This version of the page http://psv.com.ua/uk (89.184.77.141) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-30. The original page over time could change.
Гипноз в Киеве | Центр суггестивной психологии PSV в Киеве

Запрошуємо на сеанси гіпнозу!

Лікування гіпнозом (гіпнотерапія) різних психічних розладів, таких як депресія, тривожність, обсесивно-компульсивний розлад, панічні атаки, страхи і фобії; залежні стани: алкоголізм, ігроманія, а також анорексія, булімія і т.п.

Груповий гіпноз – сеанси групового гіпнозу проводяться як в однорідній групі, наприклад, осіб які перенесли стрес, так і загальній групі оздоровчого гіпнозу.

Кодування гіпнозом – різні форми залежностей, алкоголізм, ігроманія, тютюнопаління та інше. Сеанси проходять індивідуально.

Групове кодування гіпнозом проводиться тільки в однорідних групах: особи які страждають алкоголізмом або ігроманією, а також іншими видами залежних станів.

Для запису на сеанси гіпнозу звертайтеся за телефонами, вказаними в Контактах.

Відгуки про гіпноз читайте тут.

Як правильно підготуватися до гіпнозу

Гіпноз на сьогоднішній день набирає обертів і стає все більш і більш популярним. Як правильно підготуватися до гіпнозу, що потрібно знати для того, щоб були ефективними сеанси і приводили до бажаних результатів? Інформація, надана в цій статті, не є покроковою інструкцією, в ній ми розглянемо деякі аспекти, які допоможуть правильно підійти до лікувальної гіпнотерапії і до гіпнозу в цілому.

Читати далі »

Гіпнотерапія синдрому подразненого кишечника (СПК). Клінічний випадок

Гіпнотерапія синдрому подразненого кишечника (СПК). Перебіг синдрому подразненого кишечника проявляється рецидивуючими дискомфортними або больовими станами в ділянці черевної порожнини. Найчастіше перші прояви СПК припадають на підлітковий вік з різною тривалістю ремісії, у дорослому житті доставляють чимало хворобливих та неприємних відчуттів. Функціональний розлад шлунково-кишкового тракту має прямий зв’язок із психосоматичним патогенезом.

Читати далі »

Гіпнотерапія ігроманії (лудоманії). Клінічний випадок

Гіпнотерапія ігроманії (лудоманії). Ігроманія – це хвороба, що виявляється у стійкій психологічній залежності до різних ігрових видів з обов’язковим використанням грошових коштів. Ігроманію також називають – лудоманія, гемблінг. Ставки можуть бути як при спортивних змаганнях, так і в гральних залах на гральних автоматах, казино або в онлайн іграх.

Читати далі »

Гіпноз в лікувальній практиці психосоматичних захворювань

Гіпноз при психосоматичних захворюваннях застосовується широко в сучасній медицині. Розлади нервової системи, що призводять до соматичних хворобливих проявів, як правило, є наслідком пережитих психотравмуючих ситуацій, різної тяжкості стресів, соціальних і міжособистісних конфліктів, а також інших зовнішніх і внутрішніх факторів, що негативно впливають на психіку людини.

Читати далі »

Гіпнотерапія алкоголізму. Клінічний випадок

Гіпнотерапія алкоголізму. Алкоголізм важке захворювання, що виражається психологічної та фізичної залежністю до психоактивної речовини етанолу (етилового спирту), що міститься в алкогольних напоях. Виявляється в різних вікових групах, незалежно від статі людини, його соціального статусу, освіти, сімейного стану.

Читати далі »

Гіпнотерапія панічних атак. Клінічний випадок

Гіпнотерапія при панічних атаках. Панічні атаки (ПА) проявляються у вигляді різко вираженого тривожного стану (почуття паніки). Їх виникнення не обумовлено будь-якою конкретною ситуацією або обстановкою, немає якихось особливих для них причин, вони не піддаються контролю і їх поява не передбачувана. Панічні атаки можуть траплятися як в закритих приміщеннях, так і на відкритих просторах, в громадському транспорті, в будь-якому місці і в будь-який час доби. Характерними симптомами панічних атак є: прискорене серцебиття, задуха (нестача повітря), наростаюча тривога, страх втрата свідомості, відчуття нереальності, нудота, підвищена пітливість, безпорадність.

Читати далі »

Гіпнотерапія депресії. Клінічний випадок

Гіпнотерапія депресії. Депресивний розлад тягне за собою не тільки порушення психічного здоров’я, але також може проявлятися і в соматичних скаргах, що виражаються у фізичних хворобливих відчуттях, ну і, звичайно ж, негативно позначається на соціальній активності людини. Поступове зниження настрою і погіршення загального самопочуття, слабкість, порушення сну і апетиту можуть бути першими симптомами депресії.

Читати далі »

Анорексія і булімія в полі гіпнотерапії

Анорексія і булімія в полі гіпнотерапії – в своїй назві дана стаття вказує на проблему розладів харчової поведінки через боротьбу з «зайвою» вагою, і їх лікування методом гіпнозу. Ключовим елементом в роботі з такими пацієнтами виступають гіпнотерапевтичні техніки, спрямовані безпосередньо на психіку людини, на її свідому і несвідому поведінку в суспільстві, пов’язану з самоідентифікацією.

Читати далі »

Ігроманія. Лудоманія. Гемблінг

Ігроманія, лудоманія, гемблінг – широко поширене захворювання, яке характеризується стійкою психологічною залежністю від азартних ігор, що виявляється в неконтрольованому потязі до різних видів ігор, в яких головним і ключовим сегментом є грошові кошти. Можливість великого виграшу збуджує нервову систему гравця і призводить його в систематичну поведінкову потребу в постійному переживанні даних емоцій.

Читати далі »

Гіпноз при стресі

Стрес – це реакція нашого організму на різні подразники, якими можуть виступати психологічний або фізичний тиск. Реакція на них є адаптаційною і будь-яке зіткнення, як з позитивними, так і з негативними впливами, викликає у нас стресовий стан, що при нормальній роботі нервової системи проходить етапи пристосування до середовищних умов.

Читати далі »