This version of the page http://te.20minut.ua/Reviews (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-06-03. The original page over time could change.
Огляди подій в Тернополі, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Тернопіль

Огляди

Дитячі стоматології Тернополя (партнерський проєкт)

Дитяча стоматологія вийшла на новий рівень: тепер малюки не впираються, якщо потрібно йти до дантиста і не розуміють страху в очах дорослих пацієнтів. Своєчасне лікування і корекція дозволяє уникнути в майбутньому проблем, комплексів і значних фінансових витрат. У Тернополі відкрито дуже велику кількість приватних стоматологічних кабінетів, клінік. У них пропонують такі послуги, як: профілактика карієсу і лікування зубів; відбілювання зубів; установка коронок; імплантація зубів і протезування; корекція прикусу пластинами; профілактичний огляд; фізпроцедури і т.п.

Автосервіси та СТО Тернополя, яким можна довіряти (партнерський проєкт)

Автомобіль вже давно перестав бути предметом розкоші, а став просто щоденною необхідністю. Проте кожен знає, що ця необхідність потребує догляду та обслуговування. Відтак пропонуємо Вам огляд тернопільських СТО/дітейлінг центрів та тюнінг ательє, що гарантують якісне та професійне обслуговування Вашого автомобіля. Компанії в огляді: СТО "СТО Тернопіль" "У Андріїв TIR Service"(TIR сервіс) СТО "Auto-Volt-Servis" СТО "Атмосфера-центр" Автосервіс "7777" СТО "AUTO RESPECT Ternopil" СТО "TURBO WEST" СТО "OPTIMA Ukraine" Автосервіс "GT Motors" Бош Сервіс Автодром Тернопіль Компанія "СПРІНТ" "STO TURBO" “Автомісто” Станція Технічного Обслуговування ГК «ШЛЯХОВИК»(«Трясучка»)

Заклади у Тернополі, що допоможуть зняти стрес та позбутися тривожності (партнерський проєкт)

Ми звикли говорити, що страх, злість, тривога — негативні емоції, щось погане. Насправді, це нормальні почуття, як і будь-які інші. Аж до того моменту, коли людина повністю занурюється в цю тривогу.  Медичні центри, салони краси, фітнес-клуби, спа-салони, клуби Тернополя пропонують вам позбутися стресу і тривожності та розслабитися у складні часи. Кожного дня стрес впливає на наше здоров'я та душевний стан. Відомо, що постійний стрес та недосипання викликають ряд захворювань та провокують хронічну депресію. На жаль, ми живемо у такому світі, де важко назавжди забути, що таке роздратування, хвилювання та постійні недосипання. Через стрес може змінитися поведінка людини: можливі спалахи гніву, тяга до алкоголю, переїдання чи голодування. Часта зміна настрою, особливо, в гіршу сторону: дратівливість, тривога, гнів. Фізично людина може відчувати біль у грудях, головний біль, сонливість, розлад шлунка. Всі ці ознаки — це лише невелика частина симптомів, до яких призводить стрес. Якщо ви відчуваєте емоційний дискомфорт, психологи допоможуть знайти рівновагу, масажисти розслабитися, у фітнес-центрах зможете оздоровитися, косметологи — зроблять вас кращими, СПА-процедури — розслабленими, допоможуть відволікти вас від буденності. Масажний кабінет Ігора Гладуна SPA-салон "Фенікс" Салон здоров‘я та краси "CANSELY" Студія масажу Тисліцького Фітнес клуби GET FIT Естет студія "Міра краси" Центр Психології Тетяни Білінської Art House Home Прем'Єр-Клуб Тернопіль

photo_camera Як змінювався військовий однострій на Тернопільщині? Унікальні фото коментує експерт (ЕКСКЛЮЗИВ)

Історія української державності тісно пов’язана з утворенням та розвитком війська. Наші воїни – щирі патріоти рідної землі, у різні роки сміливо захищали її від ворогів й боролись за суверенітет. У цій фотопідбірці пропонуємо вам зазирнути у минуле й глянути, як виглядали солдати, пов’язані з Тернополем, у часи воєнних конфліктів.

Модель у бабусиному жупані, хліб і синьо-жовті барви: чим ще здивували тернопільські фотографи (ПІДБІРКА)

Війна внесла корективи у наше буденне життя. Зокрема, національний колорит наразі став ключовою темою у творчості багатьох митців. Вони через слово, музику, рукоділля, картини й скульптуру передають красу України та народну ідентичність. Фотографія не є винятком.

Огляд гуртків, курсів та секцій у Тернополі під час воєнного часу (партнерський проєкт)

Батьки часто питають: «Куди віддати дитину для розвитку її талантів». Даний огляд Вам в цьому допоможе. Навчальний центр «Інтелектуал» Комп'ютерна Академія IT STEP Мистецький клуб «Художник» Центр розвитку дитини «Дитячий клуб» Студія танцю «STAR DANCE» Мовна школа «MojaPolska»

Доставка їжі та продуктів у Тернополі під час воєнного часу (партнерський проєкт)

Тернопільські заклади відновлюють повноцінну роботу. Працює доставка. Мережа закладів "Автопорт" Доставка піци від La Farina Сервіс доставки Korzyna "Midori" Стейк-Хаус "М'ясо" Магазин "Шинкарик" Кафе-піцерія "Тернопіль-вечірній" "KASHKA"

photo_camera Зібрали корисні мобільні додатки для тернополян та переселенців

Ми зібрали найбільш корисні додатки, які стануть у нагоді тернополянам та тим, хто переїхав до міста з інших регіонів. Дивіться список та встановлюйте ті, що можуть спростити життя. 

Бджовеліни, неміч окупантів і росіяни на ЧАЕС: про що жартують українці? Підбірка мемів до Дня сміху

За понад місяць війни російська армія та керівництво росії неодноразово ставали героями жартів. До Дня сміху ми зібрали підбірку мемів.

Тернопільські компанії, які працюють під час воєнного стану (партнерський проєкт)

У цей складний час ми не маємо права припиняти свою діяльність! Ми маємо працювати вдвічі більше аби перемогти! Пропонуємо вашій увазі огляд компаній, які працюють у час воєнного стану. Медичний центр "Віасан" PROTON CLINIC Стоматологія "Bioma Clinic" Стоматологія Олексюка Ортопедичний центр "Терно-Топ" Магазин – ательє "Територія взуття" Стоматологія "Допомога" "WOWdepil" Мережа закладів "Автопорт" HOME EXPRESS (меблевий гіпермаркет)

Свіжий випуск

№ 22 від 1 червня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up