This version of the page http://1991.vc/mentors/ (77.87.196.98) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-18. The original page over time could change.
Ментори

Ментори

Робота з менторами включає в себе воркшопи, персональні консультації та роботи «в полі»

стати ментором

Ная Новак

Експертка з піару і стратегічних комунікацій технологічних компаній і стартапів. PR-менеджерка WeSoftYou та ISSP. Ex-Head of PR SocialBoost/1991 Open Data Incubator/CyberAcceletator UA, Ex-Content Director SLOVA Tech PR.

Ная Новак

Галина Палійчук-Лукша

Екс-Head of Country & Innovation британської маркетингової компанії GROWTH SHOP в Україні, екс-Директор з партнерств акселератора Sector X в інноваційному парку UNIT.City, де за час роботи допомогла стартапам підняти інвестиції та залучила клієнтами великі локальні та міжнародні компанії (L'Oal) , British American Tobacco, Фармак та інші).

Галина Палійчук-Лукша

Євген Поремчук

Лідер, активіст електронної демократії та рушійна сила усієї команди — це голова ГО “Електронна республіка” Євген Поремчук.

Влітку 2019 року Євген разом з Аллою Погонець та Андрієм Тодоровим зареєстрували громадську організацію, яка стала першою ГО зареєстрованою онлайн. До цього працював на атомній електростанції, був керівником ІТ-департаменту банку, драйвив розвиток електронної демократії, а згодом створив свою інженерну компанію. Працював як незалежний ІТ-консультант та підприємець, впроваджував інструменти електронного урядування, розробляв зручні сервіси для громадян.

За роки своєї діяльності брав участь у таких масштабних проєктах: Дія — портал державних послуг онлайн Розумне місто — всеукраїнська платформа електронного врядування та демократії. Електронний кабінет водія — один з найбільш відвідуваних е-порталів ЦОВВ. Електронний кабінет надрокористувача — видача дозволів на видобуток корисних копалин IGov — портал державних послуг Євгена можна сміливо назвати архітектором цифрових рішень для держави. Адже створення екосистеми зручних сервісів — це будівництво зручного діджитал-хмарочосу, де є фундамент відкритих даних, стіни захисту персональних даних, фасад зручного інтерфейсу та дах захисту інформації. Окрім “цифрової архітектури” Євген займається аудитом, аналізом та оцінкою ефективності уже існуючих ІТ-продуктів для держави. Саме він може сказати, де треба підтягнути безпеку, актуалізувати дані, а що потрібно взагалі знести та написати наново.

Євген Поремчук

Володимир Притула

JetSoftPro

Solution Architect in JetSoftPro, в веб-розробці - з 2010 року. Маю досвід власного аутсорсу в період з 2015 по 2017 рік. Учасник Startup-incubation 1991 в 2016р(м. Івано-Франківськ), переможець ODC 2020 з проектом Free-Land. Маю експертизу в front-end, BA, product management. Ментор навчальних програм Statistics & Data Science - Lviv University і Data Science & Intelligent Systems at LNU у ЛНУ імені Івана Франка. Team-lead, сноубордист, каякер. Люблю гори й писати книги.

JetSoftPro

Володимир Притула

Валерія Кузьменко

SalesTech

Амбасадор Wtech з маркетингу та продажів. Co-founder та СЕО Представництва акселератора із ЄС Baltic Sandbox, Founder освітньо-консалтингової компанії SalesTech.

SalesTech

Валерія Кузьменко

Яна Михайленко

Turnitin

As a leader and B2B founder, I enjoy working in the diverse landscape that all startups encounter. I have experience in:

  • building distributed systems architectures
  • fundraising, strategic planning
  • due diligence
  • company evaluation
  • end-to-end web implementation
  • resource management
  • customer service management
  • oversight of budgets, timelines
  • cross-functional team development.

Among my other activities/work projects I’m a judge and a mentor at international competitions for developers and hackathons, including Goethe-Institut data privacy hackathon, International Bank of Azerbaijan hackathon, Cybersport challenge hackathon, COVID challenge hackathon, and others.

As a volunteer, I judge Mathematical Olympiad.

I also co-founded 10 per—an educational organization with a mission to bring the Ukrainian IT community to the world stage by organizing educational programs, events and mentorship programs.

Turnitin

Яна Михайленко

Максим Ілюхін

Fedoriv agency

Head of CX & Product Fedoriv agency займається аналітикою і стратегією з 2015 року. Працює з великими обсягами даних аналізує бізнес-процеси та будує CJM для досягнення бізнес-цілей клієнта та оптимізації клієнтського досвіду. Працював з такими клієнтами як Дiя Inventor Rozetka Bodo Megogo.

Fedoriv agency

Максим Ілюхін

Анна Гандабура

English For IT

Протягом останніх 8 років Анна розвиває власний проєкт English For IT, допомагає технічним командам краще спілкуватися між культурами, реконструює та зміцнює міст між командами розробників та клієнтами. За останні 5 місяців 50 000+ технічних фахівців пройшли безкоштовні та платні курси English For IT.

Автор 3 спеціалізованих онлайн-курсів: English For Tech (рівень 1 і 2), English For IT Communication. Автор підручника з англійської мови English For tech, підручника з ефективного спілкування в галузі техніки. Випуститься восени 2021 року.

English For IT

Анна Гандабура

Катерина Зайко

Symphony Solutions

Head of Design Office у Symphony Solutions. UX Master Certified by Nielsen Norman Group, SAFe Certified, Service Design Academy Certified. Катерина, закінчила Львівську національну академію мистецтв. 7 років працювала в театрі помічником режисера. Потім почала свій шлях в айті від графічного дизайнера до UX/UI дизайнера.

Symphony Solutions

Катерина Зайко

Влад Бурма

Aimbulance

Влад, котрий вже 2 роки працює арт-директором в Aimbulance. До цього навчався в КПІ на мікроелектроніці)Працював з Kiddisvit, Taner, Esenia, КМДШ, ДСЯО і запускав внтреннем проекти, такі як Aimbulance Welcome Kit і розробка Лендінзі до лонча української версії книги Байрона Шарпа.З того, чим особливо пишається: потрапив в шорт-лист Ukrainian Young Book Design Awards, провів кілька внутрішньо-робітників воркшопів і воркшоп в UNDERHUB Creative Space по анімації для сайтів в Principle.

