This version of the page http://te.20minut.ua/Avto (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-27. The original page over time could change.
Автомобільні новини, новини авто й мото тематики - 20 хвилин Тернопіль

Авто

photo_camera Ціни знову виросли! Ми перевірили, скільки коштує та чи є пальне на заправках Тернополя

Журналісти «20 хвилин» дізналися, які ціни на тернопільських АЗС та чи всюди є пальне.  Вартість актуальна — перевірено 28 березня.

Обов'язково мати національне посвідчення водія: Що змінилося у правилах допуску до керування авто?

В Україні у воєнний час діють нові правила допуску до керування автомобілем.

photo_camera Є за 700, а є і за 10 000 грн на день. Які автомобілі та на скільки можна орендувати в Тернополі

Орендоване авто – це транспорт із розряду «сів і поїхав».  Така послуга давно популярна у Тернополі – як серед людей, що полюбляють подорожувати країною, так і серед іноземців, котрі приїжджають у наше місто. Але як не передплатити за прокат автівки і не перетворити свою поїздку у суцільний кошмар?

photo_camera Шукаєте авто із чесною історією та оригінальним пробігом? Телефонуйте у Ternocar (партнерський проєкт)

Мрієте про власне авто чи хочете замінити старе на новеньке? Пригін автомобіля із-за кордону – прекрасна можливість придбати машину бажаної комплектації, марки, з чесною історією і головне – реальним, а не скрученим пробігом! Але, щоб сама процедура вибору, пригону і розмитнення не була пов’язана з безліччю труднощів, варто звернутися за допомогою до професіоналів. Компанія «Тернокар» у Тернополі допоможе придбати надійне авто зі Швейцарії.

На перехресті вулиць Микулинецька-Чернівецька не розминулися дві легківки

Редакцію "20 хвилин" про ДТП на перехресті вулиць Микулинецька-Чернівецька повідомили читачі. На фото видно дві автівки, в одної з них розбитий перед.

Збив на пішохідному переході: у Тернополі під колеса автомобіля потрапила 40-річна жінка

З тілесними ушкодженнями до лікарні бригада екстреної меддопомоги госпіталізувала жительку селища Велика Березовиця, 1981 року народження. Жінка переходила дорогу у межах пішохідного переходу.

Що мати взимку в авто і як їздити, коли мороз і туман? Лайфхаки від автоексперта з Тернополя

Коли на трасі посеред дороги з’являється «каша» зі снігу та болота, це може призвести до  втрати щеплення, і зробити авто повністю некерованим. Не перевищуйте швидкість, не йдіть на обгін, а при виникненні перших ознак сковзування автомобіля скиньте газ та скоректуйте напрямок і рух автомобіля. Авто довго і до робочої температури не прогріваємо. Ніколи! За ніч охолоне все авто, а гріти ви будете тільки двигун. Що обов’язково має бути в авто взимку – порадили автоексперти з власного досвіду. А також підказали, як поводитись на дорозі, якщо мороз і туман одночасно.

Через аварію на Тернопільщині за участю мікроавтобуса померли двоє людей

Внаслідок аварії поблизу села Лозова 8 грудня, в лікарні померли двоє осіб.  Ще семеро перебувають у лікарні з різними ступенями важкості.

Одна людина загинула, ще четверо потрапили до лікарні: наслідки двох автопригод на Тернопільщині

18 листопада на Тернопільщині трапилося дві автопригоди, наслідками яких стала смерть однієї людини та травмування ще чотирьох.

Чи вигідно купувати авто на аукціонах за кордоном? Розповідаємо вам про плюси і мінуси

Купівля авто на аукціонах за кордоном – тема не нова. У яких країнах купувати авто найнадійніше зараз? Як правильно обрати фірму-посередника, країну і авто, розповідають фахівці. Своїм досвідом купівлі машини на аукціонах діляться і тернополяни. Завдяки Вашим підпискам ми можемо готувати більше цікавих матеріалів. Дякуємо за підтримку незалежної журналістики!  

Свіжий випуск

№ 21 від 25 травня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up