This version of the page http://www.ukravto.ua/zapchastyny (185.233.116.146) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-17. The original page over time could change.
Купити запчастини на авто в Україні. Замовити автозапчастини в Корпорації УкрАВТО
Укр
  • Укр
  • Рус
Особистий кабінет
Меню
  • Укр
  • Рус

Запчастини

Оригінальні запчастини для Вашого автомобіля - це просто! Звертаючись в один з 60 офіційних автосервісних центрів Корпорації УкрАВТО Ви зможете не тільки здійснити технічне обслуговування свого автомобіля, а також вибрати і придбати оригінальні запасні частини, здійснити попереднє замовлення або встановити. Ми пропонуємо широкий асортимент сертифікованих автовиробниками оригінальних запасних частин, а також витратних матеріалів і комплектуючих від підприємств, з багаторічним досвідом виробництва!
Хочете бути впевненим у своєму автомобілі і в якості виконання робіт, а гарантія для Вас не просто слово? Бажаєте зробити покупку запасних частин сидячи вдома на дивані використовуючи електронні он-лайн каталоги? Необхідні повний інформаційний та документальний супровід? Вибирайте офіційні автосервісні центри Корпорації УкрАВТО та користуйтеся всіма перевагами перевіреного партнера!

 

 

Обрати сервісний центр
Вибирайте, отримуйте знижки та спеціальні пропозиції
Усі позиції, представлені в інтернет-магазині e-zipavto.com, сертифіковані в Європі і Україні. Заходьте до нас: вибирайте, отримуйте знижки та спеціальні пропозиції. І чекайте доставку - в будь-який регіон України.
У нашому інтернет-магазині Ви можете швидко підібрати:
У нашому інтернет-магазині Ви можете швидко підібрати:
Повний комплект автотоварів для проходження технічного обслуговування
Запчастини, використовуючи оригінальні каталоги
Шини та диски
Аксесуари
Масла і автохімію

УкрАВТО - найбільша автомобільна компанія України, що має довгострокові партнерські відносини з виробниками запасних частин відомих світових автомобільних брендів. За рік ми обслуговуємо автомобілі наших клієнтів, ремонтуємо і міняємо запчастини на більш ніж 2 мільярди гривень. На наших складах величезна кількість автомобільних запчастин і аксесуарів - що б не знадобилося для того, щоб привести ваш автомобіль в порядок, воно завжди у нас під рукою.