Aimbulance

Влад Бурма

Регіна Бондаренко

Правомен

Вища освіта — спеціаліст за фахом «Право» диплом магістра та баколавра з відзнакою.

В роки навчання активно приймала участь у міжнародних фахових конференціях в області права, написала більше 10 наукових статтей. Активно приймала участь в науковому житті, в 2018 року стала переможнецею Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2017/2018 та окрім цього приймала участь в інкубаційних та акселераційних програмах, зокрема Open Data Challenge 2018 (проєкт AttyBot). Також для розширення своїх знань та навичок, пройшла україно-німецьку програму Digital Democracy lab, ікубаційну программу Innovation Justice Challenge 2019, де їх проєкт отримав визнання аудиторії.

Окрім навчання, в студентські роки здіснювала безоплатною правове консультування населення, в рамках якого зародилась ідея автоматизація юридичних консультацій та документообігу. Як результат нею було зареєстровано ГО «Futurum Ukraine», яка по цей день займається здісненння безоплатної допомоги та просування ідеї електронного правосуддя. В рамках останньої іціативи,  як представник ГО «Futurum Ukraine», приймає участь в діяльності формування «Коаліція електронної держави».

Як результат професійної та громадської діяльності, разом з командою будо запущено проєкт «Правомен». Ідея чатбот-помічника з юридичних питань виникла в ході надання безоплатного консультування, оскільки теми питань в 70% випадків була однакова, а вирішення проблем — типовим. За рахунок наявної наукової та практичної бази, як СЕО, змогла створити систему автоматизації консультації та індентифікації проблем користувача, що стала ядром продукту. На даний момент, «Правомен» вже є повністю сформованим продуктом, отримавший перші інвестиції в рамках гарантування USF та назва якого висить на офіційному сайті Президента України ( https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-vruchiv-derzhavni-granti-peremozhcyam-per-59921 ).

Правомен

Регіна Бондаренко

Олександр Дюдюн

Memcrab

CEO Memcrab LLC. Бізнесмен, розробник, ментор та фанат велоспорту. Після закінчення Вінницького Технічного Університету в 2010 році став одним із засновників аутсорсингової ІТ компанії Memcrab, яка, станом на сьогодні, працює із стартапами та великими корпораціями в США, Сінгапурі, Швеції та, звісно, в Україні, і має у своєму портфоліо більше 40 реалізованих кейсів.  Учасник та співзасновник  Вінницької ІТ Асоціації. Активний учасник більшості регіональних та всеукраїнських велозаїздів та марафонів.

Memcrab

Олександр Дюдюн

Марія Текуч

GRAMMARLY

People Operations Manager в Grammarly, до цього HR Businesses Partner в компаніях Yellow Stone та Rabota International. Основні напрямки: ефективність команд, коучінг, тренерство.

GRAMMARLY

Марія Текуч

Вадим та Анастасія Марценки

MARTSENKO SALES

Вадим Марценко, CEO та засновник Martsenko Sales. Має 19 років досвіду роботи в сфері продажів та понад 10 років досвіду консалтингу. Підприємець та сертифікований бізнес-коуч по методу Морено, тренер фінансових ігор CashFlow. Спікер Unit School of Business та Startup Ukraine.

Анастасія Марценко, співзасновниця Martsenko Sales. 14 років досвіду в міжнародних продажах. Підприємець та автор першої в світі гри з продажів Super Sales Game. Тренер фінансових ігор CashFlow, експерт в держзакупівлях та співпраці з міжнародним сегментом. Спікер Unit School of Business.

Вадим та Анастасія допомагають налаштовувати ефективні та прибуткові відділи продажів як для малого бізнесу, так і для великих корпоративних клієнтів. Вони навчать вас, що продажі – це не складно. Та головне – продавати треба екологічно, а не через агресивний підхід, адже турбота про клієнта – це основа довготривалих стосунків.

MARTSENKO SALES

Вадим та Анастасія Марценки

Юлія Каменева

LNZ GROUP

Тренер навчальної платформи PROFI-Space, директор з маркетингу групи компаній LNZ Group. Професійно займається маркетингом більше 12 років. «Кращий Директор з маркетингу України» премія Агрочемпіони 2019.

Практичне застосування знань відбувалось в таких компаніях як: Philip Morris, Procter & Gamble, побутова техніка Bosch та Siemens, Monsanto Ukraine, Syngenta Ukraine

LNZ GROUP

Юлія Каменева

Максим Расамакін

Q28 DIGITAL

Керуючий партнер компанії Q28 Digital, яка входить в міжнародну групу компаній Quadrate 28 Corp. За плечима понад 8 років досвіду в маркетингу та 200+ реалізованих кейсів.

Q28 DIGITAL

Максим Расамакін

Анна Балацька

FRIENDS OF BRANDS

Директор з розвитку у Friends of Brands. Досвід роботи у комунікаціях і проектному менеджменті — понад 10 років. Адепт планування та текстів, що влучають в саме серце.
Працювала з державним сектором (Верховна рада України, МінТОТ та ВПО, Євробачення 2017), громадським сектором (CEDEM, SocialBoost), стартапами та бізнесом. Фандрейзила для New Era Orchestra. До того як приєдналася до команди Friends of Brands, працювала над розвитком української стартап індустрії, зокрема open data проектами (1991 Open Data Incubator): менторила стартапи, розробляла для них стратегії просування та чаклували спільно pitch decks для залучення інвестицій).

FRIENDS OF BRANDS

Анна Балацька

Іван Бурач

WEBPROMO

Експерт з розробки та реалізації кампанії в Інтернет-медіа. PPC Team Lead Webpromo, спікер та автор курсів Webpromoexperts. Сертифікований спеціаліст Google Ads, Google Analytics, Facebook Ads з 4-річним досвідом роботи з онлайн-рекламою.

Ключові можливості та спеціалізація:

• Аналіз рекламних кампаній, побудований, впровадження і тестування гіпотез для підвищення конверсій
• Розміщення рекламного акаунту в контексті маркетингової екосистеми бізнес-клієнтів
• Побудова стратегій роботи з цільовим аудитором, тестування креативних концепцій
• Оптимізація результатів рекламних кампаній

Робота з Google Ads, Facebook Ads, MyTarget, Яндекс.Дірект, LinkedIn, а також програми-платформи.

WEBPROMO

Іван Бурач

Юрій Грановський

АГЕНТИ ЗМІН

Співзасновник «Агентів змін», головний з досліджень та залучення користувачів в дизайн-процес і тестування. У минулому – провідний спеціаліст в USABILITYLAB Україна, куратор курсу UX. Human-Centered Design в Projector School.

