This version of the page http://www.paritet.ua/ru/about-us/founder (185.67.2.16) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-11. The original page over time could change.
Засновник
Мобильная версия
  • eng
  • rus
  • ukr
RECOMMENDED UKRAINIAN LAW FIRM
Legal500, Ukrainian Law Firms,
Chambers Europe

Адвокатская фирма ПАРИТЕТ является независимым украинским адвокатским объединением с 1998 года.

О нас

Засновник

Ігор Кирилюк

Засновник, адвокат, кандидат юридичних наук

Ігор Кирилюк, засновник та партнер Адвокатського об’єднання «Адвокатська фірма ПАРИТЕТ», має більш ніж 25-річний досвід професійної діяльності. Очолює адвокатські практики Фірми: Врегулювання спорів, Нерухомість.

Експерт у сфері управління міжнародними інвестиціями у нерухомість.

У 2013 році Ігор Кирилюк був включений до рейтингу «30 найуспішніших адвокатів України» за версією Українського загальнонаціонального соціально-політичного журналу «ФОКУС».

У 2008-2010 роках - рекомендований міжнародним довідником LEGAL 500 як один з найкращих адвокатів у галузі судових спорів

"Мій головний життєвий і професійний принцип – удосконалення.  Це зростання в знаннях, у досвіді, в комунікаціях, у пошуку все нових і нових шляхів для досягнення результату. Високі вимоги до себе стали основою для формування команди однодумців в Адвокатській фірмі ПАРИТЕТ.

За правовою допомогою до нас звертається тільки той, хто має віру в свою правду. Професіоналізм та багаторічний досвід допомагає нам розрізнити світлу правду від темної. І тільки у світлу правду ми вкладаємо свої професійні знання та час.

Новим етапом удосконалення та розвитку стало формування такого напрямку діяльності як управління міжнародними інвестиціями у сферу нерухомості.
Мої власні дослідження дійшли висновку, що у сучасному високотехнологічному світі немає надійнішого захисту та можливості примноження статків, ніж інвестування у нерухомість.Тому я започаткував спеціальний проект «Міжнародні інвестиції в нерухомість». Його суть полягає в тому, щоб  наділити наших Клієнтів глибинними знаннями і свободою вибору у сфері здійснення інвестицій у нерухомість, і головне - сформувати та реалізувати інвестиційний проект для кожного індивідуального випадку."

ІГОР КИРИЛЮК

Ігор Кирилюк