This version of the page http://www.odessa.tv/aspi.html (78.26.128.53) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-25. The original page over time could change.

Ip адреса

Зарегистрируем очень быстро.

Маючи статус LIR (Local Internet Registry) в RIPE * , ми можемо отримувати автономні системи і PI для третіх сторін. Це позбавить наших клієнтів від тривалої процедури реєстрації та підтримки в майбутньому.

* RIPE NCC (фр. Reseaux IP Europeens + англ. Network Coordination Centre) один з п'яти регіональних інтернет-реєстратур (Regional Internet Registries, RIRs), що виконують розподіл інтернет-ресурсів, а також пов'язану з цим реєстрацію та координацію діяльності, спрямовану на глобальну підтримку функціонування Інтернету. RIPE NCC функціонує як кооператив Локальних інтернет-реєстратур (англ. Local Internet Registry, LIR), кожна з яких платить членський внесок. У ролі LIR зазвичай виступають великі інтернет-провайдери або корпорації. Виділення інтернет-ресурсів відбувається відповідно до процедур RIPE NCC, формалізованим у відповідних документах. Документи, що встановлюють процедури роботи з ресурсами, приймаються зборами членів RIPE (англ. RIPE Meeting) відкритого тематичного форуму, що проходить двічі на рік. Перед винесенням документів на голосування проводиться робота над проектами документів в робочих групах і обговорення проектів у відкритих поштових розсилках RIPE.

Найменування послуги Ціна
Реєстрація автономної системи 0 грн.
Підтримка автономної системи 3400 грн/год
Реєстрація блоку IPV6 0 грн.
Підтримка блоку IPV6 3400 грн/год
Підтримка блоку IPV4 3400 грн/год