This version of the page http://www.mazda.ua/cars/mazda-cx-5/ (116.202.218.66) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-09. The original page over time could change.
Mazda CX-5 | Mazda UA
Прайс-лист
  • Mazda CX-5
  • Комплектації
  • Порівняти комплектації
  • Кредит
  • Прайс-лист
Mazda CX-5
ВІДЧУЙТЕ НОВИЙ ВИМІР ЗАДОВОЛЕННЯ ЗА КЕРМОМ

ЗРІЛА ЗОВНІШНІСТЬ, ЕЛЕГАНТНА ФОРМА ТА ВИСОКА ЯКІСТЬ

Зовні та всередині Mazda CX-5 уособлює якість та вишуканість. Вирізняйтесь на дорозі завдяки продуманому, елегантному та витонченому дизайну екстер’єру.
Нові технології вдосконалюють роботу силових агрегатів SKYACTIV. Динаміку керування було покращено завдяки підвищеній жорсткості кузова, перегляду систем керування й гальмування, покращеній аеродинамічній ефективності та зниженню шуму й вібрацій.
В салоні на вас чекають сидіння, оббиті шкірою Nappa*, натуральне дерево* та найсучасніші технології комунікацій.
Передові системи активної безпеки i-Activsense надають водію ще більше допомоги в дорозі та дозволяють розслабитись та отримувати задоволення від поїздки. Насолоджуйтесь всіма перевагами Mazda СХ-5!
*Оснащення залежить від комплектації
ПРАЙС-ЛИСТ ПРАЙС-ЛИСТ

ТЕХНОЛОГІЇ SKYACTIV

Найяскравішим проявом філософії Mazda Jinba Ittai «водій та автомобіль – одне ціле», яка поєднує людиноорієнтований підхід в дизайні та технологіях, є динаміка руху Mazda CX-5. Додаткове покращення динаміки та передбачуваності реакції завдяки вдосконаленню технологій SKYACTIVBODY, SKYACTIV-CHASSIS та SKYACTIV VEHICLE DYNAMICS Mazda CX-5 забезпечує відчуття абсолютного контролю над автомобілем. Його реакція на дії водія щодо прискорення, керування та гальмування є максимально чіткою.
i-ACTIV AWD
Впевненість за будь-яких умов
Система повного приводу i-ACTIV AWD використовує 27 датчиків для виявлення несприятливих дорожніх умов, таких як сніг чи дощ, гарантуючи безпеку за будь-якої погоди.
G-Vectoring Control Plus
Повний контроль
Інноваційна система G-Vectoring Control Plus суттєво підвищує керованість автомобіля при русі в поворотах та на слизькій дорозі та робить рух набагато безпечнішим навіть для водіїв-початківців. Короткостроково регулюючи крутний момент двигуна у відповідь на рухи керма, вона забезпечує контроль над прискоренням та оптимізує навантаження на кожне колесо, отримуючи при цьому високі результати в керованості та стійкості автомобіля.
SKYACTIV-CHASSIS
Високоефективна підвіска
Системи керування, підвіски та гальмування SKYACTIV-CHASSIS Mazda CX-5 були модернізовані з метою підвищення стабільності керування та рівня комфорту, за які CX-5 вже отримала загальне визнання, додатково збагачуючи та підвищуючи задоволення від керування автомобілем у стилі Jinba Ittai.
i-ACTIVSENSE
ПЕРЕДОВІ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗПЕКИ
Розроблену в контексті філософії проактивної безпеки Mazda, CX-5 оснащено вдосконаленим та розширеним комплексом сучасних та інноваційних технологій безпеки, які забезпечують найвищий рівень безпеки автомобіля у своєму класі. Використання спрямованої вперед камери (FSC) у поєднанні із переднім радарним датчиком розширило можливості технологій Mazda i-ACTIVSENSE.
i-ACTIV AWD
G-Vectoring Control Plus
SKYACTIV-CHASSIS
i-ACTIVSENSE

ІНТЕР’ЄР ПРЕМІАЛЬНОЇ ЯКОСТІ

Новий просторий салон, центром якого є людина, став ще більш продуманим до дрібниць, створюючи атмосферу затишку та комфорту для всіх пасажирів. Сім’я та друзі гідно оцінять ці якості під час довгих подорожей.

Покращена функціональність – в тому числі електропривод дверей багажного відділення, підігрів керма, система автоматичного складання зовнішніх дзеркал* та проекційний дисплей поточної інформації про рух*.

Новий дизайн передніх та задніх сидінь з покращеною підтримкою, збільшеним рівнем комфорту, оздобленням шкірою Nappa* з вентиляцією передніх сидінь*, підігрівом задніх сидінь та регулюванням нахилу їхніх спинок.

Інтер’єр Mazda CX-5 - еволюція комфорту, якості та дизайну, центром якого є людина.

