This version of the page http://te.20minut.ua/Polityka (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-04-29. The original page over time could change.
Політичні новини , новини політики - 20 хвилин Тернопіль

Політика

Сесія Тернопільської міськради в умовах війни. Що вирішили?

О 4 березня о 9:00 розпочалася тринадцята сесія Тернопільської міської ради. Всього на порядок денний винесли 11 питань.

Перше засідання виконкому Тернопільської міськради під час воєнного стану. Що вирішили?

2 лютого о 9:00 розпочалося перше засідання виконавчого комітету Тернопільської міськради в період воєнного стану в Україні.  Про найцікавіше з засідання читайте нижче

photo_camera Скільки грошей виділять не територіальну оборону і що ще будуть робити: найцікавіше з сесії облради

У вівторок, 15 лютого, о 15.00 розпочали друге пленарне засідання четвертої сесії Тернопільської обласної ради восьмого скликання. Серед питань на порядку денному низка проєктів, що стосуються сприянню територіальній обороні у Тернопільській області.

Звернення до президента, земельні питання та звіти: найцікавіше з сесії Тернопільської міськради

4 лютого о 9.00 в Українському домі "Перемога" розпочали дванадцяту сесію Тернопільської міської ради. Про найцікавіше із засідання читайте нижче.  

Перестало битися серце екс-депутата з Тернопільщини

26 грудня 2021 року на 70-му році життя передчасно відійшов у вічність Почесний громадянин міста Бережани Іван Миколайович СИНИШИН.

Бюджети підприємств та новий транспорт у 2022 році: найцікавіше з засідання виконкому

15 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради. Серед питань обговорювали затвердження фінансових планів ряду комунальних підприємств міста на 2022 рік

Де ваш депутат? Ми зібрали телефони та адреси, за якими здійснюють прийом тернопільські обранці (КАРТА)

Від місцевих виборів минуло три місяці. Імена депутатів міськради Тернополя вже давно відомі, а от де та коли вони проводять прийом громадян, знають поки не всі. До того ж,  не всі обранці пройшли за округами, багато й таких, що перемогли за списками партій. Куди ж реально звертатися, якщо потрібна допомога депутата?

Бюджет Тернополя виконком вирішив доповнити державними субвенціями. Найцікавіше з засідання

17 листопада о 9.00 відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради. Члени виконкому розглянули 18 проєктів. 

photo_camera Новий голова Теребовлянської ОТГ Олег Продан: чим багатий, які обіцянки дав і що ще відомо

Позачергові вибори голови Теребовлянської громади відбулись 31 жовтня. За неофіційними результатами, переміг на них Олег Продан із результатом майже 3/4 усіх голосів.  Де «світився», що обіцяв у передвиборчій програмі ймовірний голова Теребовлі, що в нього за спиною, чи є цікаві судові справи, хто насправді активно лобіював його інтереси перед виборами? Відповідаємо. Оформіть підписку на наш сайт. Завдяки їм ми можемо і надалі залишатися незалежними та створювати якісні матеріали. 

Найцікавіше з десятої сесії міськради: створення нового садка, іспити для депутатів та нові автобуси

29 жовтня в Українському домі "Перемога" відбулося засідання десятої сесії міської ради Тернополя восьмого скликання. Що цікавого наприймали? Читайте в тексті.

Свіжий випуск

№ 8 від 23 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up