This version of the page http://zt.20minut.ua/Dityam (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-18. The original page over time could change.
Дітям - новини про дітей та молодь - 20 хвилин Житомир

Дітям

26 садочків у Житомирі готові з наступного тижня до прийому дітей

Інформацію надали у міськраді та повідомили, що алгоритм прийому дітей повідомлять згодом.

Чим зайняти дітей в укритті

Українські діти сьогодні стали свідками страшної реальності. Їхнє дитинство проходить в укриттях, і це великий стрес не лише для дітей, а і для батьків.

До Дня захисту дітей 1 червня у Житомирі відбудеться свято «Країна дитинства – країна мрій»

Відповідне рішення прийняли сьогодні, на засіданні виконавчого комітету, - повідомляє пресслужба міськради.

Діти – це наш всесвіт

З нагоди 15-річчя «Вівад 09» до компанії завітали дітки – вихованці двох дитячих садочків Романова, аби щиро та яскраво привітати і подарувати свою дитячу посмішку засновнику компанії – Ігорю Ходаку.

Солодощі від  Миколая

24 грудня Святий Миколай вручив солодкі подарунки діткам, які взяли участь в акції «Лист Святому Миколаю», що вперше  проводила редакція газети «20 хвилин Романів». 

Принесіть солодощі, іграшки та дитячі книжки в міськраду - триває збір подарунків до новорічних свят для знедолених дітей

Про акцію повідомляє пресслужба  міськради.

Уряд вніс зміни в правила дорожнього руху

Вони стосуються велосипедистів, пасажирів таксі і пішоходів:

В Україні запрацював сервіс «єМалятко»

Поки що в Житомирі даний сервіс не працює, проте вже використовується в Харкові.

З 1 січня 2020 року український уряд збільшив розмір виплати дитячих аліментів

З нового року мінімальна грошова допомога становить 889, 5 гривень.

На дітей області чекає новорічне свято під патронатом голови ОДА. АНОНС

Під патронатом голови ОДА Віталія Бунечка пройде свято Нового року. Цього дня до Житомира приїде майже тисяча дітей з усіх районів Житомирської області.

Свіжий випуск

№ 5 від 16 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up