This version of the page http://te.20minut.ua/transport (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-04-29. The original page over time could change.
Транспорт - 20 хвилин Тернопіль

Транспорт

Чи можна у Тернополі попри заборони викликати таксі у комендантську годину? Ми дізнались

7 квітня під час брифінгу голова Тернопільської ОВА Володимир Труш повідомив, що на час дії комендантської години таксі в області припиняють свою роботу з 22:00 до 6 ранку. Раніше в особисті повідомлення журналісти нашої редакції отримували скарги, що місцеві таксисти приймають виклики, але із суттєвою доплатою.  Тож ми вирішили перевірити, чи приймуть ваше замовлення вночі та чи дочекаєтесь ви приїзду таксиста? Що самі сервіси виклику авто думають про обмеження? Ми дізнались.

З Тернополя у Львів, Київ та інші обласні центри: як доїхати, які напрямки закриті, чим вигідніше

Не всі українці мають автівку чи водійські права, а тому їдуть у інші обласні центри автобусом, потягом, або ж шукають людей з авто і їдуть з ними. В цьому матеріалі ми перевіримо, чим з Тернополя можна дістатися у інші обласні центри, яким транспортом вигідніше і куди поки не потрапити.

В Тернополі можна безкоштовно скористатися електросамокатами однієї з компаній. Коли та як це працює?

Тернопільська компанія Take it безкоштовно надаватиме електросамокати жителям міста під час повітряної тривоги, аби вони швидше дісталися до укриття. Ми дізналися як працює нова послуга.

В Укрзалізниці повідомили скільки людей евакуювали за 15 днів війни. Карта залізничного сполучення

Укрзалізниця продовжує подальшу евакуацію мирного населення та разом зі ЗСУ наближає Україну до перемоги.

Які поїзди зупинятимуться у Тернополі 10 березня (СПИСОК)

Укрзалізниця показала розклад евакуаційних поїздів на 10 березня. Які їхатимуть через Тернопіль – читайте у публікації.

Куди можна буде поїхати 7 березня: Укрзалізниця поширила графік евакуаційних потягів

Укрзалізниця 7 березня планує здійснити понад тридцять евакуаційних рейсів.

Другий день війни з Росією: як працює Укрзалізниця

У другий день військової агресії Росії проти України Укрзалізниця скасувала низку потягів.

Як курсуватимуть потяги? Повідомлення від Укрзалізниці

У зв'язку з військовим вторгненням Росії на територію України в Укрзалізниці повідомили про курсування потягів станом на ранок 24 лютого.

Водій відмовив у проїзді інваліду війни. «Що робити з такими моральними ур.дами», обурюються ветерани

Раніше з донькою інваліда війни Ігоря Талабана, яка теж є учасницею бойових дій, траплялись подібні випадки. Сам Ігор в таку ситуацію потрапив вперше. І вже написав заяву до поліції. Ветерани вимагають негайно звільнити водія даного маршруту з роботи та зняти перевізника з цього напрямку.   Як діяти ветеранам, якщо виникли проблеми з перевізниками?

Як працюватимуть служби таксі і громадський транспорт на новорічні свята. Чи зросте вартість проїзду?

Тернопільські служби таксі та громадський транспорт традиційно працюватимуть у новорічну ніч і у святкові дні. У які години курсуватимуть і скільки вартуватиме проїзд – з’ясував журналіст «20 хвилин».

Свіжий випуск

№ 8 від 23 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up