АГЕНТИ ЗМІН

Юрій Грановський

Галина Калиш

RESTREAM

Десять років займається рекрутингом, брендингом роботодавців та залученням крутих спеціалістів. Серед основних компотентов talent management вона називає:

  • Довгострокове планування і стратегі
  • Чітке розуміння ринк
  • Розвиток бренду компанії
  • Sourcing і відносини з кандидатами
  • Метрики і аналітику




RESTREAM

Галина Калиш

Марина Чиж

FUELFINANCE

Має більше 6 років досвіду в фінансах та магістерський ступінь із управління міжнародним бізнесом КНЕУ ім. В. Гетьмана. Проводила лекції про фінанси у рамках YOU Camp організованому фондом Пінчука та фундацією Coca-Cola, для SME.DO — всеукраїнськогопроекту від Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, інтенсив із фінансів для підприємців від Chasopys Eduspace.

FUELFINANCE

Марина Чиж

Нестор Дубневич

LEGAL NODES

ІТ юрист, співзасновник legaltech стартапу Legal Nodes, онлайн-платформи, за допомогою якої tech-компанії можуть визначити перелік власних юридичних потреб, а також вирішити їх за допомогою глобального нетворку ІТ-юристів.

LEGAL NODES

Нестор Дубневич

Наталія Заверуха

MANAGEABLE

Засновниця агенції з опису та оптимізації бізнес-процесів Manageable. Має понад 10 років досвіду у сфері ІТ та консалтингу, зокрема, в управлінні якістю та організації бізнес-процесів.

Manageable (https://manageable.com.ua) – це агенція, що допоможе описати, оптимізувати та підготувати до автоматизації будь-які процеси вашого бізнесу. В їх портфоліо понад 50 проектів та 850 описаних процесів у 18 сферах. Десятки клієнтів в Україні та за її межами (Німеччина, Польща, Марокко та інші)

MANAGEABLE

Наталія Заверуха

Альона Ніколаєва

UPTECH

Product Manager в Product studio Uptech (https://uptech.team/) , з більш ніж 3 -річним досвідом управління проектами.Спеціалізація: real estate startups

UPTECH

Альона Ніколаєва

Анна Лаврова

WEMANITY BELGIUM

Agile Coach в Wemanity Belgium

Має досвід роботи в управлінні проектами більше 10 років, за цей час Анна була в ролі PM, Scrum master, Business Analyst, Project Coordinator, Digital Project Manager в Outsource, Outstaff, Product, Startup компаніях.

Впроваджує техніки Agile з нуля і масштабовує те, що працює, вела одночасно 11 проектів в Діджитал агентстві по ватерфолу. Працювала з державними проектами США, активно консультує non IT компанії з оптимізації бізнес-процесів.

Ментор і особистий наставник для десятків управлінців по всьому світу, автор шести курсів для проектних менеджерів, лідерів і HR.

WEMANITY BELGIUM

Анна Лаврова

Ян Лікаренко

UPTECH

Product Manager в Product studio Uptech (https://uptech.team/) .
4 роки роботи в сфері IT. Починав працювати IT Project Manager.
За останній рік успішно запустив 3 стартапи для компаній Західної Європи та США.
Спеціалізація: Social media, healthcare, fintech startups

UPTECH

Ян Лікаренко

Марія Шевченко

SOFTSERVE

Product Manager at SoftServe
Certified Scrum Master (CSM)
road cycling lover

SOFTSERVE

Марія Шевченко

Михайло Корнєєв

МІНІСТЕРСТВО ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ

Державний експерт з питань розвитку відкритих даних у Міністерство цифрової трансформації

МІНІСТЕРСТВО ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ

Михайло Корнєєв

Олександр Оксимець

TEXTY.ORG.UA

Працює в Texty.org.ua  Аналітик даних. Збір і аналіз даних. Керівник проекту «Вкрадений Дніпро». Досліджує доступність публічного простору в Києві, маніпуляції громадською думкою.

TEXTY.ORG.UA

Олександр Оксимець

Андрій Савчук

ГРОМАДЯНСЬКА МЕРЕЖА ОПОРА

Дата аналітик

ГРОМАДЯНСЬКА МЕРЕЖА ОПОРА

Андрій Савчук

Марія Скакун

AVITAR

Aмбасадор Wtech Senior Associate, Head of Business Development в Avitar Law Company

AVITAR

Марія Скакун

Анастасія Туманова

NGO SCHOOL OF ME

Анастасія є сертифікованим фахівцем з управління складними системами, Human System Dynamics, US, UK. Коуч інноваційних команд. Співзасновник REAL School. Співзасновник School of ME. Вона має 10-річний досвід роботи в сфері інформаційних технологій і 12-річний досвід роботи в неприбуткових громадських організаціях, а також 2-річний досвід роботи у Львівській міській раді. Відповідальний керівник з магістерської ступенем в галузі міжнародного аналізу інформації, Національний університет «Львівська політехніка». Києво-Могилянська бізнес-школа (Школа продажів), Український католицький університет, Львівська бізнес-школа (магістр інновацій та підприємництва). Член Global Shapers, Всесвітнього економічного форуму і соціальний інвестор в Urban Space 500. Консультант по психології, гештальт підхід. Актриса в театрі імпровізації.

NGO SCHOOL OF ME

Анастасія Туманова

Денис Бортніков

TABLE 4, NGO SCHOOL OF ME

Спеціаліст з краудфандингу, ментор Ukrainian Venture Social Fund та акселератору Active Social Entrepreneurship in Ukraine (NGO School of ME), розробник програми Академія Краудфандингу, співзасновник студії мобільних меблів table 4.

TABLE 4, NGO SCHOOL OF ME

Денис Бортніков

Марина Квашніна

НАК НАФТОГАЗ

Досвіду роботи Марини, головному виконавчому директору Edenlab, позаздрять багато. Починала свою кар’єру в області фінансів, і за майже 20 років вона встигла відкрити національну аптечну мережу “Аптека Доброго Дня”, впровадити ряд технологічних продуктів в ПриватБанку, очолити інноваційну лабораторію Дельта банку, створити проект сімейної ветеринарної клініки “Зверополіс”, а також разом з компанією Edenlab стати розробником національної цифрової платформи охорони здоров’я E-Health. Зараз вона  директор з інформаційних технологій НАК «Нафтогаз України»

НАК НАФТОГАЗ

Марина Квашніна

Богдан Тишкевич

TEXTY.ORG.UA

Аналітик програми “Дані для міста” ГО “Агенція журналістики даних”, випускник Open Data Fellowship.

