This version of the page http://zt.20minut.ua/Sport (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-18. The original page over time could change.
Новини спорту, спортивні новини - 20 хвилин Житомир

Спорт

Юна житомирська спортсменка здобула перше місце на змаганнях у Польщі

Кіра Нікіфорова перемогла у змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах, які проходили 13-14 травня у м. Румі, Польща. Про це повідомили у Житомирській ОВА. 

Україна уперше здобула більше 100 медалей на Дефлімпіаді: залік після дев'яти змагальних днів

Абсолютний рекорд за медалями для України.

Українські богатирі посіли 1-е командне місце на Чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

У чеському місті Плзень завершився чемпіонат Європи з пауерліфтингу. Наша збірна посіла перше місце у командному заліку. Про це повідомляє Комітет ВР України з питань молоді і спорту. 

Збірна України з футболу презентувала особливу ігрову форму «United For Ukraine».

У цій формі Україна зіграє лише товариські матчі під час підготовки до поєдинків плей-оф за вихід на ЧС-2022.

Спортсменка з Житомирщини перемогла на турнірі у Польщі

Вихованка відділення стрільби з лука ЖОДЮСШ «Динамівець» Житомирської обласної ради Ольга Хомутовська перемогла на турнірі «I Memoriał Dariusza Wijasa». Про це повідомили в Житомирській облдержадміністрації. 

Дзюдоїст Лука Нетяга здобув друге золото - цього разу у командному заліку

За результатами чотирьох змагальних днів Літньої Дефлімпіади у доробку українців 24 медалі. Україна йде абсолютним лідером медального заліку, випереджаючи найближчого переслідувача, у якого вісім золотих медалей.

photo_camera Житомирський спортсмен Лука Нетяга завоював золото на 24-тих Дефлімпійських іграх!

Вітаємо і пишаємось земляком!

Дві юні житомирські гімнастки зайняли призові місця на змаганнях у Польщі і Чехії

Про це повідомили у Житомирській ОДА. 

Збірна України з боксу здобула перше місце на чемпіонаті Європи серед молоді

Про це повідомили у Офісі Президента. 

Збірна України на Іграх нескорених завершила виступ з 16 медалями

22 квітня останній змагальний день України на Іграх нескорених у Гаазі. Українська збірна завершила змагання з 16 медалями, з яких 5 золотих, 5 срібних та 6 бронзових.

Свіжий випуск

№ 5 від 16 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up