This version of the page http://te.20minut.ua/mostcomment (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-09. The original page over time could change.
Найчастіше коментують

Найчастіше коментують

Сиротою сам ріс, а зараз осиротів його маленький син. Тернопільщина прощається з Андрієм Кобильником

Андрій народився в багатодітній родині, був наймолодшим із чотирьох синів. Коли рік за роком не стало його батьків, малого до себе забрала батькова сестра. Вона та її чоловік були Андрієві за батьків. Виховувала малого й бабуся. Зараз літня жінка, якій 90 років, ховатиме свого онука. Одного з братів, які зараз на фронті, відпустили, аби провів Андрія в останню путь. Ще один не може виїхати із зони бойових дій. В Андрія ще й залишився 6-річний синочок…  

Мужній воїн і надійний як стіна — для родини, яку любив понад усе. Прощаються з Михайлом Павликом

Михайло понад 25 років працював в обленерго, був «Заслуженим енергетиком України» і мав нагрудний знак «Відмінник енергетики України».   Добра, щира і порядна людина, висококласний фахівець, люблячий батько і чоловік, для якого родина була понад усе. Їх він і пішов захищати в перші дні війни.  

photo_camera Тернополяни тепер мають платити за газ іншому постачальнику. Що варто знати – аналізуємо

У травні тернополяни почали отримувати побутовий газ у свої квартири та будинки від іншого постачальника. Ним стала компанія «Нафтогаз Україна». Тож платити тепер доведеться їм. Як це вплине на споживачів? Як змінились ціни на газ та чи можна платити менше? Про це у нашому матеріалі.

У Тернополі переселенець зробив селфі на пам'ятнику Ґереті

Хлопець каже, що заліз на пам'ятник, аби в кадр потрапила уся вулиця.

Під час повітряної тривоги підприємства та заклади повинні зупиняти роботу

Відповідне рішення прийнято Радою оборони області. 

Чи є укриття в тернопільських ТРЦ і чи працюють крамниці під час тривоги: ми з'ясували

В якому випадку в «Подоляни» до відвідувачів викликають поліцію, чи можуть перебувати люди під час тривоги в «Епіцентрі» та «Орнаві», з’ясувала «20 хвилин». І перевірила, чи є вода, аптечки й щонайменше два виходи в укриттях та куди бігти, якщо такого в торговому центрі немає  

Знищує ворогів швидко і якісно! Історія тернопільського бійця, який у 18-ть став навідником гармати

У нього ключова і вирішальна роль, від якої залежить робота гармати. І працювати треба швидко, щоб встигнути за день розгромити противника із 12-ти вогневих позицій. Вправність  навідника гармати вимагає не лише умінь та  знань, а й швидкості і фізичної витривалості. Саме тому воїн, про якого розповімо цього разу, довго не виходив на зв'язок. Напрямок, де він тепер, є найважчим.  Ворога там – як сарани.

У Тернополі проводять тематичні екскурсії містом: графік на цей тиждень

Щовихідних туристично-інформаційний центр м.Тернополя запрошує усіх охочих відвідати серію тематичних екскурсій містом.

photo_camera Лохина по 300, абрикоси по 80 грн. Звідки везуть та скільки коштують ягоди та фрукти у Тернополі

На прилавках супермаркетів та на ринку можна побачити чимало літніх фруктів та ягід. Щоправда через російсько–українську війну багато товарів везуть з-за кодону. Через це ціни, м’яко кажучи, «кусаються». Ми дізналися, що можна купити у Тернополі. Чи є фрукти та ягоди, які раніше везли до міста з півдня та сходу? Про це у матеріалі.

photo_camera Спека, бактерії, нечистоти й фекалії. Чому загинула риба у ставі? Ми зібрали версії тернопільських екологів (ОГЛЯД)

Кілька днів тому біля острівця «Чайка» та вздовж набережної Тернопільського ставу можна було побачити сотні мертвих рибин. Екологічне лихо трапилось після сильної зливи на минулих вихідних. Дослідження проб води досі тривають, але попередню причину загибелі риби вже назвали – її, мовляв, спричинила нестача кисню у водоймі. Та чи так це насправді? Які фактори вплинули на оказію зі ставом? «20 хвилин» розбирались у проблемі й зібрали версії місцевих екологів.

Майже 25 млн виділили з бюджету міста на ремонт укриттів у школах та садках. Куди ще спрямують кошти

На засіданні виконавчого комітету, яке відбулось 6 липня, внесли зміни до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2022 рік. 

На Тернопільщині суттєво виріс попит на електрокари. Чи вигідні у користуванні і які є нюанси?

Прогнозують, що через попит на екологічні машини та скасування податків їхня кількість стрімко зросте. Легкові електроавтомобілі звільнили від сплати на обов’язкове державне пенсійне страхування при першій реєстрації. Зверніть увагу, що ця норма не стосується гібридних авто — автомобілів, які оснащуються двигуном внутрішнього згоряння і електромотором. Щодо електромобіля, тернопільський автоексперт розповідає про всі плюси і мінуси у користуванні. А також ми порахували, чи вдасться зекономити водіям. 

Знайшли тіло чоловіка, який потонув на «Острові закоханих»

Потонув 23-річний чоловік.

Сьогодні, 7 липня: святкують Різдво Івана Хрестителя

7 липня відзначають Різдво Івана Хрестителя. Усі Івани святкують іменини. Також у цей день відзначають День Незалежності Соломонових Островів, День макаронів (США), День працівника природно-заповідної справи, Міжнародний день кооперативів.  

За добу на водоймах Тернопільщини потонули двоє чоловіків

Нещасні випадки сталися у Тернопільському та Чортківському районах. 

Справжній дитячий театр в укритті: як кременецькі малюки ходять у садок у воєнний час

В протирадіаційному укритті є місця для ігор, сну та туалети.

photo_camera Студентка тернопільського університету перемогла у легкоатлетичних змаганнях в Італії

Тепер спортсменка зможе взяти участь в чемпіонаті світу U-20, що відбудеться цього року в Колумбії.

Біля Архикатедри встановили додаткову огорожу

Цими днями комунальники встановили у Тернополі додаткове пішохідне огородження поблизу Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці УГКЦ.

7 липня у Тернополі відновлять роботу дві котельні

Сьогодні, 6 липня для окремих будинків у Тернополі запускають гарячу воду після ремонтного періоду. Мешканців просять звертати увагу на стан кранів і сантехніку.

Як святкують іменини відомі тернопільські Івани

7 липня церква відзначає Різдво Івана Хрестителя. В народі — Івана Купала — найколоритніше та найцікавіше свято, яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят.

Свіжий випуск

№ 27 від 6 липня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up