрана необходимая сумма на покупку медицинской системы MultiFiltrate, которую также называют «искусственной почкой», для отделения интенсивной и эфферентной терапии острых интоксикаций НДСБ «ОХМАТДЕТ». В канун Дня святого Николая в студии праздничного телемарафона «Чудо начинается» ведущие Анастасия Даугуле и Роман Кадемин передали жизненно важное оборудование заведующему отделением Александру Урину.
  • УЧАСНИЦЯ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ЗНЯЛАСЯ У «РЕЧДОКУ»

    Учасниця благодійного аукціону «Інтер - дітям» зіграла в проекті «Речдок» невелику роль, яку написали спеціально для неї. Стати актрисою на один день жінка зважилася на згадку про улюбленого батька, який був великим шанувальником цього детективного циклу.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634