TEXTY.ORG.UA

Богдан Тишкевич

Олексій Стікс

PM LAB

Head of design at PM Lab. Curator at KAMA.

PM LAB

Олексій Стікс

Віталій Малець

PUBLICFAST

СЕО платформи маркетингу впливу Publicfast – де лідери думок співпрацюють з брендами.

PUBLICFAST

Віталій Малець

Надія Конащук

TAPAS

Open Data Program Coordinator у TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах. Раніше працювала координатором по роботі з донорськими організаціями в найгучнішій реформі України – ProZorro.

TAPAS

Надія Конащук

Андрій Тодоров

ІТ-КОНСУЛЬТАНТ

Близько 10 років в галузі ІТ та розробки програмного забезпечення. Почав працювати ІТ-консультантом, потім працював у різних ролях як ІТ-ревізор, Менеджер процесів, Майстер Scrum, менеджер проектів до менеджера з ІТ-консалтингу в одній з компаній Big4.

Предметні напрями: Управління бізнес-процесами з розробки та управління програмним забезпеченням, фінансові установи та банки; продажів, просування веб-сайтів, підрахунок балів, документообіг, нормативна звітність тощо

ІТ-КОНСУЛЬТАНТ

Андрій Тодоров

Олександр Томілін

REPREZENT

Співзасновник та виконавчий директор компанії “Reprezent”.

REPREZENT

Олександр Томілін

Аліна Бочарнікова

FDA

Протягом 5 останнії років Аліна займається розробкою та впровадженням соціальних проектів та соціальних підприємств. За фахом магістр соціальної роботи, методолог з соціального проектування. Крім досвіду роботи в соціалці, працювала в креативному підрозділі D2 — української IT-компанії, що спеціалізується на маркетингових задачах бізнесу.

Має досвід розробки соціально-технологічних проєктів на базі мобільних додатків та веб-платформ.
Наразі працює у Future Development Agency – це проєктний офіс соціальних змін, створений у 2015 році для впровадження соціальних інновацій, IT-технологій, сучасних методів роботи та інструментів у соціальній сфері.

Менторка та консультантка команд у проектах Інкубатора 1991, Open Data Challenge (2018-2020), а також Enactus Україна (2018-2020), Акселератора зі соціального підприємництва SELab (2018-2020), Акселератора #ASEU (2019), Start-up Fest (2019), Leaders Fund (2020) та інші.

Ключові компетенції: соціальне проектування, проектний менеджмент, бізнес-моделювання рішень соціальних проблем, design thinking, стратегічне та операційне планування, фінансовий менеджмент, PR та комунікації, фандрейзинг, соціальний вплив та його вимірювання, соціальні інновації.

FDA

Аліна Бочарнікова

Олександр Чмерук

КОНСУЛЬТАНТ В FUELFINANCE

Фінансовий аналітик, Fuel Finance, випускник магістерської програми “Економіка бізнесу та фінансів”2018р.

КОНСУЛЬТАНТ В FUELFINANCE

Олександр Чмерук

Христина Стецька

PROFI CAREER

Тренер бізнес-школи Profi Space, HR-директор компанії TAMGA(FInTech). За її спиною — 5 років авторських тренінгів та воркшопів, кар’єрного консультування для ефективної роботи персоналу в IT, fashion та фінансових компаніях; 15 років досвіду в банківській сфері, зокрема на посаді асистента директорів.

PROFI CAREER

Христина Стецька

Максим Зубенко

МАРКЕТОЛОГ-СТРАТЕГ

Маркетолог-стратег. Займається маркетингом компаній-клієнтів як зовнішній або внутрішній експерт (СМО). Навчив більше тисячі чоловік на курсах, воркшопах, лекціях і вебінарах. Входить в ТОП-10 спікерів з онлайн-маркетингу за даними рейтингу блогу Netpeak.

МАРКЕТОЛОГ-СТРАТЕГ

Максим Зубенко

Богдан Місюра

SCRUMDAYUA

Agile coach, Scrum Trainer, CEO brainrain.com.ua, першої в Україні компанії, члена всесвітньої мережі PTN організації Scrum.org; співорганізатор ScrumDayUA.

До недавнього часу працював Agile PMO & Delivey manager в Magento / Adobe. Має 17+ років досвіду в розробці ПЗ і 8+ років – в проведенні тренінгів і коучингів. Провів аджайл-трансформації в 30+ компаніях.

Сертифікати: Professional Scrum Master (PSM I / II), Professional Scrum Product Owner (PSPO), Professional Scrum with Kanban (PSK), Certified Scrum Professional (CSP), Certified Scrum Master (CSM), Certified Scrum Product Owner (CSPO), Licensed Management 3.0 trainer.

SCRUMDAYUA

Богдан Місюра

Вадим Синжерецький

BUKI

EdTech entrepreneur CEO and co-founder at BUKI (global online marketplace for tutoring)

BUKI

Вадим Синжерецький

Тимур Ворона

MC.TODAY

Тимур Ворона народився у Вільнюсі, за професією журналіст з 2017-го він з дружиною – співвласники інтернет-видання MC Today, в якому Тимур відповідає за управління редакцією. Автор книг «Стартап на мільйон. Як українці заробляють статки на технологіях »і« Дмитро Дубілет. Бізнес на здоровому глузді».

MC.TODAY

Тимур Ворона

Сергій Скабелкін

FINTECH CLUSTER

Підприємець, експерт у банківській сфері, бізнес-архітектор мобільних гаманців і онлайн-сервісів. Є експертом з теми блокчейн-технологій, регулювання та перспектив криптовалюти і майбутнього традиційних банків. Адвайзер проектів, що виходять на ICO (Initial Coin Offering), активний ментор FinTech стартапів, учасник журі численних мітапів і хакатонів.

