This version of the page http://www.tavrmedia.ua/radiojazz/rus/ (89.184.69.170) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-06-08. The original page over time could change.
TAVR Media — реклама на радіо в Україні — ТАВР Медіа

TAVR Media — найбільша радіогрупа в Україні, яка на сьогоднішній день має в управлінні 9 провідних мережевих радіостанцій: Хіт FM, Radio ROKS, KISS FM, Radio RELAX, Мелодія FM, Наше Радіо, Radio JAZZ, Classic Radio і віднедавна Радіо Байрактар. Більшість з них були і залишаються лідерами серед слухацької аудиторії.

З перших днів війни наші радіостанції підтримали ініціативу марафону “Єдині Новини” і сьогодні частина з них продовжує трансляцію марафону. Інші ж станції повертаються до свого звичного мовлення.

Зараз набуває неабиякої популярності новий проект TAVR Media — Радіо Байрактар, назва якої говорить сама за себе. Цю радіостанцію ми з нуля створили і запустили у перший тиждень війни, коли стало зрозуміло, що українські музиканти почали створювати велику кількість бойових, патріотичних і дуже талановитих пісень, які реально вартували створення окремої станції. Так Музика Української Перемоги зазвучала на Радіо Байрактар.

Ми цілком поділяємо та підтримуємо позицію українського уряду стосовно повернення бізнесу до повноцінної роботи. Нам необхідно тримати надійний тил для наших захисників, які роблять на фронті дивовижні речі, забезпечуючи нам можливість жити та працювати.

Тож ми закликаємо наших партнерів та рекламодавців теж по можливості повертатись до повноцінної діяльності. Адже перемога — це наша спільна справа, військових на фронті та нас у тилу. Тримаймо свій фронт, економічний! Ми у TAVR Media перевели рекламну політику на військові рейки, тож маємо пропозиції, що ефективно працюватимуть в реаліях військового часу.

З питань розміщення реклами та спонсорства дзвоніть нам за номерами 044-537-21-40 та 067-216-37-67 або пишіть за адресою reklama@tavrmedia.ua. З усіх інших питань звертайтесь, будь ласка, безпосередньо до радіостанцій.

Слава Україні! Героям слава!