This version of the page http://te.20minut.ua/Pres-sluzhby (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-04-29. The original page over time could change.
Прес-служби , новини преси - 20 хвилин Тернопіль

Прес-служби

Сергій Надал: «Дякую усім тернополянам, які щодня наближають перемогу України» (пресслужби)

У Тернополі діє 15 волонтерських штабів, тисячі волонтерів, йде постійна допомога фронту та вимушеним переселенцям.

Сергій Надал: «Тернопіль може стати порятунком для підприємств з територій, де ведуться бойові дії» (пресслужби)

Міський голова Тернополя розповів, як запускається економіка воєнного часу  

Сергій Надал: «Тернопіль – міцний економічний та гуманітарний тил України під час війни» (пресслужби)

Понад 24000 вимушених переселенців знайшли прихисток та порятунок у Тернопільській громаді. Понад 14 тисяч вирішили залишитися у Тернополі. Тому важливою складовою діяльності міської влади є забезпечення, в умовах воєнного стану, життєдіяльності міста.   Щоб у будинках було тепло, щоб регулярно їздив громадський транспорт, щоб тернополяни та переселенці отримували якісну медичну допомогу. Саме для цього виконком прийняв рішення спрямували кошти на виплату зарплати медикам та підтримку діяльності теплокомуненерго та громадського транспорту.

Сергій Надал: Якщо Європа буде перейматися лише цінами на газ, швидко з’являться німецькі, французькі та угорські Бучі та Маріуполі (пресслужба)

Міський голова Тернополя вимагає організувати міжнародний трибунал з розслідування московських злочинів.

Сергій Надал: Тернопіль став гуманітарним допомоговим центром Воюючої України (пресслужба)

Минуло більше 40 днів запеклої війни за Незалежність та територіальну цілісність України. Війни за збереження Українського народу. Перемогу над ворогом творять не лише наші мужні воїни на фронті, її творять і праця мешканців тилу.

Сергій Надал: Біблійна битва Давида та Голіафа. Ми знаємо чим все закінчиться (пресслужби)

Справжнім чудом цих днів є неймовірна згуртованість та єдність українців. Українці борються проти окупанта, проти російського монстра. Кожне село та місто, армія та звичайні мешканці, всі роблять все, щоби земля палала під ногами проклятих загарбників. 

Сергій Надал: Гордий за Тернопіль, який показує приклад єдності і підтримки у захисті України! (пресслужби)

Як Тернопіль готується до оборони та допомагає фронту.

Через борги тернополян, «Нафтогаз» може підвищити ціну газу для Теплокомуненерго (пресслужби)

А це призведе до зростання тарифів для тернополян.

Тернопільська обласна рада підтримала ініціативу депутатів "Слуги Народу" і виділила більше 2 мільйонів гривень на тероборону (пресслужби)

Відбулась позачергова сесія Тернопільської обласної ради, яку ініціювала депутатська фракція партії “Слуга Народу”. 

Депутати Тернопільської обласної ради ухвалили меморандум про співпрацю з військовими (пресслужби)

Дякую депутатам Тернопільської обласної ради за підтримку моєї ініціативи щодо ухвалення меморандуму про співпрацю між Тернопільською обласною радою, Тернопільським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, 105-ою окремою бригадою територіальної оборони (в/ч А7033), 44-ою окремою артилерійською бригадою імені гетьмана Данила Апостола (в/ч А3215) щодо реалізації заходів для зміцнення обороноздатності Тернопільщини.

Свіжий випуск

№ 8 від 23 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up