FINTECH CLUSTER

Сергій Скабелкін

Роман Лях

REAL PEOPLE

Готує спікерів до виступів і онлайн комунікацій. Owner and Founder. Провідний тренер у Real People. Шоумен, Провіднх заходів у RomanLiakh.com. Actor у FILM.UA Group

REAL PEOPLE

Роман Лях

Ольга Афанасьєва

UVCA

Виконавчий директор Української асоціації венчурного і приватного капіталу (UVCA), Амбассадор European Women in Venture Capital (від України).  До роботи в UVCA працювала на Варшавській фондовій біржі, більш 8 років займалася науковою і викладацькою діяльністю в сфері банківської справи та міжнародної економіки. Проходила навчання в Університеті прикладних наук Центрального Банку Німеччини, Академії лідерів ринку капіталу Фундації Lesław A. Paga в Варшаві.

UVCA

Ольга Афанасьєва

Надія Омельченко

ІТ-ІНТЕГРАТОР

Українська підприємниця, віце-президент компанії «ІТ-Інтегратор», співзасновниця бару «Лиса Гора», викладач бізнес-школи «МІМ-Київ», MBA

ІТ-ІНТЕГРАТОР

Надія Омельченко

Кирило Захаров

СУД НА ДОЛОНІ

Директор аналітичного департаменту ТОВ “МА “Промедіа Консалтинг”. Співзасновник та керівник проекту “Суд на долоні”.

СУД НА ДОЛОНІ

Кирило Захаров

Надія Бабинська-Вірна

OPENUP: ЗА ВСЕ ВІДКРИТЕ

Експертка з питань відкритих даних, координаторка ініціатив OpenUp Ukraine.

OPENUP: ЗА ВСЕ ВІДКРИТЕ

Надія Бабинська-Вірна

Ірина Пульвас

ZIRITY

Ірина почала свою кар’єру в міжнародних компаніях 10 років тому, отримала диплом International MBA в 2014 році. Працювала в маркетингу, продажах і трейд-маркетингу таких компаній як L’Oreal, Colgate-Palmolive, Johnson & Johnson, Сушия, після чого приєдналася до команди стратегів в FEDORIV. Незалежний консультант зі стратегії та активний послідовник дизайн-мислення. CEO стартапу – Zirity, що дозволяє приміряти в онлайні окуляри.

ZIRITY

Ірина Пульвас

Ірина Славінська

ДОНОРUA

Працює в Центр громадського здоров’я України. Founder у ДонорUA. President (corporate title) у ВМГО Асоціація молодих донорів України.

ДОНОРUA

Ірина Славінська

Валерія Іонан

МІНІСТЕРСТВО ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ

Заступник міністра цифровий трансформації з питань євроінтеграції, засновник Quadrate 28

МІНІСТЕРСТВО ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ

Валерія Іонан

Андрій Газін

TEXTURA.IN.UA

Андрій веде блог про аналіз та візуалізацію даних Textura.in.ua. Співавтор курсу за візуалізацією даних на Магістерській програмі за даними Data Science в Українському католицькому університеті.

TEXTURA.IN.UA

Андрій Газін

Олександра Балкова

STARTUP WISE GUYS

Операційний директор SaaS програми європейського B2B-акселератора Startup Wise Guys

STARTUP WISE GUYS

Олександра Балкова

Ігор Арбатов

FDA

Операційний директор та співзасновник фонду Future Development Agency (FDA), що входить до Mережі Глобального Договору ООН в Україні. Future Development Agency – це проєктний офіс соціальних змін, створений у 2015 році для впровадження соціальних інновацій, IT-технологій, сучасних методів роботи та інструментів у соціальній сфері. Ігор має багаторічний досвід фінансового менеджменту та аудиту проектів з підтримки вразливих груп населення в Україні. Учасник робочої групи з «Розвитку законодавства у галузі соціального підприємництва» в рамках проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Ментор та консультант команд у проектах Open Data Challenge (2018-2020), Enactus Україна, AIESEC in Ukraine, Акселератор зі соціального підприємництва SELab (2018-2020). Start-up Fest (2019)

Був координатором грантів по створенню нових робочих місць для ВПО у проекті UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Швидке реагування на соціально-економічні проблеми ВПО в Україні», обіймав посаду менеджера проекту «Розширення підтримки ВПО у пошуку роботи» USAID Ukraine – USAID Україна. Працював фінансовим фахівцем у команді підтримки НГО у проектах за фінансової підтримки Глобального Фонду (GFATM), CDC та інших.

Також має досвід роботи на державній службі, стратегічному плануванні та формуванні бюджету держустанов, помічник-консультант нардепа ВР.

FDA

Ігор Арбатов

Максим Нефьодов

ГОЛОВА ДЕРЖАВНОЇ МИТНОЇ СЛУЖБИ

Максим Нефьодов має значний досвід в інвестиційній сфері та корпоративних фінансах. Розпочав свою кар’єру в якості аналітика в київському M&A boutique Golden Gate Business та обійняв посаду старшого юриста в інвестиційному та банковому відділі Драґон Капітал, найбільшого інвестиційного банку в Україні.

Перед своїм призначенням на посаду заступника Міністра в лютому 2015, Максим Нефьодов був керуючим партнером у приватному акціонерному фонді ICON Private Equity та управляв інвестиціями в Україні, Росії та Європі на загальну суму близько 1 млрд дол. США.

Його поточні обов’язки включають реформу державних закупівель, усунення технічних бар’єрів у торгівлі, регулювання зовнішньої торгівлі та координація донорів.
Максим Нефьодов здобув економічну освіту в Київському національному університеті ім.Тараса Шевченка. Він вільно спілкується українською, російською та англійською.

ГОЛОВА ДЕРЖАВНОЇ МИТНОЇ СЛУЖБИ

Максим Нефьодов

Ростислав Дюк

USAID

Керівник напряму електронних фінансів Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору»

USAID

Ростислав Дюк

Кейт Щеглова-Голдфінч

THE FINTECH TIMES

Фінтех-євангеліст. Економічний і фінансовий журналіст, редактор і видавець з 20-річним досвідом. Учасник провідних міжнародних івентів про Фінтех і інноваціях. Засновник Future Communications Lab, видавець українського видання про Фінтех і цифровий економіці Future magazine. Редактор британського Фінтех-видання The Fintech Times (Лондон). Партнер Fintech Solutions і тімліда проекту Fintechstars (освіта в області Фінтех).Іншуртех-лідер українського ринку, ідеолог і співорганізатор першої в Україні іншуртех-конференції InsurancNEXT’UA (спільно з Українською Федерацією Убезпечення). Член робочої групи НБУ з розробки державної стратегії фінграмотності-2020 року, а також концепту розвитку Фінтех в Україні. Випускниця 2014 року в London Metropolitan University, MSc Strategic Marketing | Digital Communications. Кейт має налагоджені відносини з такими найбільшими Фінтех-хабами як Level39 (лондон), Startupbootcamp (Лондон), Lattice80 (Сінгапур), Huge Thing (Варшава), LHOFT (Люксембург), Barclays Rise (Лондон, Нью-Йорк). Знайома з івент-організаторами провідних Фінтех-івентів світу.



