This version of the page http://zt.20minut.ua/novini-kompanij (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-19. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Житомир

Новини компаній

Різновиди камер відеоспостереження за форм-фактором

Системи відеоспостереження – обов'язкова умова забезпечення безпеки об'єктів комерційної та житлової нерухомості.

Роумінг у Польщі: які особливості?

Польща завжди була близька для українців. Туди багато хто вирушав на заробітки, навчання або просто на відпочинок. І зараз у цій країні перебуває ще більше українців. Як завжди залишатися на зв'язку зі своїми родичами і при цьому не витрачати усі гроші світу на дзвінки?

Запчастини на ЗАЗ Сенс — доступна ціна та вітчизняне виробництво

Sens — авто, яке поєднало в собі привабливий зовнішній вигляд, витривалість та прийнятну ціну. Воно виробляється на території України з 2008 року. За основу для цієї моделі було взято легендарний Lanos. В результаті вона вийшла бюджетнішою, але не менш привабливою. Спочатку авто випускали тільки в модифікації компактного седана, але з часом було створено місткий 5-дверний хетчбек.

Житомиргаз нагадує про необхідність проведення технічного обслуговування внутрішніх газових мереж

В умовах воєнного стану важливо дбати про газову безпеку, адже кожен витік у квартирі, будинку чи на підприємстві – це загроза людському життю. Без регулярного обслуговування стан газових мереж погіршується, втрачається щільність і герметичність.

На що звернути увагу під час вибору камери відеоспостереження

Під час війни мешканці Житомирщини хочуть бути в безпеці. На це, зокрема, може вплинути наявність якісної системи відеоспостереження. Історія технології починає свій відлік з часів Другої світової війни, а саме з 1942 року, коли компанія Siemens здійснила перший монтаж обладнання у Німеччині. Цілі з урахуванням військового часу були відповідними: система була спроектована для контролю запуску ракет ФАУ-2 під час випробувань. Сьогодні ж за допомогою таких охоронних систем створюється захист житла, громадян та матеріальних цінностей.

Київстар ТБ чи безплатні сервіси: де краще дивитися спортивні трансляції?

У наш час, коли практично кожен має доступ до інтернету, у багатьох виникає дилема: навіщо користуватися послугами платного телебачення, якщо майже все можна знайти у всесвітній мережі.

Компанії, які продовжують працювати у воєнний час. Повний список і нові графіки роботи на top20.ua

В воєнний період важливо відновлювати економіку країни та Житомирщини зокрема. Але звідки житомирянам та переселенцям знати, яка приватна клініка чи салон краси працює у воєнні часи?

Рулонные шторы или жалюзи. Как правильно выбрать солнцезащитную систему

Это самые популярные оконные системы. Их выбирают для украшения окон, ведь они обеспечивают превосходную защиту от солнца. Жалюзи и ролеты долгие годы встречались только в офисах и общественных местах.

Як допомогти територіальній обороні Житомира: реквізити

У Житомирській міській раді просять бути пильними і не реагувати на заклики сторонніх осіб допомогти територіальній обороні Житомира. 

У Житомирі та області шукають керівника в агрокомпанію

«Суффле Агро Україна» запрошує на роботу регіонального керівника в Житомирській області. Спеціалізація: продаж добрив, насіння, ЗЗР і закупівля зернових та олійних культур. Резюме можна подавати до 9 березня. 

Свіжий випуск

№ 5 від 16 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up