*Оснащення залежить від комплектації
ЯКІСТЬ
ВДОСКОНАЛЕННЯ, ЩО НАДИХАЄ
Наші майстри та дизайнери приділяли особливу увагу вдосконаленню інтер’єру до найдрібніших деталей: оновлене кермо зі шкіряним оздобленням, безрамкове дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням, LED освітлення інтер’єру та стеля темного кольору. Використання натурального дерева, високоякісної шкіри та оздоблення хромом ще більше підсилює задоволення від керування, яке ви відчуваєте під час кожної поїздки.
ВІДПОЧИНОК
РОЗСЛАБЛЯЮЧА АТМОСФЕРА
Задні сидіння оптимально підтримують тіло під час руху. Неприємні шуми і вібрації залишаються ззовні. Кут спинки регулюється і таким чином забезпечує комфорт при тривалих поїздках, тоді як в холодні дні обігрів сидінь забезпечує затишне тепло на задньому ряді сидінь.
КОМФОРТ
ЗАДОВОЛЕННЯ ДЛЯ ВСІХ ПАСАЖИРІВ
Пасажири заднього ряду також отримують задоволення від кожної поїздки завдяки: дверям, з кутом відкриття до 80◦ та забезпечують легку посадку в автомобіль та вихід з автомобіля, окремий дефлектор клімат-контролю для заднього ряду та центральний підлокітник з відділенням для зберігання та двома USB-портами для зарядки мобільних пристроїв.
ЗВУК
ВИСОКОЯКІСНА АКУСТИЧНА СИСТЕМА ОБ’ЄМНОГО ЗВУЧАННЯ
Розроблену компанією BOSE® спеціально для Mazda CX-5, високоякісну акустичну систему* з 10-динаміками обладнано цифровим підсилювачем з можливістю 8-канальної цифрової обробки сигналу.

*Оснащення залежить від комплектації
ЯКІСТЬ
ВІДПОЧИНОК
КОМФОРТ
ЗВУК

ЕКОНОМІЧНІ ДВИГУНИ SKYACTIV

Не важливо, який двигун ви обираєте для себе – бензиновий двигуни SKYACTIV-G об’ємом 2.0 л. потужністю 165 к.с. або бензиновий двигун об’ємом 2.5 л. потужністю 194 к.с. з функцією вимикання циліндрів – економія витрати пального та миттєве прискорення забезпечено.
БЕЗПЕКА
ЛЕГШЕ І БЕЗПЕЧНІШЕ
Кольоровий проекційний дисплей* дозволяє зосереджуватися на дорозі, проектуючи важливі дані – поточну швидкість та дані про обмеження швидкісного режиму – просто на лобове скло. На додачу 7-дюймовий кольоровий TFT дисплей*, розміщений в центральній частині щитка приладів, робить доступ до інформації винятково легким.

*Оснащення залежить від комплектації
ЗВ’ЯЗОК
ІДЕАЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ЗВ’ЯЗКУ ТА РОЗВАГ
Система MZD CONNECT з підтримкою додатків Android Auto та Apple CarPlay робить доступ до інформації та розваг максимально легким і зручним. Використовуйте голосові команди, 7-дюймовий сенсорний дисплей або мультифункціональний перемикач HMI для легкого доступу до всіх налаштувань мультимедійної системи.
ДИЗАЙН
ЛИШИЛОСЬ ОБРАТИ КОЛІР
Фірмовий колір Soul Red Crystal додає насиченого блиску та підкреслює спортивність і гру світла та тіні на кузові Mazda СХ-5. Обирайте колір, що подобається вам найбільше без жодних доплат.
ТЕХНОЛОГІЇ
ВИКЛЮЧНО ЛЕГКИЙ ДОСТУП
Електричний привод двері багажника з можливістю програмування кута відкривання збільшує комфорт у вихідні дні, під час шопінгу та відпустки. Просто натисніть кнопку на багажнику або на смарт-ключі і багажник відкриється автоматично.
БЕЗПЕКА
ЗВ’ЯЗОК
ДИЗАЙН
ТЕХНОЛОГІЇ
БЕЗПЕКА ПОНАД УСЕ
Завдяки інноваційним системам проактивної безпеки i-ACTIVSENSE за результатами останньої серії тестів Mazda CX-5 отримала максимальну оцінку – 5 зірок рейтингу безпеки EURO NCAP.
Оберіть колір
  • Soul Red Crystal (46V)
  • Snowflake White Pearl (25D)
  • Machine Gray (46G)
  • Deep Crystal Blue (42M)
  • Jet Black (41W)
  • Eternal Blue (45B)
  • Sonic Silver (45P)
  • Polymetal Gray (47C)
Натисніть та прокрутіть
ІНТЕР'ЄР
  • Чорна тканина
  • Чорна екошкіра
  • Чорна комбінована шкіра
  • Світла комбінована шкіра
  • Шкіра Nappa коричневого кольору
  • Чорна екошкіра з червоною стрічкою
Натисніть та прокрутіть
ОБЕРІТЬ ВАШУ Mazda СХ-5
Тут ваша мрія про Mazda СХ-5 стає реальністю. Оберіть комплектацію, що підходить саме вам.
КОМПЛЕКТАЦІЇ КОМПЛЕКТАЦІЇ
ЗАПРОШУЄМО НА ТЕСТ-ДРАЙВ
Сядьте за кермо Mazda CX-5 та відкрийте всі переваги на власному досвіді
ЗНАЙТИ ДИЛЕРА
Ваш найближчий офіційний дилер Mazda з радістю відповість на всі ваші запитання.
Представлені на сайті моделі можуть відрізнятись від комплектації моделей для українського ринку. Кольори та деякі зовнішні та/або внутрішні елементи обладнання автомобілей на зображеннях можуть відрізнятися від реальних.