This version of the page http://www.odessa.tv/gpon.html (78.26.128.53) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-05. The original page over time could change.

Інтернет

Швидкий і якісний

GPON (GigabitPON) - це пасивна оптична мережа, що забезпечує багатофункціональний широкосмуговий доступ в Інтернет з якісним і надійним з'єднанням на понад високих швидкостях - до 1 Гбіт / с. По одному оптоволоконному кабелю, проведеним безпосередньо в квартиру, абонент отримує послуги передачі даних і телефонії з гарантованою якістю обслуговування.

На сьогоднішній день GPON - найпрогресивніша і перспективна технологія доступу в Інтернет, здатна забезпечити стрімко зростаючі потреби в швидкості обміну інформацією. GPON не тільки повністю відповідає сучасним вимогам, але і володіє ресурсами і потенціалом для забезпечення розвитку технологій зв'язку в майбутньому.

Як працює GPON

Забезпечення доступу в Інтернет за технологією GPON передбачає заміну застарілих мідних кабелів на більш прогресивні оптоволоконні, що володіють значно більшою пропускною спроможністю. Сигнал по такому кабелю проходить за допомогою світлового, а не електричного імпульсу.