This version of the page http://zt.20minut.ua/Romaniv (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-15. The original page over time could change.
Романів - 20 хвилин Житомир

Романів

У Романові відзначили День Соборності України

Погожого ранку 22 січня 2022 року близько сотні жителів селища Романова зібралися біля памятника Т. Г. Шевченку.

Сесія прийняла положення, і тепер чекаємо на обговорення…

26 листопада 2021 року відбулася чергова, вже 17-а, сесія Романівської селищної ради. Як завжди, під час сесії депутати мали обговорити і ухвалити чимало пунктів, питань та проєктів рішень. 

У Биківці пожежна бригада працюватиме на добровільних засадах. Але – не безплатно!

Питання про створення в Україні сучасної пожежно-рятувальної служби вже давно стоїть у нашій країні як вкрай актуальне завдання першочергової ваги.

Осінь – золота пора для ремонтів доріг

Жовтень та листопад нинішнього року видалися не вельми сприятливими для аграріїв Житомирщини. Адже попри доволі вологу весну та щедре на дощі літо, осінь 2021-го поки що заборгувала перед сільським господарством щонайменше місячну норму опадів.

ГО «СПІЛЬНО ТЕАМ»: Головне, що перед громадою нам не соромно

Від часу появи у Романові громадської організації «СПІЛЬНО ТЕАМ» минуло зовсім небагато: вперше про себе активісти на чолі із Вікторією Михалевською заявили у Романові напередодні новорічно-різдвяних свят, у грудні 2020-го року. 

Жителі Романова взялися за благоустрій проспекту Миру аж у Житомирі

У Житомирі розпочинається процес благоустрою низки територій із облаштуванням скверу та з’їздів вздовж проспекту Миру.

Із 1 листопада Романівська громада «схудне» на сім старост

Реформа із децентралізації влади в Україні, яка проходила у 2015–2020 роках, завершена лише в основних своїх обрисах. 

«Моє село Врублівка – краплиночка на карті України»

У тому, що найбільше храмових свят у селах та селищах України щороку проходить у жовтні, нічого дивного немає. У селах у цей час завершено сезон сільськогосподарських робіт і настає пора сільського перепочинку. Розпочинається сезон весіль, і якраз тоді люди залюбки збираються на щорічне свято – День села. 

На Романівщині незаконно вирубали 70 дерев

Лісовою охороною Соболівського лісництва ДП «Романівський лісгосп АПК» виявлено незаконну порубку дерев невстановленими особами. Про це повідомила Держекоінспекція.

На Романівщині видалять 50 аварійних дерев

Першому заступнику селищного голови Володимиру Рибаку виконавчий комітет своїм рішенням від 30 вересня доручив видати ордери на видалення аварійних дерев.

Свіжий випуск

№ 5 від 16 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up