This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/Germany.htm (185.149.6.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-13. The original page over time could change.
Budget Прокат авто Німеччина
Локація початку прокату
Локація повернення
Отримати тариф

Оренда авто в Німеччині



Прокат автомобілів у Німеччині



«Budget - прокат авто» з гордістю може запропонувати Вам високий сервіс обслуговування всюди в Німеччині в більш ніж 140 локаціях оренди автомобілів. Як результат, Ви можете швидко і зручно орендувати автомобіль, не залежно від мети Вашого візиту. Автомобіль напрокат буде незамінним помічником при візиті до Баварії, Шварцвальду, Балтійського узбережжя. Південь Німеччини славиться своїми озерами і горами, там же розташовується найвища гора Фельдберг, яка буде ще ближче з машиною напрокат. Німеччина славиться виноробством, основні центри якого розташовані також на півдні, дістатися до виноробних куточків країни легко і швидко, Вам допоможе автомобіль напрокат від Budget.
Не дивлячись на те, що автомобільні дороги Німеччини знамениті своєю якістю і необмеженою швидкістю пересування, водіння в Німеччині вимагає свідомого і обережного підходу. Оформляючи автомобіль в оренду, не забувайте про обмеження швидкості та безпеку на дорозі.

Представництва Budget в Німеччині


Офіси Budget мають ідеальне розташування для туристів, які хочуть взяти автомобіль напрокат і побачити цей прекрасний і привабливий край. Оренда авто в Німеччині чудове рішення, яке дає свободу руху, зручність і можливість відвідування Мюнхена як відправної точки для вивчення Баварського краю, Берліна для відкриття чарівною історії столиці.
Прокат авто в Німеччині - це можливість насолодитися країною, яка сповнена приголомшливих контрастів: значна, сильна архітектура півночі і мальовничі будиночки Баварських міст, а машина напрокат від Budget відкриє можливість споглядати красу Долини Річки Рейн. Як відомо, Німеччина знаменита створенням кращого пива у світі, таким чином, кращим варіантом для тих, хто не любить собі відмовляти у задоволенні – буде оформлення послуги «додатковий водій» у Вашому договорі про оренду на прокат авто в Німеччині.

Варто знати:



Виїзд на авто за кордон:


Без додаткових оплат виїзд на орендованому авто дозволено у всі країни Європейського союзу. Якщо Ви бажаєте поїхати в Хорватію, Болгарію, Румунію, Україну, Естонію, Латвію, Литву, необхідно додатково сплатити EUR 8.00 в день. Якщо Ви орендуватимете Mercedes чи Volkswagen Ви можете виїхати на них лише в наступні країни Східної Європи: Чехія, Угорщина, Польща, Словенія та Словакія. На Mercedes A,B,C, E Class і VITO, а також BMW 3, 5 та X series дозволено виїжджати лише до Італії.

Оплата:


До сплати вартості оренди та блокування суми депозиту приймаються виключно кредитні картки Для оренди деяких груп авто (бізнес, престиж клас та ін.) необхідно надати менеджеру з оренди 2 кредитні картки.
До сплати приймаються наступні картки:
MasterCard
Visa
Diners Club
American Express

Вікова інформація:


Орендувати авто дозволено за умови наявності водійського посвідчення міжнародного зразку. Стаж водіння - від 1 року. Мінімальний вік водія-18 рік. Вісімнадцятирічним дозволяється орендувати лише авто Груп А та P. Водії від 18-25років мають оплачувати додатковий збір «молодий водій» EUR 11.90 в день. Максимально EUR 119.00 за період оренди. Водіям від 97 років авто не надається. Для оренди деяких груп авто необхідно мати 25 років (бізнес, престиж клас та ін.)

Додатковий водій


06.00 EUR в день.
Додатковий водій повинен обов’язково бути присутнім під час оформлення договору.

Додаткове обладнання:


Дитяче сидіння EUR 10.00 в день GPS - EUR 8.00 в день. З 1 листопада до 31 Березня всі автомобілі оснащено зимовою гумою та скребками. Додатково до вартості оренди буде додано вартість цього спец. обладнання - EUR 15 в день , Максимально EUR 150 за весь період прокату

Прокат авто Німеччина - Берлін - Мюнхен - Мемінген - Франкфурт - Бонн - Оренда авто в Німеччині від Budget