THE FINTECH TIMES

Кейт Щеглова-Голдфінч

Андрій Алексєєнко

КОНСУЛЬТАНТ З МАРКЕТИНГУ

Андрій Алексєєнко спеціалізується на маркетингу для стартапів. Наразі займається консультуванням стартапів, серед клієнтів: YouTeam, Weblium. Кофаундер HankLeads. Раніше працював у стратегічному агенстві Aimbulance, де він займався аналітикою для таких клієнтів, як Pepsi, MasterCard, Axe. Відповідав за відділ маркетингу у TechMagic. Є сертифікованим спеціалістом по Google Analytics, Google Adwords та Inbound marketing (HubSpot). Викладав в Projector.  
Сфера експертизи: стратегічне планування, контент маркетинг, аналітика, e-mail маркетинг.

КОНСУЛЬТАНТ З МАРКЕТИНГУ

Андрій Алексєєнко

Анастасія Шевченко

ADECCO

Фінтех експерт, партнер компанії Adecco, співвласник та CEO Fintech Solutions LLC.

З 2004 року Анастасія працювала у банках, серед яких Укрсиббанк BNP Paribas, UniCredit Bank, Ощадбанк. Проекти, яки реалізовувала команда під її керівництвом досі вважаються інноваційним проривом та були відтворені згодом у декількох країнах регіону CIS.

З 2012 по 2016 рік очолювала групу розвитку бізнесу компанії Visa в Україні.
В березні 2017 року приєдналася до складу партнерів найбільшої в світі міжнародної компанії з управління персоналом та аутсорсингу для реалізації глобальних проектів у фінансовому секторі у 9 країнах.

В вересні 2017 року стала співвласником та CEO Fintech Solutions для реалізації навчальних та консалтингових проектів в сфері Фінтех.
Осінню 2017 року світ побачить книга “Діджитал Ера”, автором якої стала Анастасія разом з 35 найбільш впливовими українськими та міжнародними експертами. У книзі йдеться про такі актуальні теми як блокчейн, криптовалюти, Фінтех, Іншуртех, API, штучний інтелект та інше.
Анастасія також є автором статей на тему Фінтех, та спікером міжнародних конференцій.

ADECCO

Анастасія Шевченко

Іван Істомін

PAYFORCE

Іван Істомін, СЕО PayForce. Розробка цифрових платформ (web/mobile/NFC) для банків/страхових компаній. White label мобільні гаманці для рітейлерів.

Раніше займав посаду замісника голови правління ФІДОБАНК.

PAYFORCE

Іван Істомін

Денис Кириченко

INTERKASSA

Денис має понад 10 років досвіду у FinTech. Співзасновник компаній Interkassa, W1, PayMaxi. Працював з Webmoney, RBKMoney, Monexy. Переможець Space Apps Challenge Kiev 2017.Сфера експертизи: web-розробка, системна архітектура, design thinking, agile. Open Data Evangelist.

INTERKASSA

Денис Кириченко

Денис Гончаренко

HIGHCASTLE CAPITAL

Денис засновник і керуючий партнер інвестиційної платформи highcastle.co

Виконавчий директор Mount Point, ліцензований арбітражний керуючий у справах про банкрутство.
У 2000- 2001 рр. очолював юридичний відділ Державної податкової служби України у Миколаївській області.

Денис має досвід управління компаніями в Україні та закордоном, управління нерухомістю та залучення інвестицій.

HIGHCASTLE CAPITAL

Денис Гончаренко

Тарас Волобуєв

FINTECH CLUSTER

Тарас має 18-річний досвід у галузі банкінгу, фінансів та фінтеху. Відповідав розвиток продуктів для фізичних осіб у банках “Надра”, “Дельта” та “Альфа-Банк Україна”, керував напрямком з розвитку електроного бізнесу “Альфа-Банк Україна” та був директором з розвитку бізнесу Portmone.com.

У 2010 році заснував проект Bank Online (bank-online.com.ua), який став найбільшою в України площадкою з проведення конференцій та івентів для фінансового сектору, зокрема конференцій Fintech Ukraine, FinRetail, FinSales, Card Business тощо.

Співзасновник Fintech Cluster (fintech-cluster.com)

FINTECH CLUSTER

Тарас Волобуєв

Уляна Штибель

HIGHCASTLE CAPITAL

Уляна є Партнером і Віце-Президентом інвестиційної платформи Highcastle.co. Здобула досвід управління проектами,  корпоративних фінансів та інвестиційного банкінгу на посаді Виконавчого Директора Представництва Варшавської фондової біржі в Україні (2016 р.), Координатора Комітету банківських та фінансових послуг Американської торгівельної палати в Україні (2014-2015 рр.). До того проходила стажування у Департаменті економічної та соціальної політики ООН в Нью-Йорку і Постійного Представництва України в ООН (2013 р.) та працювала у Альфа- Банк Україна (2011-2012 рр) . З 2011 року стала послом України на щорічному Саміті One Young World

HIGHCASTLE CAPITAL

Уляна Штибель

Павло Сидельов

SDK.FINANCE

ІТ підприємець з більш ніж 12-річним досвідом роботи в платіжній індустрії. Володіє експертизою в області розробки ПО для enterprise сектора (для підприємств), створення архітектур і технологічної інфраструктури для фінансових сервісів, політик і методологій забезпечення безпеки рівня PCI DSS (стандарту безпеки даних карт).
Автор 8 патентів в області платежів і інформаційної безпеки.

Закінчив Інститут проблем штучного інтелекту (2008, спеціальність “Системи штучного інтелекту та автоматичного прийняття рішень. Програмне забезпечення автоматизованих систем “).

