This version of the page http://te.20minut.ua/infographics (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-09. The original page over time could change.
Інфографіка, корисні поради з галузі життя - 20 хвилин Тернопіль

Інфографіка

Чи добре ви знаєте Конституцію України? (ТЕСТ)

Зі скількох років можна балотуватись в президенти? Україна республіка чи імперія? Скільки депутатів у Верховні Раді? Перевірте свої знання Конституції України відповівши на кілька не важких запитань.  

10 міфів про куріння: чи знаєте ви правду? (тест)

"20 хвилин" підготували для вас тест про найпопулярніші хибні та правдиві думки щодо куріння. Перевірте, чи знаєте ви правду!

Чи знаєте ви, як можна самостійно прогнозувати погоду? (тест)

Певне чули від бабусі та дідуся, як вони за народними прикметами можуть визначити – якою буде погода наступного дня. Адже колись не було синоптиків, метеорологічних центрів та супутників, які допомагають з космосу чітко прогнозувати погоду.

Ваша близька людина йде на війну: що треба знати?

В Україні триває мобілізація, кількість українців, охочих захищати Батьківщину, зростає. Саме тому Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України сформувало правила, які можуть стати у пригоді вам і близькій людині, що йде воювати.

Як змінилася ціна на приватні будинку у Тернополі та передмісті: де купувати дешевше (ГРАФІКА)

Як у воєнний час змінилася ціна на приватні будинки у Тернополі та передмісті? Ми створили інфографіку та порівняли ціни.

photo_camera Чи реально додзвонитися в аварійні служби міста та обслуговуючі підприємства? Ми самі перевірили

Чимало тернополян скаржаться, що коли виникає нагальна потреба усунути побутову аварію – витік газу, протікання труби, тощо, або ж необхідна допомога чи консультація від обслуговуючого підприємства чи державної структури, до них не додзвонитися.  То номер не дійсний, то просто не беруть трубки. Ми вирішили перевірити чи дійсно це так і були здивовані результатом. Чому? Читайте в нашому матеріалі.

Від чого найбільше помирають жителі Тернопільщини. Ми проаналізували (ІНФОГРАФІКА)

У січні-вересні 2021 року померли майже півмільйона українців. З них понад 11 тисяч проживали на Тернопільщині. Попри пандемію, спричинену ковідом, є смерті, що забрали в рази більше життів.

Хто найбільше «прогулював» та голосував «проти»: аналізуємо, як працювали депутати міськради (ГРАФІКА)

Депутати Тернопільської міської ради вже провели 11 сесій від моменту скликання у 2020 році. «20 хвилин» вирішили підбити підсумки їх роботи за рік, тож проаналізували, хто з них найчастіше прогулював сесії, а також хто частіше за інших голосував «проти» чи утримувався.

Комуналка буде золотою! Скільки платитимемо з січня: порівняли тарифи у Тернополі та інших обласних центрах (ІНФОГРАФІКА)

З 1 січня в Україні зросла вартість низки комунальних послуг. У кожному регіоні та місті вартість змінилася по-різному. Скільки тепер платитимуть тернополяни та жителі сусідніх обласних центрів? Розповідаємо.

«Громадський бюджет 2022»: просять від півмільйона до двох мільйонів. А ви за що голосуєте? (ГРАФІКА)

26 жовтня в Тернополі стартувало голосування за проєкти «Громадського бюджету 2022». Вибирати можна із 53 варіантів: є 26 малих та 27 великих проєкти. Їх бюджет становить від 494 тисяч до 2 мільйонів гривень. Що хочуть зробити за ці гроші? Розповідаємо нижче.

Свіжий випуск

№ 27 від 6 липня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up