This version of the page http://zt.20minut.ua/Kryminal (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-19. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Житомир

Кримінал

У Бердичеві чоловік намагався відкупитися від поліцейських

За уникнення адміністративної відповідальності пасажир маловантажного фургона запропонував хабар інспекторам сектору реагування патрульної поліції Бердичівського райвідділу. Пропозицію неправомірної вигоди належно задокументували. Тож тепер чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

Директор підприємства у Хорошівській громаді організував незаконне видобування корисних копалин на майже 40 млн гривень

Чоловікові може загрожувати до 8 років ув’язнення.

У Житомирі жінка після спільного чаркування поранила співмешканця і втекла

Уранці 17 травня до лікарні з проникаючим пораненням потрапив 40-річний житель обласного центру. Цього ж дня поліцейські встановили причетність до скоєння цього діяння його співмешканки - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області. 

У поліції розповіли, які правопорушення зафіксували у Житомирі у комендантську годину за тиждень

Тільки упродовж останнього тижня поліцейські припинили понад півсотні адміністративних правопорушень, що були вчинені у нічний час - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області. 

Судитимуть злочинне угрупування, яке відкрило нелегальне казино у Бердичеві з щомісячним прибутком у 300 тисяч гривень

Прокурори Житомирської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно організованої групи за фактом незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор (ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України). Про це повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури. 

З початку року бердичівські патрульні припинили понад 3 тисячі адміністративних правопорушень

Працівники сектору реагування патрульної поліції Бердичівського районного відділу, а це також і поліцейські відділів поліцейської діяльності № 1 (м. Андрушівка) та № 2 (смт Ружин) з початку року здійснили понад 3600 виїздів на повідомлення про правопорушення та інші події. У більшості випадків поліцейські оперативно надали допомогу громадянам та одразу ж розібралися у ситуаціях. Ще у 70 випадках вони здійснювали першочергові заходи до прибуття слідчо-оперативних груп поліції та інших фахівців на місця подій.

На Житомирщині поліцейські вилучили у двох наркозакладчиків «товару» на суму близько 1,5 млн гривень

Правоохоронці затримали одного з жителів обласного центру просто під час отримання ним чергової партії наркотовару вагою пів кілограма. А з транспортного засобу та квартири його товариша вилучили близько 2,5 кг канабісу, майже 700 пігулок та понад 150 г психотропного засобу, зброю та боєприпаси. Нині у рамках досудових розслідувань триває встановлення всіх обставин.

Поліцейські з’ясовують обставини поранення жительки Коростенщини

Удень 16 травня до лікарні з ножовим пораненням грудної клітини потрапила 41-річна жителька с. Новаків. Поліцейські встановили, що травми жінці завдав її співмешканець. Чоловіка затримали, розпочато досудове розслідування.

Поліцейські затримали причетного до смертельного травмування жителя Любарщини

Оперативники кримінальної поліції викрили 39-річного жителя с. Нової Чорториї у завданні тяжких тілесних ушкоджень односельцю, що призвели до його смерті. Чоловіка затримали. У рамках розпочатого досудового розслідування триває встановлення всіх обставин.

На Житомирщині затримали вантажівку з необлікованою деревиною

16 травня поліцейські під час профілактичного відпрацювання у Словечанській громаді зупинили автомобіль марки «DAF», в якому перевозились лісоматеріали без належних супровідних документів. Транспортний засіб і деревина вилучені. Нині тривають відповідні перевірки.

Свіжий випуск

№ 5 від 16 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up