Підтвердив диплом у Вищому технічному університеті Чеської Республіки (Vysoké učení technické v Brně, 2012). Емігрував до Чехії (з 2011).
Заснував декілька фінтехкомпаній, інкорпорованих в Чехії, Великобританії та Україні.
Брав участь в розробці сервісів Interkassa, MoneXy, WebMoney Note (WMnote), “Платіжні системи”, Гроші 2.0, EUPSP, Zen Assets, PayPlug.in, SDK.finance.
Співзасновник і голова Асоціації учасників електронного бізнесу України (АУЕЛБУ, 2008-2014).
Ментор акселератора технологічних стартапів GrowthUP (з 2013). Глава правління і співзасновник Bitcoin Europe Association (з 2014).
Співзасновник регулярного meetup (неформальній зустрічі) для Фінтех стартапів Fintech Startup Crash Test (з 2016).
Автор інтерв’ю на бізнестелеканалах (Перший діловий телеканал, UBR), в друкованих виданнях (Корреспондент, Гроші) і інтернет виданнях (AIN, Liga, IT Expert, MoneyNews).
Доповідач на провідних профільних заходах, семінарах, форумах (iForum, UaMobile, Bank Online).

SDK.FINANCE

Павло Сидельов

Юрій Батхін

MASTERCARD

Директор з розвитку бізнесу Mastercard в Україні, Молдові, Грузії та країнах Центральної Азії. Юрій є кспертом з платіжних інновацій, які змінюють життя міста, його мешканців і гостей на краще. Юрій приєднався до команди Mastercard у 2012 році. Став одним із реалізаторів революційних платіжних технологій і рішень компанії в Україні, таких як запуск технології безконтактної оплати Mastercard у громадському транспорті, перші NFC-гаманці для смартфонів, платформа цифрових гаманців Masterpass, за допомогою якої можна зокрема оплачувати парковку, пальне тощо. Деякі з рішень, запущених під керівництвом Юрія, унікальні у світовому масштабі, як-от MetroPass, яке дає змогу використовувати платіжну картку для передплати поїздок або як проїзний у метро.

MASTERCARD

Юрій Батхін

Галина Василевська

MEDICS

Co-founder та legal counsel, Medics. Учасник ініціативи E-health Міністерства охорони здоров’я України, юридичний напрямок. Понад п’ять років у реалізації національних та міжнароднх соціальних проектів. Досвід управління міжнародною командою з 70+ людей. Учасник міжнародних раундів змагань зі судових дебатів з торгового та медіа права. Супровід понад 15+ стартапів на різних стадіях. Сфера компетенції: інтелектуальна власність, авторське право, захист даних, структурування угод, соціальні проекти, відносини з органами державної влади, розвиток проектів, управління ризиками


MEDICS

Галина Василевська

Марія Леоненко

LIST. PRESENTATIONS DESIGN

Арт-директор і співзасновниця компанії List. Presentations design, а також кофаундер українського стартапу Myhelix і учасниця інкубаційних програм 1991 Open Data Incubator, Startup HUB Poland і Startupbootcamp Digital Health Berlin.

  • допомогла залучити інвестора для стартапу Myhelix.
  • працює з українськими та американськими підприємцями  над презентаціями для інвесторів
  • створювала рекламні презентації для Fedoriv і Grape Ukraine
  • навчає сторенню презентацій у школі Projector.

LIST. PRESENTATIONS DESIGN

Марія Леоненко

Катерина Оніліогву

TAPAS

Міжнародний експерт по розвитку відкритих даних на державному рівні. Керівник напрямку відкритих даних проекту “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах”.  Останні 2,5 роки працювала в Open Data Institute, Лондон, де заснувала та керувала кількома міжнародними проектами, в рамках програми Open Data for Development – Open Data Leaders Network, Responsive City Challenge та багато інших. Фокусувалась на створенні інновацій на основі відкритих даних, підтримувала та була ментором стартапів з ЄС та Малазії.

TAPAS

Катерина Оніліогву

Каріна Лапіна

STARTUP ODESSA

Продуктолог, засновник преакселераціонной програми Експеримент 42 і основний її куратор, співзасновник громадської організації Startup Odessa, координатор стартап активностей і стартап сцени на щорічній міжнародній конференції Black Sea Summit, куратор інкубаційних програм EGAP Challenge Східно Європейського Фонду, регулярний ментор інкубаційних програм Open Data 1991.

Раніше понад п’ять років працювала в компанії Яндекс.Україна на позиції продуктолога і менеджера з розповсюдження технологій.

STARTUP ODESSA

Каріна Лапіна

Яніка Мерило

ДИРЕКТОР З ІННОВАЦІЙ ЛЬВОВА

Заступник мера міста Дніпро, радник міністра інфраструктури України та мера міста Львова.

Яніка Мерило – член команди міжнародних реформаторів в Україні. Має майже 20 років досвіду в ІТ, і більш ніж 10 років в інвестиційному секторі, в даний час євангеліст і драйвер для багатьох проектів електронного уряду в Україні. Яніка розпочала трудову діяльність в 1996 році в якості програміста і має досвід від програміста в Olivetti, створення власної аутсорсингової компанії з такими клієнтами, як Microsoft і Nokia, до управління інвестиційними компаніями і фондами з 2004 року. За останній рік вона є засновником ICT Competence Center, керуючим директором Української асоціації венчурного та приватного капіталу (UVCA), а також директором з інновацій Львова. Львів за останні 6 місяців став батьківщиною для майже всіх великих проектів електронного уряду від першої електронної ідентифікації громадянина і електронних послуг до МобілІД і ІД-карток.

ДИРЕКТОР З ІННОВАЦІЙ ЛЬВОВА

Яніка Мерило

Олена Хлівна

CO-FOUNDER & PR FISON

Co-founder & PR Fison. Співзасновник та маркетинг директор стартапу DataScoring

CO-FOUNDER & PR FISON

Олена Хлівна

Сергій Довгополий

FEELGOODLABS BUSINESS ACCELERATOR

Бізнес-консультант, підприємець, успішний та суворий ментор. Під його пильною увагою випущено не одне покоління підприємців. СЕО FeelGoodLabs Business Accelerator.

Допомагає перспективним командам України збудувати успішні стартапи.

Автор програми Life Hack Day Ukraine, де більша частина ідей була запущена в роботу. Має великий досвід на ринку Польщі, активно менторить команди, що направленні куди треба.

FEELGOODLABS BUSINESS ACCELERATOR

Сергій Довгополий

Макс Іцкович

DNIPROPETROVSK IT CLUSTER

Засновник і керівник аутсорсингової компанії, співзасновник стартапу і координатор дніпропетровської громадської організації. У минулому розробник і лектор. У нинішньому: професійний пожежник (гасить пожежі на роботі), перкусіоніст і діяч. У сфері його інтересів переважно люди.

