This version of the page http://www.ukravto.ua/cars/tiggo-7 (185.233.116.146) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-03. The original page over time could change.
Нові Chery Tiggo 7 в Україні: ціни, характеристики, фото Chery Tiggo 7 в компанії UkrAVTO
Укр
  • Укр
  • Рус
Особистий кабінет
Меню
  • Укр
  • Рус

Автомобіль Chery Tiggo 7

Ціну уточнюйте у дилера
Купити
Екстер'єр
Гідродинамічний кузов
Натхненний природною енергією води Спортивний H.D.S кузов являє собою вдале поєднання сили і плавних ліній.
Хвилеподібна поясна лінія кузова
Нагадуючи хвилі, які залишаються на воді від швидкої яхти, поясна лінія, по обидва боки автомобіля, тягнеться від габариту до поворотного ліхтаря, надаючи автомобілю привабливу обтічну форму і одночасно зменшуючи коефіцієнт лобового опору до 0.34
Галогенові фари в формі тризуба
У дизайні фар головного світла частково простежується форма класичного тризуба Посейдона, яка в поєднанні з хромованими планками створює приємний контраст з подвійними L-образними фарами.
Матричні світлодіодні задні ліхтарі "кігті тигра"
Швидкі, довговічні й економічні світлодіодні задні ліхтарі у формі кігтів тигра на 0,2 секунди швидше, ніж звичайні ліхтарі. Це означає, що в разі екстреного гальмування автомобіль, який їде за вами на швидкості 120 км / год, має на 0,2 секунди більше часу, або на 6,6 метрів більшу відстань для гальмування.
Подвійна аркообразна передня решітка
Витончений дизайн передньої частини з подвійною аркоподібною хвилястою радіаторною решіткою успадкував характерні риси автомобілів сімейства Chery.
Дзеркала заднього виду з електроприводом і підігрівом
Дзеркала заднього виду з підігрівом можуть автоматично складатися, коли Ви закриваєте автомобіль, і натисканням кнопки «Складання дзеркал» під час руху на швидкості до 10 км / год. На вузькій ділянці дороги, дзеркала заднього виду найбільше схильні до пошкоджень і подряпин, адже вони є найбільш виступаючої точкою автомобіля. Саме тому для максимального запобігання подряпин, необхідна функція складання.
Імпульсні склопідйомники із захистом від защемлення
Всі вікна відкриваються і закриваються одним коротким натисканням кнопки і мають захист від защемлення, а також мають функцію автоматичного закривання при блокуванні двері. Влітку в автомобілі може бути дуже спекотно і можна охолодити автомобіль перед тим, як в нього сідати за допомогою функції дистанційного відкривання вікон.
Інтер'єр
Спортивна і сучасна обробка салону
Матеріал для сидінь використовується від найбільшого світового незалежного постачальника автозапчастин та сидінь в США - Johnson Controls. Чорний і коричневий кольори в обробці салону надають йому розкішний і витончений вид. У дизайні салону використані текстуровані глянцеві матеріали і обробка вуглецевим волокном "під карбон".
Широкі сидіння з бездоганною шкіряною оббивкою
Багатошарове м'яке наповнення і поліпшена оббивка боковин забезпечує хорошу підтримку водієві, покращуючи безпеку при русі на високій швидкості або тривалому перебуванні за кермом в поїздках на далекі відстані. А дворівневий підігрів передніх сидінь по праву буде оцінено в холодну пору року.
Двозонний автоматичний кондиціонер
Система кондиціювання TIGGO 7 забезпечує двозонний незалежний температурний контроль в обох частинах автомобіля. Додатково "розумний" клімат-контроль другого покоління проводить моніторинг і коригування внутрішнього середовища в режимі реального часу, а повітроводи ззаду гарантують комфорт пасажирам на задніх сидіннях. Система має два режими контролю: сенсорний екран і поворотна кнопка кондиціонера.
Збільшений панорамний люк
Поєднуючись з великими бічними вікнами, панорамний люк на даху забезпечує відчуття збільшеного простору і більшої кількості світла, створюючи яскраву і комфортну атмосферу для пасажирів. Площа люка становить 0,92 м2 і відкрити його можна більш ніж на 40 см. Його можна повністю закрити і тримати відкритим, для забезпечення природної циркуляції свіжого повітря.
Багатофункціональне шкіряне кермо трьохспицеве
Стильний та ергономічний дизайн трьохспицевого керма CHERY TIGGO 7 доповнює хромована матова декоративна накладка у формі чайки в нижній частині, завершуючи природний і гармонійний вигляд.
З'єднання з телефоном завдяки розумним технологіям
Навіть зі звичайним смартфоном, ви можете підключитися до 9-дюймового екрану TIGGO 7 за допомогою USB-кабелю і інформація з телефону буде відображатися на головному екрані автомобіля. Перевагою такої системи в TIGGO 7 є підтримка повноекранної мобільного навігації, програм навігації і використання декількох програм в режимі синхронізації, як і швидка зарядка мобільного телефону. Ви легко можете відтворювати HD-відео, збережені в телефоні, на бортовому екрані для сім'ї та друзів, щоб додати трохи розваг в вашу поїздку або подорож.
4.8 дюймова кольорова LCD панель приладів
Інтерактивний подвійний екран між екраном аудіоплеєра і панеллю приладів. Функція сигналу попередження про перевищення швидкості в CHERY TIGGO 7 дозволить встановити відносно низький поріг значень в період обкатки двигуна, щоб забезпечити повільне управління автомобілем і його оптимальний стан в майбутньому. А для їзди по шосе можна встановити максимальне граничне значення швидкості, щоб зробити водіння більш безпечним і уникнути можливих штрафів за перевищення швидкості.
Багажне відділення
TIGGO 7 має відмінно сконструйовану колісну базу в 2650 мм, що дозволяє створити супер просторий задній відсік. Об'єм багажного відділення складає 414 л. Задні сидіння CHERY TIGGO 7 мають, що вже стала класикою для сучасних автомобілів, схему складання сидінь в пропорції 60/40. Це забезпечує додаткову функціональність простору в салоні автомобіля, збільшуючи можливість корисного багажного простору до 1100 л при складеному задньому ряді сидінь.