Статьи

BDO в Україні продовжує працювати й підтримувати економічний фронт нашої країни

BDO Україна продовжує працювати попри всі негаразди, що спіткали нас на нашій землі, починаючи з 24 лютого 2022 року. Ми не можемо зупинятись, адже компанія BDO в Україні несе відповідальність за майже 200 співробітників, а також має підтримувати економіку України.

Вже 25 років ми працюємо на благо нашої країни й з перших годин війни допомагаємо українській нації відстоювати свої кордони та свою незалежність.

🔹Ми продовжуємо сплачувати податки.

🔹Ми підтримуємо своїх співробітників і виплачуємо заробітну плату раніше строку.

🔹Ми надаємо додаткову матеріальну допомогу своїм працівникам.

🔹Ми створили фандрайзингову компанію від міжнародних офісів BDO для отримання фінансової допомоги від всієї мережі, щоб мати змогу й надалі забезпечувати фінансово співробітників компанії в Україні.

🔹Ми переказуємо кошти на допомогу українській армії та волонтерам.

🔹Ми не припиняємо виплати всім українським контрагентам аби економіка продовжувала працювати.

🔹Ми ведемо переговори з закордонними кредиторами для внесення змін до умов виплати аби мати змогу надавати максимальну підтримку своїм працівникам та Україні загалом.

Прикро усвідомлювати, але наша велика сім'я БДО в Україні вимушено роз'їхалась по усій Україні та Європі. Але зараз ми як ніколи згуртовані, дружні, душею і серцем РАЗОМ! Завдяки підтримці центрального офісу BDO та всієї мережі компаній BDO ми досить швидко організували допомогу нашим людям: комусь допомагали виїхати до Західної України або за межі України та організували тимчасовий прихисток у різних країнах, а тим, хто залишився на своїх місцях, весь час надається необхідна підтримка в індивідуальному порядку. BDO — це міжнародна мережа, і ми маємо велику підтримку від офісу BDO Global та від наших колег з усього світу.

Майже 3 місяці війни вже позаду. І за цей час ми відсотків на 90% змінили життя нашої компанії.

1. Співробітники роз’їхалися країнами світу — але до роботи у віддаленому режимі нам не звикати, тому хто на сьогоднішній день знаходиться в безпечних місцях (а це близько 70% працівників), повноцінно долучаються до роботи.

2. Ми робимо все необхідне, аби захистити нашу інформацію та інформацію наших клієнтів від кібератак, тому всі дані були перенесені до надійного хмарного сховища. Також на сьогоднішній день для всіх співробітників, які знаходяться за кордоном, налаштований безпечний доступ до всіх програм, ми поступово налаштовуємо такий доступ і для тих, хто наразі продовжує працювати в Україні.

3. Працівники відділів Аутсорсингу бухгалтерського обліку та Розрахунку заробітної плати працювали останні місяці в режимі non-stop. Тому, аби виконувати свою роботу в повному обсязі та безпеці, більшість з них тимчасово переїхали до офісу BDO в Польщі.

4. Ми переглядаємо портфель послуг аби наразі сконцентрувати увагу на сервісах, які наші фахівці можуть надавати в поточних умовах. За останні місяці ми запустили 4 нові послуги.

5. Також ми переглядаємо бізнес-модель компанії BDO в Україні та активно обговорюємо можливі варіанти розвитку подій в Україні та відповідні сценарії, у яких ми будемо працювати далі.

6. І, звісно, ми всім колективом продовжуємо підтримувати Україну та її захисників й усіх Українців, які потребують допомоги.

Окрема гордість — це співробітники BDO in Ukraine, більшість з яких повністю або частково присвятили себе волонтерству, записалися до лав тероборони та декілька сміливців добровільно пішли до ЗСУ захищати свою країну. Підтримка один одного нині варта багато чого, і ми раді, що ми є один у одного. Ми не зупинимось доти, доки останній загарбник не покине нашу країну.

Ми пишаємося тим, що ми є частиною сім’ї BDO, і абсолютно впевнені, що в тяжкий період найкращі друзі допоможуть. Україна залишиться і стане сильнішою, і всім нам доведеться багато працювати в майбутньому для відбудови нашої країни.

Сторінки компанії в соціальних мережах:

👍 𝗙𝗮𝗰𝗲𝗯𝗼𝗼𝗸 - https://www.facebook.com/UkraineBDO

👍 𝗟𝗶𝗻𝗸𝗲𝗱𝗶𝗻 - https://bit.ly/37Ew9Ke

👍 𝗧𝗲𝗹𝗲𝗴𝗿𝗮𝗺 - https://t.me/bdoukraine

👍 𝗬𝗼𝘂𝗧𝘂𝗯𝗲 - https://bit.ly/3rHo7Hs

👍 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺 - https://www.instagram.com/bdo_ukraine/

👍 𝗧𝘄𝗶𝘁𝘁𝗲𝗿 - https://twitter.com/bdo_ukraine

Читайте также

Uklon у воєнний час: про волонтерські проєкти та підтримку команди
Компанія Admixer: героїзм, витримка та максимальна скоординованість
Ринок праці в Україні: попит на роботу вищий за пропозицію
Аграрний тил від Agrii Ukraine
Вакансии дня