DNIPROPETROVSK IT CLUSTER

Макс Іцкович

Вячеслав Маякін

INNOVATION BOX, SPACEHUB, FOUNDER

Фахівець з M&A на ринку ІТ. У 2007 році провів першу успішну операцію з продажу компанії і патентів у сфері med tech. З 2010 року керував програмами залучення інвестицій в інфраструктурні інвестиційні проекти в Дніпрі, сумарний портфель реалізованих проектів близько 60 млн $. Професійно займається аналітикою ринку інноваційних продуктів і сервісів, пошуком інвестицій на seed і pre-seed stage, супроводом m&a угод.

Працює з резидентами як ментор і аналітик з питань elevator pitch, market research, business model, financial forecast, venture strategy.

INNOVATION BOX, SPACEHUB, FOUNDER

Вячеслав Маякін

Сергій Венгер

МХП, ДИРЕКТОР З МАРКЕТИНГУ

У професію Сергій Венгер прийшов з юриспруденції, заснувавши в кінці 90-х легендарну Panic Design. До цього він встиг відзначитися в яскравих журналістських проектах, керував редакціями ділових видань і регіональної телекомпанії. Має величезний і різноманітний досвід. Встиг проявити себе в маркетингу, рекламі, управлінні продажами, розвитку бізнесу і в бізнес-консалтингу. На його рахунку багато успішних стартапів і антикризових кейсів на вітчизняному і зарубіжних ринках.

В останні 10 років Сергій Венгер працював заступником генерального директора з маркетингу та продажу в керуючій компанії великого сибірського агро-промислового холдингу, керував креативним агентством PROVID. Також в цей період Сергій додав до свого активу розвиток горілчаного бренду “Мягков” в Росії і успішну операцію з його продажу іноземним інвесторам.

Повернувшись з Росії очолив маркетинг ПАТ «Миронівський хлібопродукт». Компанія відома на ринку завдяки брендам “Наша Ряба”, “Легко”, “Фуа Гра” і ін.

МХП, ДИРЕКТОР З МАРКЕТИНГУ

Сергій Венгер

Артем Атепалихін

NETWORKING EXPERT, ЗАСНОВНИК

Засновник компанії «Networking Expert», експерт в сфері персонального і бізнес нетворкінгу.
Відомий юрист, бізнес-тренер, відомий громадський діяч і “творець” зв’язків.

  • Творець авторської програми “Networking 3D” і “NETWORKING GUIDE: майстерність створення чесних зв’язків”
  • Постійний спікер фестивалів і програм розвитку (TOUCH Fest, Політик під Ключ, платформа LABAі ін.)
  • Член журі E-Awards 2015

NETWORKING EXPERT, ЗАСНОВНИК

Артем Атепалихін

Оксана Крикун

ELEKS, БІЗНЕС-АНАЛІТИК

Бізнес-аналітик компанії Eleks. Працює у таких доменах як digital, sharing economy, financial services, e-commerce. Також є гостьовим лектором Львівської ІТ школи із темами Business Model Canvas і презентацій. Організатор ряду конференцій TEDx в Україні. Кофаундер проекту підготовки виступів Spktome.

ELEKS, БІЗНЕС-АНАЛІТИК

Оксана Крикун

Сергій Ноздрачов

• Професійний підприємець та інвестор з 25-річним досвідом.
• Викладає авторский курс Innovation & Entrepreneurship для програм МВА Києво – Могилянської бізнес школи.
• З 1992 року приймав участь у 17 стартапах, частина з яких працюють і зараз.
• Співвласник компаній “Грін-Трейд” (ТМ “Фільтри для води “Барьер”), “Імперія води” (www.fontan.ua www.pool.ua) та “Dewberry CZ” (Czech Repablic)
• має персональний досвід запуска проектів на ринках Китаю, Англії, США та Чехії.
• з 2011 по 2014 роки керував компанією “China Distribution Bridge” (дистрибуція фільтрів для води в КНР), в Шанхаї.
• Customer Development instructor.
• навчався в бізнес школі CEIBS (Shanghai) та Gallup University (USA)
• Gallup Certified Strengths Coach and Entrepreneurship Mentor.







Сергій Ноздрачов

Ольга Баранець

PRODUCT MANGER, FINTECH PROJECT

Спеціаліст у галузі технологій еквайрингу та управління проектів.З 2009 року вгамовує альтруїзм, реалізовуючи та приймаючи участь у соціалних проектах. Сертіфікований знавець Інтернет маркетингу, UX планування та Project Managment. Теорія підкріпленна практикою: Brand Manager онлайн платформи продажу квитків.Керівник (Product manager) запуску технології персональної програми лояльності.Product Manager програмного рішення для управління особистими фінансами.



PRODUCT MANGER, FINTECH PROJECT

Ольга Баранець

Олександр Щелоков

Основні компетенції:

  • управління публічними фінансами
  • стратегічне планування
  • управління ефективністю
  • управління ризиками
  • управлінський облік та звітність

Поточні проекти:

  • “Портал публічних фінансів України” e-data.gov.ua
  • ІАС “Прозорий бюджет”
  • Електронний журнал
  • Пошуково-аналітична система “007”

Олександр Щелоков

Олександр Борняков

INTERSOG

Керуючий партнер Intersog, директор з розвитку бізнесу VertaMedia, керуючий партнер WannaBiz, співзасновник Clickky, депутат Одеської міської ради. У 2015 році з іншими активістами створив проект “Мой город”. Більш детально – http://bornyakov.com.ua/alex-bornyakov/

INTERSOG

Олександр Борняков

Денис Рєзнік

DATA ARCHITECT, INTAPP

Data Architect в компанії Intapp. Має великий досвід у розробці проектів, які базуються на великих даних. Є великим прихильником гнучких методологій розробки програмних продуктів, які успішно застосовував у ряді проектів, розробкою яких керував. З 2010 року Денис є Microsoft Data Platform MVP. Часто виступає на українських та міжнродних конференціях з доповідями про бази даних. Також Денис є активним учасником SQL-спільноти і творцем спільноти Ukrainian Data Community Kyiv.

Теми:

  • Scrum – руководство к действию
  • Scrum для стартапа
  • Scrum, что правильно, что неправильно
  • SQL vs. NoSQL
  • Роль реляционных БД в эпоху Big Data

DATA ARCHITECT, INTAPP

Денис Рєзнік